Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
PhoenixK #16804 üzenetére
"220.34.37
20-10-2008
RM-244
Nokia E51 (228.04)"
Az első sor (ha jól gondolom) a firmware verzióm, a második a telefon összeszerelésének dátuma, a harmadik a "product code", a negyedik pedig a telefon típusa, de a zárójelben lévőt nem tudom mi.De már nem is annyira lényeg számomra, mert sikerült kikerülni a szignózást (ezzel az eljárással, ha kellene valakinek a jövőben esetleg).
Köszönöm a !gyors! segítséget: Szólista, Dexter68, PhoenixK, izomhod. Kedves tőletek. -
válasz
PhoenixK #16445 üzenetére
Nem, nem vagyok az a fajta, aki 80 progit futtat a háttérben. Lényegében semmi erőforrás zabáló nem fut.
Korábbi S60-as telómon nem volt ilyen.Szörnyű, hogy szép lassan az okostelefonoknál a telefonálási képesség háttérbe szorul...
Magyarul ez a teló alkalmatlan lenne a régi korok 3mp-es hívásaira... -
válasz
PhoenixK #16349 üzenetére
Ilyen balgaságot, hogy nem cserélték le a Letöltés!-t... Mibe került volna? Agyatlanság, vagy kapkodás?
A beépített levelezővel használod a gmail fiókod? Be tudod úgy állítani, hogy ne töltse le az összes leveled, csak a frisseket, illetve a háttérben csekkolja, hogy jött-e új+jelezzen?
-
bepe79
addikt
válasz
PhoenixK #15693 üzenetére
Én össz-vissz megjegyeztem, hogy az E66 szvsz nem FP1-es, de mivel 1000%-ig biztos nem is vagyok benne (mert anno olvastam valahol FP másfélról is, és ilyen téren az én fejemben is káosz van), ezért beírtam ide, hogy tisztázódjon. A fröcsögés nem ez, olvastam én már itt egy-két dolgot más topikokban (ld. iPhone topik, ld. SE szidalmazás folyamatosan, stb.). Továbbra is fenntartom, hogy semmi rosszat nem tettem, a cikk írójának meg nem írok, hogyha nem vagyok teljesen biztos a magam igazában sem. Úgyhogy szvsz túlreagáltad a dolgot kicsit, a fórum-topik meg pont ezért van, hogy itt ki lehessen tárgyalni, hogyha valaki valamiben nem biztos.
-
bepe79
addikt
válasz
PhoenixK #15668 üzenetére
Ugye nem tőlem várod el, hogy minden hibás / rossz / stb. cikk íróját visszakeressem, privit fogalmazzak neki, és pontokba szedjem, hogy mit kéne kijavítania?!
Ez a cikk 2008-ban, több, mint egy éve született, lehet, hogy már nem is tudja szerkeszteni, de az is, hogy már nincs is a fórumon...
-
Grizzly79
csendes tag
-
gelencser26
tag
válasz
PhoenixK #13893 üzenetére
Én már az előző telefonjaimnál megtanultam, hogy nem szabad túlhúzni, igaz ott nem repedt el, hanem a csavarfej ment szét, és elég kellemetlen a következő szétszedésnél...
Az e51-nél úgy szoktam, hogy finoman meghúzom és csak annyit húzok utána, hogy ne tudjon mozogni, vagyis ne legyen rés! -
rootkiller
őstag
válasz
PhoenixK #13432 üzenetére
Bluetoothon kocsiba heti rendszerességgel lefagy, mikor hívás kinyomja a telefon, és olyankor nem akarja a telefon abbafejezni, megy tovább a hangszórón a zúgás, telefont le kell resetelni olyankor (akku ki), meg ha kikapcsol, utána nagyon nehezen akar bekapcsolni. Amúgy rengeteget használja, naptár folyamatosan pofázik, sok telefonálás, sms, ilyenek. Már egy éves, de az eredeti 100.xx.xx sw van rajta. Továbbá van egy olyan hiba, hogy a telefon telefonálás közben borzasztó halk, de azt annak tulajdonítja, hogy el van koszolódva, ki kéne pucoltatni. Pedig a táskában a telefonok nem szoktak koszolódni, csak a mi zsebeinkben.
Amúgy jövő héten én is kapok egyet szülinapomra, a wifi miatt döntöttem ez, és nem a 6220c mellett.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
PhoenixK #12318 üzenetére
Itthon ki tudom én is, tudom is hogy nem ördöngösség, csak ugye a gar. De ha nincs rajta semmi matrica, vagy hasonló, akkor nem veszik észre, hogy kicseréltem. Az is lehet, hogy elviszem t-mobilhoz, vagy nokia szervízbe a telcsit (mivel van egy pixelhiba a kijelzőjén) és akkor megkérem, hogy ezzel a tokkal rakják vissza.
Illetve egy másik kérdés, mindenkinek. Haverom mondta, hogyha lejár a telefonra a hűségidő, akkor a T-mobil kifüggetleníti a telefont, max a szervízköltségét kell ennek állni, és a garancia ugyanúgy megy tovább gond nélkül, erről tud valaki valamit?
-
Kbali
nagyúr
válasz
PhoenixK #10774 üzenetére
WPA-PSK (+TKP) a beállítása, de ez egy céges hálózat, nem állítgathatom a routert, mikor az összes gépünk kb. 10-12 ezt a beállítást használja. A poén az, hogy eddig működött a dolog, most volt szoft. frissítés, nem megy a cucc. Próbáltam a kapcsolatot újra létrehozni, de akkor is újraindul a masina.
Az a bajom még (lehet, én vagyok a béna), de hol vannak a beállított wlan kapcsolatok? Ha böngészni akarok, akkor feljön a lista, hogy válasszak, de a kapcsolatkezelőben és a wlan varázslóban a rejtett háló nem látszik. -
-
old rocker
veterán
válasz
PhoenixK #8574 üzenetére
Azért érdeklődöm ilyen intenzíven értetlenkedve, mert korábban volt egy 6233-om, frissítés után minden maradt rajta ugyanúgy. Aztán a közelmúltban a 6120C-nél csak megreszkíroztam a frissítést. Minden maradt a helyén. Back up-ot sem kellett csinálni. Az E51-em trémobilos, valszeg azért nem ír rá frissítést, de ha mindent legyalul, a franc fogja frissíteni.
-
laszi84
tag
válasz
PhoenixK #7894 üzenetére
köszi az infót. Ugyanezt szerettem volna csinálni, de mikor elindítom a hellocardibe programot csak egy üzit ír ki, arra yes-t nyomok és utána a teló semmit nem hajlandó elindítani. Állítólag azért mert nagyon új rajta a software és még nincs normális hack. Szétbarmolni meg nem akarnám. Milyen legális lehetőségek léteznek programok telepítésére?
-
Dexter68
addikt
válasz
PhoenixK #7753 üzenetére
wifi bekapcs, (illetve az aktív készenlétnél az van, hgoy wlan keresés ki) kékfog kikapcs, 3G szerintem kikapcs, legalábbis nem használom... de sokat telefonálok, meg – mivel még új, folyton piszkálom, állítgatom
Persze, ha az utcán sétálok, nem nagyon tudom megállni, hogy nézegessem, hogy merre vannak szabad hotspotok
-
pzs-hu
csendes tag
válasz
PhoenixK #6811 üzenetére
Egy szoftverfrissítést megpróbáltam, t-mobile-os dolgok ottmaradtak, egyedül a hozzáférési pontok törlődtek (mms is), szóval akkor amik nem tetszenek, azokat egyenként elpakolom.
Amúgy létezik vmi oldal E51-hez, ahol új telo tulajdonosoknak van összeírva pár fontos dolog? Programok telepítésével, wifi, stb használatával. Vagy álljak neki végigolvasni ezt a topicot?
-
danaudio
aktív tag
válasz
PhoenixK #6273 üzenetére
habár felraktam az újabb verziós live messengert, és amikor éppen üzenetet írok, és rámírnak, nem törlődik amit addig írtam, de számos egyéb bug van, és érdekelne, hogy nálatok is?
1.ami nem bug csak hiány, hogy nem látod amikor a másik ír neked, meg ő se látja ha te írsz neki(mármint hogy éppen gépelsz, fringnél látod)
2.valamiért ha msn használja wlant, semmi mással nem tudom használni a wlant, nem lehet netezni mellette, stb, ez is egyedi hiba.
3.néha bekattan és visszaugrik a beszélgetés elejére, és nem enged lelapozni, be kell zárnom a beszélgetést majd újra megnyitni, és persze nem látom amit közbe írtak.ezek a fő problémák, ha végre ki tudnák javítani, az jó lenne... egyébként nálam is volt anno régen olyan hogy nem tudott kapcsolódni msn, de aztán elmúlt hard reset után ez a probléma is : P
-
Clain
tag
válasz
PhoenixK #6237 üzenetére
Látom akkor ezek szerint nem olyan vészes rá egy "szín változtatás" (előlap csere)
Csak azért mert nagyrészt mindenkinek fekete van ,és hallottam h. a cromon meg látszik az új lenyomat ! ezért gondoltom egy kis bronz kuriozumra !
(1-2 szolgáltató tudomásom szerint csak feketét forgalmaz, gsm boltokba található más szín) -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
PhoenixK #5660 üzenetére
Kösz a választ de sajna már mindegyiket próbáltam.
Amikor telepítenék azt írja ki hogy a művelet sikertelen.
Amúgy pár napja még működött rendesen ez csak az utóbbi időben jött elő,de nagyon idegesít.
Már a progit is újraraktam,a telót is újraindítottam.
Esetleg egy reset? -
zdanee
őstag
válasz
PhoenixK #5183 üzenetére
A keszulekedet valoszinuleg nem magyarorszagon hoztak forgalomba, es ezert a Produt Codeja mas, mint a hazai keszulekeknek, a NokiaSoftwareUpdate pedig a Product Core alapjan telepiti az uj firmwaret. Az NSS nevu programmal a Product Codeot meg kell valtoztatni egy magyar nyelvure, es ujra frissiteni a szoftot. Bovebb leirast a nokiaprogramokon talalsz [link].
(e51 magyar szolgaltatofuggetlen product code: 0552196)
Megjegyzendo, hogy a product code atirasa garanciamegvonast eredmenyezhet (ird fel a regit, h vissza tudd allitani problema eseten)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged