- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Salex1 #16880 üzenetére
Gmail nekem tökéletesen megy a gyári email klienssel. De nem érdemes POP3al bohóckodni, azzal nekem is produkált hibákat. Lődd be IMAPpel azt rendesen be lehet állítani és teljesen jól megy. Amúgy nem is értem ezt a MFE próbálkozást. Ha már külső program ott a Gmail saját kliense!
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Salex1 #16873 üzenetére
Próbálj meg egy teljes újraszinkronizálást, amit a profil szerkesztésnél megtehetsz vagy ha ez nem segít akkor valamelyik opcióban, már nem is tudom melyikben, van olyan, hogy ki tudod választani, hogy a szerver vagy a telefon az elsődleges. Ha azt át pattintod telefonra, akkor talán leszedi szerverről is. Még olyan ötletem van, hogy a hiba az is lehet, hogy a -tól -ig időintervallumban még szerepel szerveren valami és ugye amíg benne vagy ebben az időben, azt szépen vissza szinkronizálja....mivel a szerver az elsődleges. Másik kérdés, hogy szerver oldalon nincs-e valami állítva.....ezt könnyen kiderítheted, mert ha másnál jól működik akkor "csak" nálad a hiba.
-
Salex1
őstag
válasz
Salex1 #16645 üzenetére
A hátam közepe is ki van vele... ez egy nagyon jó telefon, de ez a kliens egy sz***.
Elkezdett letölteni vagy 300 emailt (fejlécet) aztán kiírta, hogy memória tele van, de törölni azt nem lehet, csak vagy a telefonról (fejléc marad) - le sem töltöttem a leveleket!!! vagy a telefonról és a szerverről - amit nem akarok, mert a Gmail-ben az archiváltakat is szépen leszedte...
Segítsetek!!! -
-
Sifre
senior tag
válasz
Salex1 #16032 üzenetére
Először regisztrálnod kell egy voip szolgáltatónál, ilyen pl. az ephone vagy a neophone, majd a csatlakozás-beállításnál a sip-beállítások menüpontban meg kell adni a szolgáltatóhoz tartozó sip beállításokat.
Ha 3g hálózaton akarod használni, akkor ajánlott egy korlátlan netcsomag, mert 1 perc kb. 360kb adatforgalommal jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiMedia lejátszók
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest