- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz gyuri2008 #15491 üzenetére
Hát szerintem elzavarnak, hogy a működését nem befolyásolja és használj tokot, ami náluk is megvehető 3000-ért.
Engem is néha zavar. De akkor a négy csavar ki, előlap le, alkoholos vattakoronggal letisztít, aztán hello. Kemény 5 percet vesz igénybe.
Pl nekem az előlapnál a kijelző plexije nyikorog, mert kicsit be lehet nyomi és akkor nyöszörög.DE lesz@rom. Eddig nálam egy telefon az elmúlt három évben két hónapot nem húzott ki (előtte R520m volt a szerelem). De amióta ez megvan, azóta egyszerűen még egy telefonos hirdetést sem nyitok meg, ahogy már az sem izgat,hogy mennyi kedvezményem van új készülékre a szolgáltatónál. Mert ez tud mindent! És még vékony normális alakja is van.
Na jó, azért a led a kamera mellől, hogy a sötétben legyen ami világítson. Az hiányzik.
-
-
Dexter68
addikt
A softreset (*#7780#) mit csinál pontosan?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Most szeretném majd pár progival bővíteni a telómat, név szerint a switch off, a mobitubia, és a core playert szeretném felrakni, pontosabban a mobitubia, és a core player közül azt, ami youtube-ra jobban beválik.
Rákerestem itt a fórumon, láttam volt már szó a fenti progikról, azt szeretném csak megkérdezni, hogy nektek mik a hosszabb távú tapasztalataitok velük kapcsolatban, mennyire jó progik, nem zavarják-e össze a telót, (pl switch off) (úgy vagyok vele, hogy csak kipróbált progikkal próbálkozok, nem szeretnék semmiképpen sem hard resetet csinálni... )
illetve ti melyik verziót használjátok belőlük, melyik verziójuk az, ami biztosan jól működik az e51-en?Előre is köszi szépen az infót!
-
bepe79
addikt
Az ébresztő szundi módjánál miért 5 perc a késleltetés a többi Nokia-val ellentétben?
Át lehet valahogy állítani 10 perces ismétlésre? Reggel sokat számítanak azok a + 5 percek is..Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
BusyChild
tag
valaki tud olyan symbianos progit erre a telóra ami blokkolja a kéretlen hívásokat?
pl. privát számokatmega thx
bc -
bepe79
addikt
válasz gyuri2008 #15491 üzenetére
Ne félj, benéztek ők már más dolgokat is. Benézték szintén az E51-en a hangszórónyílás fedését (króm rács helyett művászon...), benézték az E66-ok slide-jának pontosságát (lötyög, szorul, stb...), és benézték már az N-Series egyik régi csúcsmodelljénél, az N82-nél, hogy nem raktak gumigyűrű szigetelést a plexi köré, így gyakorlatilag szabadon szállt a por a készülék belsejébe a kijelzőre LOL... NC.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Canonfan
senior tag
CharlieDrop, gelencser26, meroly, Karma, cabii:
Köszi szépen mindnyájatoknak a megnyugtató infókat! -
gyuri2008
veterán
Üdv szerintetek lehet valami megoldást találni,hogy ne porosodjon a belső kijelző?
nagyon vigyázok rá de így is porosodik.
Üdv Gyuri -
cabii
tag
Karma,
milyen programmal lehet ellenőrizni a mem. kártyákat? Van egy 4Gb-s CF kártyám a fényképezőhöz, és néha olvashatatlan a kép. Tudsz olyan segédprogit, ami megvizsgálja, és esetleg meg is jelöli a bad sectorokat, hogy oda legközelebb ne mentsen a gép?
Bocsi au offért, de ha úgyis szóba került a téma...
Különben én az ilyen leválasztásos problémák miatt tértem át BT-ra, és WiFi-re. Nem kell bajlódni a leválasztással. Különben én is a szabályos leválasztás híve vagyok. Linux alatt meg ha kiadsz egy sync -et, akkor tuti nem lesz baj utánaLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
válasz meroly #15481 üzenetére
Pár hónapja a pendrive-om teljes tartalma huss, elpárolgott, amikor véletlenül nem választottam le Még szerencse, hogy csak két gép között cuccoltam, nem voltak rajta fontos/pótolhatatlan dolgok. Egyébként ráeresztettem 3 recovery programot, még szektorszinten se tudtak semmit se visszahozni.
Egyébként a Symbianban nem tehet ez kárt, legrosszabb esetben is max. a FAT fájlrendszer száll el a kártyán, amit talán a chkdsk megjavít. A pendrive-val ellentétben a telefonban az akkumulátor látja el árammal a kártyát, nem a port
Láttátok, hogy változtak a gombok az üzenetírásnál?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
meroly
veterán
válasz Canonfan #15477 üzenetére
Énmég sose bíbelődtem se pendrival se telefonnal a leválasztással. Ha nincs adatfolyam (azt azért megvárom míg végez) szerintem nem lehet baja. Az USB amúgy is nagyon túlbiztosított port, sima párhuzamos portról ezt már nem lehet elmondani. Még régen volt egy külső vinyóm párhuzamos porton csatlakozott, akkor még nem nagyon volt usb, hát sikeresen kihúztam, tönkre ment a vinyó
PCMCIA is csak a "bedugást" szereti a kihúzást nem.
USB-nek bírnia kell, szerintem.Megnyugtattalak?
Impossible is nothing
-
CharlieDrop
veterán
válasz Canonfan #15477 üzenetére
ha a telo pendrive módban, azaz külső meghajtóként volt fent és gondolom a lunux supermountot használ már, akkor semmi baja nem lesz, az szokott ilyenkor lenni, hogy a fájlmozgatáshoz zárolja a fájlrendszert és amikor leválasztod, akkor automatikusan feloldja (ha zárolva marad és más gépbe dugod be, nem biztos fel tudja oldani)
A fizikai károsodások kb. minimálisak, ott vmi zárlat vagy egyéb más elektronikus baki állhat fent...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek lehet-e baja, (illetve mekkora baja lehet) a telefonnak akkor, ha véletlenül akkor húzza ki valaki az usb kábelt, amikor még fel van csatolva, de csak rá van dugva a gépre, adatátvitel nincs?
Tudom, hogy hülyeség volt, elismerem, tisztában vagyok én is a dolog veszélyeivel, (jobb esetben adatvesztés, rosszabb esetben elszáll a flash memória ) (emlékszem, volt is erről szó korábban itt a fórumon...) szándákosan biztos nem tettem volna ilyet, én is mindig leválasztom az usb eszközöket, mielőtt kihúzom, csak épp nagyon siettem valahová, és elfelejtettem, hogy még nincs leválasztva a teló...
Ki is írta a telefon, hogy az adatvesztés megelőzése érdekében le kell állítani az adatátvitelt, de az nem volt, mert csak mezeien rá volt dugva gépre, meg se volt nyitva, a memória meg biztosan nem füstölt el szerencsére, mert utána felmásoltam a kártyára egy progit, amit onnan fel is tudtam rakni...
Egy sima pendrive, vagy egy memóriakártya esetében ez megnyugtató is lenne, de ez annál bonyolultabb, mert ugye egy okostelefonról van szó, és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy lehet e ettől gondja a symbian rendszernek, és ha igen, akkor hogy lehet kideríteni, hogy van-e valami gáz?
A bakit amúgy nem windows, hanem linux (opensuse 11.0) alatt követtem el, nem tudom, hogy ez mennyire számít...
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi, és bocs, ha nagyon hülye a kérdés!
-
bepe79
addikt
Siker! Megvettem a fekete E51-esemhez a Sp..ds..p-ban a fekete E51 billentyűzetet 2900valamennyiért, viszont ők nem tudták berakni. Elvittem az xxl gsm-be, és 500 Ft-ért berakták, úgyhogy szinte vadonatúj, tökéletes E51-esem van most. Tökéletesen működik az új billentyűzet, nincs szétkopva a navi gyűrű most már, úgyhogy nagyon zsír lett! Plusz még kifújattam, kipucolták a kijelzőt, meg a plexi alatt lévő port, mocskot, meg a hangszórót is.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
-
CharlieDrop
veterán
Üdv srácok!
volna egy olyan problémám, hogy reggelre mire felkeltem az amúgy félig töltött készülékemen se kép se hang, se semmi. Egyedül annyi, hogyha megpróbálom bekapcsolni, akkor ég a kis lámpa folyamatosan.
Valakinek ötlete?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
meroly
veterán
válasz bepe79 #15468 üzenetére
Akkor üdv a klubban, majd add meg a pszihiátered számát, mert az enyém önként bevonult a sárgaházba
Kb 1 éve lett elegem abból, hogy a 8800 kicsúszik a kezemből, azóta keresek megfelelő telefont, kb 10 járt nálam csak 1 év alatt (6233, E51, 6151, 6300, 6230i, 8600, 8800 sirocco fekete, majd ezüst, 3110c, E61, 2700, asszem ennyi), de egyik se. Nem is a telefonokkal volt bajom, hanem azzal hogy változnak folyamatosan az igényeim. Most hogy közeleg a vizsgaidőszak, meg felújítunk, meg sok a meló, stb, stb, az a fontos, hogy sokáig bírja és tudjak vele telefonálni jó sokat (ezért marad meg a 2330c). De már látom előre, hogy ha mindez lecseng és lesz időm, újra el fogok kezdeni majd nézegetni, de nem biztos. Aztán nyáron még az is fontos, hogy jó képeket csináljon, meg hogybírja a gyűrődést, ezért gondolkodtam anno a 3720-ban... hátszóval kész...bocs az OFF-ér
Szerk: ha gondolod itt folytathatjuk.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
bepe79
addikt
válasz meroly #15467 üzenetére
Megvan még a 3720, csak most a polcon hever. Érdemes volt megvenni.. De jó lesz az még, mikor véletlenül leesik az E51 és porrá törik, vagy mikor megunom, vagy akármi...
De egyelőre most az E51 visz nálam mindent, pedig elég sok teló megfordult már nálam iPhone 3G-től kezdve az N95-ön át az E66-ig. De sajna én is szenvedek az általad leírt betegségtől / betegségben.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
meroly
veterán
válasz bepe79 #15465 üzenetére
Grat hozzá!
De mi lett a 3720-as nokiáddal?
Látom te is olyan gyakran szeretsz bele majd szeretsz ki telefonokból ahogy én kb.
Mindig megtetszik valami, különféle okok miatt, akkor azonnal kell, majd egy hónap múlva más okok lesznek és egy másik fog megtetszeni.
De ebbe én már beleuntam, úgyhogy hagyom magam sodorni az árral és használom a céges 2330 classicot, az ingyen volt. Nem vagyok milliomos hogy havonta cseréljem a telefonjaimat, másra kell a pénz, válság van vazz'
Egyébként nekem is volt E51-em, nem is tudom miért adtam el. Asszem akkor még nagyon ragaszkodtam a 8800-hoz és utódot kerestem, ja meg nekem nem jött be annyira a symbian, de aztán lehet most megszoknám.....[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
bepe79
addikt
Úhh, ez a nap elég gáz volt , reggel azt hittem, hogy nem lesz belőle E51, le is kellett mondanom egy megbeszélt vételt, de aztán délutánra megint sok minden megváltozott, és most végül este csak vettem egyet az Apró részlegben a belaggio-tól. A teló tökéletesen működik, mivel T-s vagyok én is, és a teló is, ezért még a Turbo SIM-et sem kell használnom hozzá, amit szintén kaptam hozzá. Viszonylag szép állapotban van, egyedül a Navi gyűrű van megkopva, meg az 5-ös billentyűn az a két kis pöcök. így holnap viszem billentyűzet cserére a "gyorsbolt"-ba. Ma este hívtam őket, és azt mondták, hogy van nekik 1 darab fekete billentyűzetük E51-hez, úgyhogy azt félre is tették nekem holnapra. Úgyhogy ki is cseréltetem velük, hogyha már tőlük veszem. Azt mondta, hogy a Navi gyűrűt is magába foglalja az új gombsor, úgyhogy nincs gond. Azután egy full, szinte teljesen új, fekete E51-em lesz. Sok meglepetés nem ért az S60-al kapcsolatban, mert volt már régebben E66-om, N95-öm, ráadásul az E66-nak újabb is az OS-e, ha jól tudom. Ez az E51 viszont egy zseniális telefon. Az összes telefon közül a legszebb (tényleg gyönyörű), tényleg business teló, és lesír róla a minőség. Az anyaghasználat és az összeszerelés minősége is ott van, nem úgy, mint a csúszka Nokia-knál, amik azért lötyögnek rendesen (N95, E66, stb.)
Ez betonstabil, a szoftver nekem 300-as rajta, és az NSU azt mondja, hogy ez a legfrissebb is egyben. Holnap megírom, hogy mi lett a billentyűzet cserével.P.S.: Nem fog a billentyűzet a csere után recsegni-ropogni?
[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
Elkéstem azzal a kiegészítéssel, hogy az elő- és hátlap az a karcos kijelző problémát megoldja-e? Magyarul a plexi is hozzá tartozik? Vagy az csak a házhoz?
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy tmobilos függetlenített telefon milyen hátrányban van egy gyári függetlenhez képest az optikai dolgokon kívül?
Köszönöm
-
mogyesz
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #15458 üzenetére
Én 2 módszert szoktam: van flakonos tisztító - PC-hez, márkát nem írok, mert reklám -, vagy konyhai mosogatószer ami zsíroldó. Rápöttyintem, ujjaimmal megdörzsizem, várok kicsit, újra dörzsi, újra várok, dörzsi, majd csap alatt kimosom. Ez utóbbit óvatosan, vigyázva, h a lefolyó be legyen dugva (vagy extrém óvatosaknak lavórban ajánlatos), ha esetleg elengeded, ne menjen a csatornába :-))
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz V.Stryker #15456 üzenetére
Könnyen vissza lehet tenni, csak meg kell egy kicsit nyomni a plexit alatta, hogy becsússzon a helyére. Onnantól már szépen vissza lehet igazítani. Viszont hogy mivel lehet hatékonyan kipucolni a szövetet, azt nem tudom. Én körömkefével próbáltam, de az nem a leghumánusabb...
Holnap majd jól beletépünk...
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt.
Lehet valamit szoftveresen alkotni az ellen,hogy ne legyen halk telefonáláskor a hangszórója a készüléknek? 400-as szoft van rajta.
Mostanában,mintha halkabb lenne, de már zavaróan. Rá kell tapasztanom a fülemre.
-
-
bepe79
addikt
Nemrégiben jött ki valami lista, mely szerint az iPhone / iPhone 3G / S és az új Blackberry-k "sugároznak" a legjobban, azoknak a legmagasabb az SAR-je. Az E51-ben is van WiFi, úgyhogy ez is "sugároz" rendesen. Pedig a RIM, az Apple, és a Nokia oda kéne, hogy figyeljen az SAR-re is picit jobban, de ezek szerint ha a készülék tele van mindenféle kütyüvel, GPS-el, WiFi / WLAN-al, stb-vel, akkor nem tudják megoldani.
-
Dexter68
addikt
Asszem a Dr Jukka féle Key Lock Clock ilyen.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok,
Olyan progit keresek, amely valamelyik gomb megnyomására éjszaka is látható módon felvillantja az órát. Valami digitális kinézetűt. Mint a békebeli kvarc órák voltak régen, csak akkor mutatták az időt, ha megnyomtál egy gombot.
Köszi előre is.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Canonfan #15445 üzenetére
Ha csak ennyit beszélsz vele, akkor azért még megúszhatod egy darabig a tisztogatást. Én mondjuk alapból 10-12 órányit telefonálok havonta, és van egy olyan nézetem - mint azt már felettem más is felvetette - hogy a bejutó porból és a kéz, fül, haj stb "zsírból", nedvességből képződő szutty tömíti el a szövetet, amit az erőteljes halkulást okozza. Egyébként zsír új korában, sterilen is kb fele olyan hangos volt, mint a párom 6500-ja.
-
Zsé2003
aktív tag
OFFICE?
-
Dexter68
addikt
Jónak tűnik... Én elégedett vagyok vele (egy éve használom), iphone-os ismerősöm is azt mondta, hogy inkább ilyet kellett volna vennie, E71-es ismerősöm is ezt irígyli
-
Canonfan
senior tag
Nekem most kb 9-10 hónapos a teló, szerencsére még nem kellett tisztítanom a hangszóró előtt a selymet, bár nem telefonálok vele sokat, kb 120-130 percet havonta, de nekem már régóta 3-ason van a hangereje, és ezzel zárt térben általában jól is hallom a beszélgetőpartnerem, (bár vannak olyan esetek, amikor halk a hívó, akkor persze feljebb kell tolnom, de akkor is kb 4-es, max 5) csak kint az utcán kell általában felhangosítanom, ha zajos a környezet, pl. forgalom, stb.
Nem szeretnék a többiek tapasztalatával vitába szállni, nekem eddig jól bírja de előbb utóbb szerintem én se úszom meg, de minél később, annál jobb, nem akarok szoftot frissíteni...
-
nfsu17
veterán
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, rengeteg hozzászólás van, és ezt így nehéz lenne kihámozni, hacsak el nem olvasom jó részüket.
Összességében jók a tapasztalatok a telefonnal? Jó választás? Jól megy rajta a navigáció (gyors-e)?
Köszönöm szépen
-
nfsu17
veterán
válasz Dexter68 #15438 üzenetére
Ha csak magamat nézem, akkor a zsebszösz nekem nem halkította le 1 év alatt a telót. Nyáron is hordtam rövidgatyában, most is hordom fekete farmergatyában és bár maximumon van a hangerő ha jól néztem úgy kb 1 éve, de simán hallok mindent. Viszont az tény, hogy nagyon keveset beszélek, úgyhogy szerintem ami eltömíti az főleg a fülbőrről rákerülő finom bőrzsír (gőzöm sincs van-e ilyen ) + a zsebszösz. És ennek a 2-nek a mixe.
Aztán ki tudja, hogy még mitől halkul le. Elkönyvelhető típushibának, de használattól függ, hogy a típushiba mikor, kinek jön elő.
exDigi
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz bepe79 #15437 üzenetére
Akkor inkább azt mondanám, hogy 30-40 üzemóra után már észrevehetően halkabb, ekkor már autóban, utcán én nem mindig hallom rendesen. Aztán még elvagyok egy darabig, de 50-60 üzemóra alatt én elszutykolom annyira, hogy takarítani kelljen... Gariban egyébként szó nélkül tisztítják, illetve cserélik a hangszórót, csak az ugye egy szoftverezéssel is együtt jár, és a francnak sem hiányzik rendszeresen "újrarakni" a telót. Viszont a linkelt módon egyszerűen tisztítható házilag is.
Nem azért jegyeztem meg ezt a problémát, hogy lebeszéljelek a telóról, tény, hogy az egyik legjobb Nokia. Nekem már volt pár Nokiám, ennyire jó egyik sem volt. A wifi ezentúl alapfelszereltség lesz nálam egy telefonban. Csak annyira primitív, zavaró hiba a Nokiától - amit ráadásul egy 3 forintos "alkatrész" okoz - hogy mindig megjegyzem, amikor a telefont véleményezem.Holnap majd jól beletépünk...
-
bepe79
addikt
válasz Dexter68 #15438 üzenetére
Tehát a kijelző tetejénél a Nokia felirat feletti rész (ami itt krómmal van körbevéve a képen a cikkben, és ami ilyen kis hálós / rácsos szokott lenni) tömítődik el? Mert az a nyílás a többi Nokia telónál is ott van. Vagy ennél fokozottan tömítődik? Elég néha fogkefével vagy egy ecsettel kiszedegetni a port belőle?
-
Dexter68
addikt
válasz bepe79 #15437 üzenetére
Tény, hogy típushiba ennél, hogy az a kis szirszar eltömődik porral és pucolgatni kell. Én nem szoktam kipiszkálni, haem porszívóval és ecsettel megyek neki. Ezt amúgy is meg szoktam tenni, mert mindenhova beeszi magát a zsebszösz, akármilyen is a teló.
-
bepe79
addikt
válasz t_a_m_a_s #15436 üzenetére
Ennyire durva a helyzet ilyen téren? Vagy pici túlzás is van benne? Gondolom azért havonta való pucolgatás nélkül is hallatszik a másik fél, ahogy a többi Nokiánál is, a lényeg, hogy ne adja meg magát a hangszóró, mint pl. az N95-ösömnél egy idő után.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz bepe79 #15434 üzenetére
Aztán majd pucolhatod Te is kéthavonta a hangszóró védő textilt, hogy telefonálni is tudjál a hiperszuper csillivilli telefonoddal Én emiatt például nagyon megutáltam az E51-et, nagyon nagy hiba ez olyan telefonnál, amivel a célközönség azért telefonálni is szokott... Ezt csak az objektivitás kedvéért jegyeztem meg, hozzátéve persze azt is, hogy ezen kívül más hibáját nem nagyon tudok mondani.
-
Canonfan
senior tag
Bár az Operát még nem próbáltam, nem tudom, hogy mekkora a különbség, az Opera és a gyári böngésző között, de szerintem simán csak honlapok nézegetésére bőven jó a gyári is, legalábbis nekem eddig semmi gondom nem volt vele, bár tényleg csak honlapok nézegetésére használom, mobilon nekem elég az is, komolyabb netezésre úgyis ott a pc...
-
bepe79
addikt
Úgy néz ki, hogy nekem is lesz egy E51-em, már dolgozom az Apró részlegben a beszerzésén! Ez a valaha létezett egyik legeslegszebb telefon, talán még a 8800-kat is üti, úgyhogy nekem kell egy ilyen feketében. Elegáns, gyönyörű, üzleti, Symbian, ennél nem kellhet több! Meg ha jól látom, a mobilarena-n ez a valaha létezett legpörgősebb topikkal rendelkező telefon és legtöbb hozzászólással rendelkező topik, megelőzve olyan telókat, mint az N82, iPhone 3G, E71 stb. Tehát ez a teló tud valamit, én pedig újra telefont szeretnék, nem pedig ocsmány tapi-téglákat (iPhone, Omnia, új HTC-k, új LG-k, új Samuk, stb). Félreértés ne essék, volt már eddig mindenem (E66, iPhone 3G, N95, C702, stb.), de most kipróbálom ezt az E51-et. Persze a most elsődleges telóként használt 3720-amat nem adom el, csak a 3720 lép majd vissza másodlagos telónak.
-
Zsé2003
aktív tag
Egy takarító programot nem tudnátok ajánlani? Mert lehet van egy kis szemét rajta
-
Zsé2003
aktív tag
A telefonon alapban fent lévő Office-t hogy lehet eltávolítani? Mert feltettem egy frissítést, mondván, hogy ezzel majd sikerül szerkeszteni is az egyes dokumentumokat, de szerkesztésnél befagy a program. Szóval most ezen szenvedek!
Egyébként sikerül a szignózásos művelet!!! Kösz érte!!!
-
Hugo85
aktív tag
válasz Zsé2003 #15430 üzenetére
Lehet zoomolni vele ahogy és amennyit akarsz. Amúgy a copy&paste mint feature nem jutott eszembe, de tény, hogy mobilon nem sokat használom...
Az élethűség nekem majdnem mindegy. Nem webfejlesztek mobilon. És tényleg rendesen megy a javascript. Ez viszont valóban nagy előny -
Zsé2003
aktív tag
válasz asadasad22 #15429 üzenetére
Nekem pl elsőre jól ment, aztán volt ez a memória malőr. DE tény hogy sokkal élethűbb vele minden. Habár nekem nem tetszik, hogy nem lehet kicsinyíteni, nagyítani, csak vagy teljes kicsinyítés, és nagyítás. De lehet, hogy csak én vagyok béna, és ez állítható
-
asadasad22
őstag
válasz Hugo85 #15428 üzenetére
az azert eros tulzas, hogy semmi elonye az opera mini-hez kepest. alapbol teljesen mas kategoria, ossze sem lehet hasonlitani a kettot. mig az opera mini egy "zsebbongeszo" ami ugy lett kitalalva, hogy a 2 mega ramos tetu butafonokon is eldocogjon ugy h kozben java az egesz, addig az opera mobile egy nativ, kozel teljeserteku bongeszo, ami egy az egyben ugyanazt a motort hasznalja, mint az asztali opera. a mini jo moka bizonyos dolgokra, de amikor ott tartunk, hogy pontosan akarjuk latni a weboldalakat ugy ahogy ki kell nezniuk, javascriptes oldalra tevedunk, le akarunk menteni valamit, szoveget kijelolni, vagy barmilyen kicsit is komolyabb funkciot akarunk hasznalni, a mini ott azonnal csunyan elverzik. az "atlagusereknek" van kitalalva, akiknek lenyegeben semmi igenyuk nincs ilyen funkciokra, csak annyi szamit, hogy gyors legyen es nagyjabol hasonloan nezzenek ki a dolgok mint ahogy kene es lehessen ezt azt olvasgatni meg kepeket nezegetni, ennyi. persze eleg fasza dolog az is, mert mobilon altalaban ennel nem is akar tobbet az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Hugo85
aktív tag
válasz asadasad22 #15427 üzenetére
Miután kilőttem az Opera Turbot nálam is megjavult. Ugyanakkor a tabos böngészésen kívül (egy tab is megeszi majd' az összes ramot, maradt olyan ~10, a második megölné) nincs gyakorlatilag szinte semmi előnye Opera Minihez képest, ami gyorsabb (nyilván a képek lekicsinyítése, és más okok miatt), és van benne Opera Link. Ja de, egy előnye van. Végre egy mobilböngésző amivel nagyjából rendesen megy a Neptun
Ettől függetlenül marad fent, de ez csak ritkábban lesz használva. Minden másra meg természetesen Skyfire (ami elég döcögős, de legalább mindenevő, mondjuk leginkább azért, mert a szerverükön renderel mindent )
-
Hugo85
aktív tag
válasz nfsu17 #15425 üzenetére
Ovimaps ugyanaz mint a Nokia maps, csak mindent átneveztek már. Igen, kell hozzá a map loader, ami felteszi a térképet. Szerintem sem százas. Youtubeot saját kliensével is meg lehet nézni, az se olyan rossz. Amúgy meg Skyfire-el (böngésző) megy minden csak az elég lassú, és nem annyira kezelhető könnyen.
Opera Mobile nekem nem hozza be, meg amúgy is használhatatlan az egész E51-en. Iszonyat lassú, folyton megakad a betöltés kb. 70 kByte után (nem csinál semmit, egy képet sem hoz be...), túl sok cache-t gyárt. Maradok az Opera Mini+ha kell Skyfire kombónál...
Lehet 200-as szoftver hibája... 400-ason hogy megy a Opera Mobile 10beta1?
Szerk: most, hogy kikapcsoltam az Opera Turbo-t nem akad meg. De flash támogatás továbbra sincs, szóval videó sem
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Hugo85 #15424 üzenetére
Nekem NokiaMaps 2.0 van, amihez tettem be Mo. térképet. Működik is, de ha útvonalat kell tervezni, akkor rengetegszer nem csinálja meg, mert nem is tudom milyen hibaüzenetet ad (nincs útvonal vagy ilyesmi). Szvsz ez nekem így nem jön be, mert nem működik rendesen. Szóval offline böngészésre kellene nekem is, ez az ovimaps ez mennyivel jobb? Ehhez kell az a külön program, ami felteszi rá a térképeket?
Ilyen indavideo, youtoube, videolejátszó oldalakat meglehet nézegetni mobillal? Youtoube még megy coreplayerrel egész jól, de böngészős megoldás kellene, és pl indavideo már nem megy vele.
Gyári böngészővel én is megtudom fektetni a memóriát, sokszor volt már nincs elég memória feliratom. Még anno coreplayer is írta.
exDigi
-
Hugo85
aktív tag
válasz attisx #15423 üzenetére
Én eddig sehogy sem tudtam rávenni az Ovi Maps-ot, hogy szép, részletes útvonalat tervezzen (tömegközlekedéshez meg nem is tud), csak egy vonalat rajzol a képernyőre. Bár lehet ez azért van, mert nem nyomogattam még eleget. Navigálni azt elkezdene, de GPS-em nincs...
Amúgy legalább az Offline működés frankón megoldott, bár azt vettem észre, hogy csak a térképet tölti rá a microSD-re, viszont műholdkép meg ilyesmi nincs, kivéve olyan területek, amit anno bekesselt, mert mondjuk Online módban nézegetted a műholdképét. Így vannak nekem olyan kockák Bp-ből, ahol van műholdképem is[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
olyan térkp program va, ami
és mint az utvonalterv.hu, összeköti a kiindulási és érkezési pontot.#15419) attisx: megvan köszi ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Hugo85
aktív tag
válasz Zsé2003 #15420 üzenetére
Nekem 37-44. Pár dolog fut, de az Opera Mobile nekem is megeszi csúnyán. Ez van, kvázi desktop böngészőmotor van benne, és baromi sok cache-t is generál, és mivel nekem a telefonmemóriában van (így utólag nem volt okos döntés), hát azt is zabálja rendesen, az tuti...
Szerintem ez izmosabb vasakra van már, illetve pár dolog nem is működik vele. Azt hiszem maradok a mini-nél, mert amíg az Opera Mobile behoz egy weboldalt (pl. Index, itt a képeket sem jeleníti meg, pedig be van kapcsolva... ), addig lemegy a nap.
Én Activefile-t használok, és nekem bezárás után visszaáll a 3x MB szabad RAM. -
Zsé2003
aktív tag
Nektek átlagba mennyi a szabad RAM? Nekem 48 körül, de pl elindítottam az új operát és folyton írkálta ki hogy nincs elég ram...bezártam, akkor is csak 18 maradt. Handy taskmenegert használok, elvileg nem fut semmi. Ez miért lehetett?
-
rii
nagyúr
elméletileg feltettem egy nokia programot .... melyik menüpontba intsallálja be?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kw3v865
senior tag
Feltelepítettem a Joikuspot progit a telefonra (legfrissebb verzió). Létrehoztam vele egy hotspotot, a gépemmel tudtam is csatlakozni hozzá, néhány másodpercig működik is, lehet netezni, de utána újraindul a telefon. Találkoztatok már ilyen problémával?
-
cabii
tag
-
Zsé2003
aktív tag
Valami szignózási módszert, stratégiát?
-
Dexter68
addikt
válasz attisx #15410 üzenetére
Már nem emlékszem, mi volt a bajom a rescoval, de valamiért megharagudtam rá.
A PhotoBrowsert viszont úgy használom, hogy előtte megcsináltam a „galéria gyorsítása” című gyakorlatot, ami ugye azt eredményezi, hogy a teló a médiafájloknál
1, azaz egy könyvátrat vesz figyelembe meghajtónként. A többi képet meg nézegetem mondjuk az x-plore beépítettjével.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
-
Dexter68
addikt
válasz Zsé2003 #15403 üzenetére
Nekem a resconál is jobban bejött a Nokia Photo Browser.
-
Zsé2003
aktív tag
Hú nagyon jó ez az új OPERA!!!! Ajánlom mindenkinek!!!
-
Dexter68
addikt
válasz Taknyoshal #15399 üzenetére
meg most már az Opera Mobile 10-et
-
lazlo8
tag
ti mit állítotok be a telefonon hogy normálisan tudjatok filmet nézni? nekem 1perc után bejön a képernyővédő. coreplayert használok és avit játszanék le..?ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest