- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz t_a_m_a_s #16415 üzenetére
Igaz, de
1. Headset kell.
2. Az én egyéni hülyeségem, de telefont akkor szoktam cserélni, ha már nem működik (általában 4-5 évenként), tehát még 2-3 évet használom. Utána meg jöhetnek a 3,5-ösök.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
senior tag
válasz t_a_m_a_s #16263 üzenetére
Valóban segített a rezgés elfelejtésén az újraindítás, csak én eddig a PhoNetInfo-ból indítottam újra, úgy látszik ez kevés volt.
A hívás közbeni fagyással ennél a telónál nem találkoztam, de a régebbi 6670-nél igen.
Nekem nincs bajom a 400-as verzióval, de jöhetne már valami frissítés hozzá, azért lenne mit javítani, meg finomhangolni.
Vajon várható még?[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
válasz t_a_m_a_s #16094 üzenetére
Én a díjcsomagváltáskor aktiváltattam a mobile tv-t is, szerintem jópofa, de én eddig párszor ha használtam...
Képre amúgy nem rossz, éles, és nem pixeles, legalábbis azok a csatornák, amiket eddig próbáltam, de hosszabb ideig még sose néztem...
Mondjuk szerintem nem gond, ha aktiválva van és nem használod, mert végülis a díjcsomag része... -
Sylo
tag
válasz t_a_m_a_s #16079 üzenetére
Nekem 500 mega adatforgalmam lehet egy hónapban mer én S es media mania -ba vagyok.
youtube zok telefonon alkalmanként, webezek, skype olok. MSN stb elég sokmindent egyszóval. Alkalomadtán még a laposhoz is hozzácsatlakoztatom a telefont és úgy netezek nem szoktam túllépni az adatforgalmat. [500 MB]http://hacker.hupont.hu/
-
attisx
addikt
válasz t_a_m_a_s #16077 üzenetére
Benne foglalt belföldi adatforgalom = magyar T-mobile hálózatán belül, többlet díj felszámolása nélkül leforgalmazható adatmennyiség. Tehát bármilyen oldal megnyitható.
A PH! főoldal kb. 500KB, Opera Minivel pedig 100KB körül. Skype-ot nem tudom, de biztos jó pár óra beszélgetés belefér.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
-royalflush-
tag
válasz t_a_m_a_s #16067 üzenetére
szerintem jobban járnál a gyári skype progival ,ugyanis létezik hivatalos mobil verzió.itt letöltheted
továbbá kézi hálózatválsztás(beállítás mindíg rákérdez),kiválasztod az elérhető állomások közül amelyik szimpatikus és csatlakozol.skype felhasználónév és jelszó.enjoy( Nikon D200 ) ( ThinkPad E520,win7 ) (iphone 5s )
-
-
Sifre
senior tag
-
rootkiller
őstag
válasz t_a_m_a_s #15941 üzenetére
Csak tiszta izé, hogy amibe minden ikon benne van, azért pézt kér, ami nekem meg nincs ilyenre.
Mondjuk találtam magamnak: Type-NS Pink, ennek az ikonok nélküli verziója bejövős.Artengo TR 990 Pro
-
bepe79
addikt
válasz t_a_m_a_s #15662 üzenetére
De mikor? Én szemre nem láttam púposnak. Ha meghal az akksi, csak azt kell cserélni, vagy vihet még magával valamit a telóban? Tehát sürgős ilyenkor a csere, vagy elég majd akkor, hogyha rászánom magam (anyagilag )?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
nfsu17
veterán
válasz t_a_m_a_s #15637 üzenetére
Nekem azt felejtette el tegnap, hogy ha nem nyomkodok semmit, akkor nálam 20s után elsötétül a kijelző. +10s múlva eltűnik az "asztal", megjelenik az idő, dátum egy sorban. +10s és bekapcsol a bill. zár. Na ezt a kijelzési módot felejtette el. Kikapcs, bekapcs, OK.
exDigi
-
bepe79
addikt
válasz t_a_m_a_s #15617 üzenetére
Igen, az E51 mivel S60-as, ezért S60-as témák mennek rá, nem az S40-esek. Én most szedtem le attisx web oldaláról a steel black-et meg még valamelyik black témát, és tökéletesen müxik, nagyon f@sz@!
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
mogyesz
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #15458 üzenetére
Én 2 módszert szoktam: van flakonos tisztító - PC-hez, márkát nem írok, mert reklám -, vagy konyhai mosogatószer ami zsíroldó. Rápöttyintem, ujjaimmal megdörzsizem, várok kicsit, újra dörzsi, újra várok, dörzsi, majd csap alatt kimosom. Ez utóbbit óvatosan, vigyázva, h a lefolyó be legyen dugva (vagy extrém óvatosaknak lavórban ajánlatos), ha esetleg elengeded, ne menjen a csatornába :-))
-
bepe79
addikt
válasz t_a_m_a_s #15436 üzenetére
Ennyire durva a helyzet ilyen téren? Vagy pici túlzás is van benne? Gondolom azért havonta való pucolgatás nélkül is hallatszik a másik fél, ahogy a többi Nokiánál is, a lényeg, hogy ne adja meg magát a hangszóró, mint pl. az N95-ösömnél egy idő után.
-
-
Nordik
őstag
válasz t_a_m_a_s #15045 üzenetére
Értem, köszi.
Beállítottam 2 órára, mert ha végtelenre állítom és mondjuk éjjel volt egy nem fogadott hívásom, akkor elég sokáig villogna még feleslegesen. Ami azért már rendesen megterhelné az akksit. Így pedig csak 2 óráig villog, de óránként ígyis-úgyis ránézek a telóra napközben.[ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #14764 üzenetére
Otthon én is wifin szoktam nézni a leveleket + egy két dolgot amíg lerendezem a dolgom a mellékhelységben.
De nekem még sosem akart átmenni a wifiről a fizetős mobilnetre! SOHA! Nincs szétbarmolva semmilyen beállítás, csak annyi van megadva, hogy mindig kérdezze meg hogy mivel akarok csatlakozni. Van időjárás progi is. Annak a default hozzáférése a wifi. Ha ne leli, akkor csendben marad. Nem frissít.
Szóval szerintem nem kell annyira tartani attól hogy csak "úgy" átmegy a fizetős netre. De ha mégis, akkor pedig látod, mert kiírja hogy csatlakozás T-MOBILE NET vagy akármi használatával.
Nincs igazam? Vagy csak még nem jártam pórul? -
válasz t_a_m_a_s #14705 üzenetére
Igen.
Egyébként adatkapcsolatnál nincs telefonszám, ott valami félreértés van - amit módosítani kell, az a hozzáférési pont, mondjuk Pannonnál "net", azt hiszem a T-nél meg "internet". Ha ezt bármire átírjátok, akkor nem fog működni a net.
“All nothings are not equal.”
-
z0d1AK
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #14518 üzenetére
én úgy emlékszem, h láttam valahol itt a ph-n ilyen nokiás cuccot, de méregdrága volt, az univerzálisok árának a többszöröse.
Nem akarok nagyon mondani, sem hazudni, de nekem mintha valami 20K-s összeg rémlene rá| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
válasz t_a_m_a_s #14518 üzenetére
A for-max oldala elég kacifántos, de az biztos, hogy ez a kütyü jó hozzá, amint vettél egy 3,5-es jack apa ==> 2,5es jack apa átalakítót. Azok a felsorolt átalakítók között biztos van Nokia gyártmány, de igazából 200 Ft-ból tetszőleges elektronikai boltban.
“All nothings are not equal.”
-
Pajoz
őstag
válasz t_a_m_a_s #14515 üzenetére
Tapasztalatom nincs,de elvileg össze lehet hozni a dolgot.Ha jól értelmezem csak egy 3.5ös jack átalakító kell hozzá.De talán megy USB kábellel is.
Bár a legegyszerűbbnek az tűnik,hogy beledugod a memkarit. -
bossvico
senior tag
válasz t_a_m_a_s #14404 üzenetére
1 év kb. Már alig jött ki rajta hang. Gondolom a nyári meleg rátett, izzadt képemhez odarakom,az meg begyűjti a port azt kész a réteg.
8nemesis8: mondjuk az emberi tényző fennáll, hogy bénázok, de a szerszámok rendelkezésre állnak, mivel szerszámboltba dolgozom
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával