- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz z0d1AK #15887 üzenetére
Még nem nyomtam a soft resetet, de érdekes az is, hogy sms írásánál a házikót ha nyomom, és kilistázza a futó programokat, ott naplót írt, nem üzeneteket.
Ha rámentem, akkor visszalépett az üzenethez, amit írtamNagyon offon lehet már a szoftver szerintem
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Hovi
aktív tag
válasz z0d1AK #15356 üzenetére
Igen, 400-as van rajta.
Közben rájöttem, hogy a cer.s603rd.cn oldalról letöltött cer és key fájlokkal, csak a szintén ezen oldalról letölthető signtools2.2 progival lehet szignózni. Ezt írja is az oldal, csak elveszett az infó a sok kínai karakter között.
Hogy miért nem tudom, lényeg hogy így már műxik. -
Hugo85
aktív tag
válasz z0d1AK #15343 üzenetére
Biztos, hogy nem jobb a barátnődet inkább gyakrabban látni élőben, mint 320x240 pixelen (és 2 clol-on) nézni és beáldozni a szépsége oltárán az e-mail postafiókot, Wlan keresőt, naptári bejegyzéseket, gyorsindító sávot, stb?
Arról nem is beszélve, hogy úgyis csak akkor látnád, ha használod, azaz megy a képernyővilágítás, de akkor meg gondolom azért vetted elő, hogy megnézz valamit. Amúgy nem lenne egyszerűbb, ha a képnézegetőben néznéd, és akkor nem minden más lenne +3 kattintás, hanem csak a barátnődet megnézni. Vagy bal/jobb gombra berakhatod a galériát.Amúgy sose értettem ezt a minden háttérnek beállítom a barátnőmet mániát (egy havernak még a mini Mp3 lejátszóján is a csaj van OMG, másiknak meg MSN képe helyett ). Persze izlések és pofonok, no offense!
[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz z0d1AK #15340 üzenetére
Tényleg kicsit teleshopposra sikerült a mondat, de nem a reklámozás volt a cél, hanem, hogy örüljön neki, akinek erre van igénye. Érdekem sajna nem fűződik hozzá.
(Én meg olyan háttérképeket szeretek, amik nem zavarják össze az információk olvashatóságát a képernyőn. Számítógépen is.)[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Canonfan
senior tag
válasz z0d1AK #14986 üzenetére
Köszi az infót, és a felvilágosítást a 300-as szofttal kapcsolatban!
Ez után már én se tartok tőle, bár én magam nem hiszem, hogy lefrissítem otthon, ha valamiért szervizbe kerül, akkor ott úgyis megcsináljákCsak azt szeretném még megkérdezni ezzel kapcsolatban, hogy te tapasztaltad azt a bugot a 300-as szoftnál, hogy ha be van állítva az ébresztő másnapra, és este ki van kapcsolva a telefon, akkor a következő napra elállítódik a dátum?
Előre is köszi az infót!
-
Nordik
őstag
válasz z0d1AK #14989 üzenetére
Köszi nektek!
Akkor majd el is viszem szervízbe és akkor már gondolom szoftot is frissítenek rajta. 200-as szoftver van rajta.
Egyébként ha csak ennyi bajom van azt vajon ott helyben megcsinálják vagy várhatok 1 hetet legalább? Ilyenkor adnak cserekészüléket? Hivatalos Nokia képviseletbe vinném, nem a T-hez.
-
nfsu17
veterán
válasz z0d1AK #14909 üzenetére
sms küldése, nekem is volt olyan ablak...szerintem elküldi vkinek sms-ben a szám címét.
-------Olyan kapcsolatkezelő progit keresek, ami ezt tudja:
-alapértelmezett wifi legyen az itthonim (tp-link), tehát ez legyen az első, ahova mindig próbáljon felmenni
-ha ezt nem találja (nem vagyok otthon) keressen free wifit és azokra próbáljon csatlakozni...az lenne a legjobb, ha jelerősség alapján sorba is tenné és a legerősebbel kezdené a sort...majd ha mégse megy fel, eggyel gyengébb...stb.
-ha nincs wifi, közölje velem, hogy nincs és hagyja a fenébe az egészet...gprs-em nincs, fizetni nem fogokSmartconnect ezt így mind szépen tudja? Próbálta vki?
[ Szerkesztve ]
exDigi
-
nfsu17
veterán
válasz z0d1AK #14880 üzenetére
Akkor lehet ez a gond.
Én is coreplayeren nézem a klipeket, amiket készítek, azok jól is mennek.Még az a furcsa, hogy a gyári fájlkezelőben ha megakarok nyitni egy klipet, akkor van, hogy nem nyitja meg, csak villan egyet a kijelző és nem indul el a core. De ha előbb a core-t indítom el és abból nyitom meg a fájlt, akkor lejátsza.
exDigi
-
nfsu17
veterán
válasz z0d1AK #14871 üzenetére
Itthon wifin használom (már rég kitöröltem a gprs csatlakozásokat), 8megás net, amit a teló nem tud kihasználni ugye és nem úgy akad, hogy megy, majd tölt és újra megy (volt már ilyen is, ezért tudom milyen mikor a net a lassabb, de elég jó a wifis net itthon), hanem mintha eldobna minden 3. framet. Pl az evolution of dance (valaha legtöbbet nézett video) minden gond nélkül megy, annak 320x valamennyi a felbontása, megnéztem. Nem tudom leírni jobban. Kicsit akadozik, de élvezhetetlen.
Az általam átkonvertált videoklippek is ha 1,5 órásak lennének, azt vinné is (ha az akksi nem sülne meg addig), de nem a fájl hosszúsága szab határt.
(ha majd lesz időd nézd meg kérlek a jutubon a "david guetta feat kelly rowland - when love takes over" klipeket (official), az első oldalon lesz kb 2, na pl azok se mennek. Vagy "inna - hot". Amit itthon konvertáltam azok meg mennek.Canonfan
Van a core-nak beépített jutubja, én is azt használom, kicsit nehéz előcsalogani, de a jobb oldali gombot kell nyomni (nézet) és majd valahogy előugrik. Kicsit (nagyon) nehézkes még nekem is ez a lejátszó, annyi mindent tud én meg még fiatal vagyok hozzá.
olbeteam
Arra a 3 percre lehet.
----------------------------
Segítene nekem vki egy "tesztben"?
Az én akksim viszonylag keveset használt, szinte csak hetente töltöttem eddig (10 hónapos) és 1 akksis csíkról (még nem jelezte hogy akkufesz alacsony) 1 óra 20 perc volt tegnap míg fullra töltött.
Valami hardcore user lemérné, akinek szintén több mint 10hós a készüléke, hogy neki mennyi idő alatt tölt fel?[ Szerkesztve ]
exDigi
-
Hugo85
aktív tag
válasz z0d1AK #14769 üzenetére
És nem vetted észre a kis ikont a térerő alatt, ami azt mutatja, hogy éppen neten lóg a telefon? Vagy az e60-nál még nem volt olyan? Én mindig látom min van csatlakozva a telefon, pedig SmartConnect-et használok priorizált hozzáférési pontokkal, és még úgy sem, hogy megvan a lehetősége rá a gyakorlatban is, még úgy se mászott át itthon soha wifiről. Egyszerűen elképzelni sem bírom, hogy kérdés nélkül hozzáférési pontot váltson a telefon. Egyébként a LiveMessenger szokta azt csinálni, hogy még kilépés után is egy rakás ideig lóg a hálózaton (legyen az mobilnet vagy wifi, mindegy), és ha bontani próbálom (az első pár percben) a hálózati kapcsolatoknál, akkor egyszerűen újracsatlakozik. Bosszantó... (tudom, ne használjak MSN-t ).
Egyébként eddig (ha jól érzékeltem) csak Vodás tulajok panaszkodtak erre az észrevétlenül mobilnetre mászásra, lehet ez a Vodás szoftver sajátja?
Ja igen, ha már itt vagyok kérdezek is. Az animált ikonok a menüben benne vannak minden 220+ szoftverben? Ma nyomogattam MM-ben E51-et (amin volt HelloCarbide és NFS... lol), és azon kívül, hogy konstatáltam, hogy annak rohadtul nem lötyög a billentyűzete úgy, mint az enyémnek (pedig biztos nyúzták eleget vérpistikék), és elrepedve sincs (bár az a szervíz hibája...), észrevettem, hogy a menüben nem statikus, hanem ilyen kifordulós 3D-s ikonok vannak.
Ez gyári, alapértelmezett? Csak mert baromi ronda és idegesítő volt, illetve az enyémben nincs ilyen (200-as szoft) és ha lehet, nem is szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz z0d1AK #14746 üzenetére
A kettőnek sok köze nincs egymáshoz. Egyébként nem kellett volna messzire szaladnod, a böngésző is el tudja forgatni a képet, de ez nem jelenti azt, hogy a menürendszer forgatásához szükséges erőforrások rajta vannak a telefonon.
Egyébként volt valahol valami cikk erről, hogy hogy lehet összehackelni. Csak nem tudom melyik telefon topikjában volt.
“All nothings are not equal.”
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz z0d1AK #14659 üzenetére
Nekem februárban lesz esedékes a váltás. N97 nálam is képbe jöhet, akkorra remélem mérséklődik az ára meg javítanak rajta szoftveresen. Mondjuk addig még sok jó telefon kijöhet, nem feltétlen veszek Nokiát.
A legjobban mondjuk egy qwerty-s touchos E-szériás telefonnak örülnék de ez úgy tűnik egyenlőre csak álom.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
szombatitomi
senior tag
válasz z0d1AK #14502 üzenetére
Ez az post egyben válasz Joe bácsi-nak is:
Elejtettem a telót, és kipattant az LCD-t védő műanyag. Utána már nem tudtam rendesen visszanyomni, a vissza gombhoz nem fértem hozzá. Csavarhúzóval felfeszítettem, csak kettétört a műanyag. Lereszeltem késsel a szélét, h vissza tudjam nyomni. Megoldottam cellux-szal, csak papám ragaszkodott a pillanatragasztóhoz... Ez lett belőle...
-
válasz z0d1AK #14504 üzenetére
Az üzenetek beállításaiban át lehet az egészet irányítani a memóriakártyára, ettől még a bejövő üzenetekben fog látszani . De ha ezt nem állítottad át, akkor valami más van
Esetleg egy JBak Taskmannel kilődözhetsz pár programot, csak vigyázz a felkiáltójellel kezdődőekkel (védett szerverek, ha kilövöd, újraindul a telefon).
-
szombatitomi
senior tag
válasz z0d1AK #14476 üzenetére
Én is le tudtam szedni...
Csak aztán így jártam: [Visszaszerelve...]
[ Szerkesztve ]
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz z0d1AK #14420 üzenetére
Az S60as oldalon így van írva: "HelloOX-el való szignózás: (frissítve: 2009.07.15)
Ez a módszer minden s60v3/v5-ös telefonokon is működik! (A "Nem hackelhető" szoftverű-kön is)
Szignózod a programot, és a program elvégez minden fontos dolgot, hogy a későbbiekben ne kelljen szignózni."Ebből gondolom,hogy szignózni talán lehetne.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Sly Bp.
addikt
válasz z0d1AK #14379 üzenetére
Egy telómban púpos az akksi de az egy Siemens A70! Sokáig volt kikapcsolva akksival? Mert hallottam olyat hogy kikapcsolod és benne hagyod a telóban az akksit akkor 1 hónap után a akku deformálódik! Mint a régi zseblámpában az elem!
8nemesis8 nem tudom mit csinálnak a gyárban de nekem kiszúrták 10 perc akatt amikor egy szaki megnézte és mondták h hozzányúltam és áthúzták a garijegyem is a szemetek!
[ Szerkesztve ]
-
micro
addikt
válasz z0d1AK #14119 üzenetére
Nekem van gondom a SW-rel:
Zavar, hogy ha belepek a menübe és túl hamar elkezdek navigáni, akkor visszaugrik középre.
A Bluetoothon is lenne mit javitani, sokszor nem hajlandó automatikusan csatlakozni az ismerős eszközökhöz. Olyankor egy BT ki-be szokott segíteni általában, de nem mindig.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
-
gelencser26
tag
válasz z0d1AK #14087 üzenetére
Biztos, hogy nem műanyag...
Ha esetleg lenne kéznél egy dremel multi nevű szerkezet, abba lehet tenni olyan vékony csiszoló fejet, amivel tudsz bele vágni egy egyenest, amit egy sima csavarhúzóval kitekerhetsz!
Ha nincs, akkor még egy olyan lehetőséged van, hogyha a házat nem akarod használni, szikével nekiesel és kivagdosod a csavar körül a műanyagot egy kicsit, hogy egy kisebb lapos fogóval ki tudd tekerni a csavart... -
válasz z0d1AK #14081 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy hogy került bele az E60-ba. Tipikusan csak azok a telefonok támogatják a forgatást, amelyeknek van gyorsulásérzékelője - ugyanis a fekvő helyzet támogatására igen alapvető dolog ezesetben. Amúgy például az E61 meg az álló helyzetet nem támogatja, csak fekvő layout van benne.
A lényeg az, hogy a Nokiától ne várd azt, hogy a telefonok szoftvere kompatibilis, vagy hogy bármi logika is lenne abban, hogy melyik telefon hardveresen vagy szoftveresen mit tud.
-
enddav
aktív tag
válasz z0d1AK #14072 üzenetére
Ha újonnan vetted a telót és nem állítottad el a kódot, akkor 12345 lesz a jelszó. De hogy be is bizonyosodj róla, hogy ez-e a kód, menj be mondjuk a Napló-Csomagkapcs. és itt nullázd le a számlálót, na ekkor fogja kérni a biztonsági kódot és ha elfogadja 12345-öt, akkor woálá már tudod is biztosra a passt.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
ben11
őstag
válasz z0d1AK #14056 üzenetére
Nekem adott..
e51 szétszerelés -
sekli
addikt
válasz z0d1AK #13932 üzenetére
ezt miert kell most...? valószínűleg még csak nem is a saját termékét hirdeti, hanem felhívta egy fórumtárs véleményét egy kivételesen olcsó termékre... Ez egy teljesen hasznos hozzászólás volt, ha az alapelvekkel akarsz foglalkozni, akkor koncentrálj a "le van írva 526x magyarul képekkel illusztrálva, de én annyira debil vagyok, hogy így sem tudom telepíteni a Garmint a telóómra, segítsetek lééécci...!" - jellegű hozzászólásokra...
mod: jó, valószínűleg a sajátját hirdeti, mert ez az első hsz-a, de akkor is olcsó, és hasznos...
[ Szerkesztve ]
-
válasz z0d1AK #13849 üzenetére
Bugos az 1.04-es HelloOX az E51-en (és más FP1-es telón is csinálta ezt). Az 1.03 viszont biztosan működik. Amikor "Applying Patches..." feliratban megáll és úgymarad (mint Nálad), akkor hiba miatt összeomlott az OX, simán el kell mégsézni a várakozó dialógust a jobb softkey-jel vagy a pirossal, majd el kell indítani újra a menüből, és jó lesz.
Az összeomlást amúgy onnan látod, hogy a háttérben az alkalmazások menüdet látod, nem az OX ablakát.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz z0d1AK #13847 üzenetére
valami nagyon nem jó, telefon újraindult, bekapcsol, és utána is csak újraidnul, nem lehet vele semmit sem csinálni
Szerk. Hard resettel gyalultam a telón, így most jó. De mi lehetett a probléma???[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
nfsu17
veterán
válasz z0d1AK #13815 üzenetére
Igen, ez tényleg jó 5let, olvastam már korábban is, de azt hittem azok a beállítások is megfelelőek, amiket én állítottam be. De ezek szerint nem.
#enddav
Kösz.
Leírást átnéztem, meg netet az eset után és majdnem eltaláltam, csak egy 5-ös hiányzott.
Aztán hagytam a 3,14-ba, és nem töröltem végül.exDigi
-
válasz z0d1AK #13809 üzenetére
A francba. Akkor csak mákom volt, hogy egy olyan IMEI-t írtam be, amit már valaki más beírt korábban, és akkor legenerálták. Itt azt írja a tört-angol, hogy nem tudnak több tanúsítványt kiállítani Az OPDA-t meg sajnos nem ismerem egyáltalán
-
válasz z0d1AK #13787 üzenetére
Egy kicsit változott csak, nem tudom most működik-e, de a szöveg nekem bíztatónak tűnik.
"Japan April 9 update signature tool, has applied for before the certificate can not be used
Certificate error if prompted, use the bottom of the new version of Signature Tools
*Please use this site only authorized signature to the software tool with a certificate signatures
*Powered signature tool KEY document already contains the certificate directly into the signature can
*Other channels to obtain the signature of the certificate can not meet the signature site"Azaz ezt az aláíróprogramot kell használni a generált .cer fájllal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest