- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
Az LTE előnye nem elsődlegesen a minél magasabb sebesség.
"The only real benefit we see to LTE is the noticeable reduction in lag. Ping times are minuscule, so things “feel” faster." [link]
Nyugi.hallerlaller: fentebb a linkelt cikkben, plusz ugyan ezt olvasni az android authority idevágó cikkében is (ez pont ebben a hsz-ben raktam be más okokból).
-
Eli577
senior tag
Ok, te Gyerek, elolvastam a cikket. A cikk nem azt írja, hogy nem működik rajta, hanem azt, hogy HW-es jelerősítéssel tudna teljes funkciós LTE-képes telefon lenni az N4. Ettől még fogja a jelet, csak ezért van az, hogy gyengébb a jel, mint egy hagyományos LTE-képes telefonnal. Ezt mutatja a videó is, ami a pocketnow-s cikkben van. Én értem mit beszélek....
-
Eli577
senior tag
Nah, akkor nem fogok belemenni személyeskedésbe, de lesd már meg azt a kis ikont a térerő mellett, ami azt írja, hogy 4G. Az nem lesz ott 3G hálózaton, az meg, hogy milyen sebességű az LTE, egy kicsit olvass inkább utána, mert bizony még az USA-ban sem megy fel 15-20 megabit fölé a jó lefedettségű helyeken sem.
De a lényeg, hogy hozzáértő vagy és tudod, hogy 42 megabittel kellene mennie.....LOL.
-
twine
veterán
Nem tudom elképzelni, mi az, amivel engem annyira meg tudnának fogni az elkövetkezendő két évben...
a "csiribiri" nem hoz lázba....erő kell, és "használhatóság"....
Full HD egyelőre nem érdekel....(böngészni a "kishd" is elég nekem...) szvsz. a következő 2 év a grafikus gyorsítókról fog szólni,(a full hd és esetlegesen a fölötti felbontások miatt) illetve a procik architekturális változásairól(hogy legyen ami kiszolgálja a graf. gyorsítót)...
Ezek pedig nekem, egy N4 szintű hardveren ülve, mókusvakítások lesznek...
De majd meglátjuk...melyik topicban futunk össze legközelebb -
zotyesz66
őstag
Az iOS azért nem laggol, mert natív és csak kevés vasra kell optimalizálni. Nem laggolnak azon a bivaly játékok sem, röhögve vinné bármelyik felületet. De amennyiért adják, egyék meg. Ez a N4 normális minőségű, szép, végre nem egy szappantartó. 2 giga rammal a droid se fog laggolni, az a holo felület meg szép is, használható is. És a kamera sem rossz, bármit mondanak. Lehet hogy nem a legjobb, de nem is rossz.
-
edward2
addikt
-
twine
veterán
még egy....
Azért hasonlítom egy két éves modellhez a képeket, mert nekem azzal van összehasonlítási alapom,,,
és mivel azóta elvileg fejlődni kellene a technikának,,,gondoltam nem rossz kiindulási alap, egy 2 éves Androidos modell....Erre jött a HOX, ami ugyancsak "nem volt az igazi"...Ezért érdekel milyen minőséget produkál a következő készülékem...
-
twine
veterán
+(#1629) mcsabi84:
(#1632) mcsabi84:
Azt mondtad, megérted....
(ez nekem annyit tesz, megértetted amit mondtam,és ha előjön a kamera téma nem ugrasz rá a tükörreflexes hülyeséggel)et köszöntem meg....
mivel én nem fikáztam a Nexus minőségét(hiszen még sajnos nem járt a kezeim között) így a mondandód azon részét nem vettem magamra, hogy valaki fikázza vagy sem...Ahhoz nincs mit hozzátennem... -
-
mcsabi84
senior tag
Lehet, h csak én vagyok túl frusztrált attól h nem lehet rendelni, de a hajam kihullik ettől a keressünk hibákat a telefonban. Az elvárás az maximum, az ár legyen minimum és hozzák ide anélkül, h a kisujjamat se kelljen mozdítani.
Akinek bővíthető, szuper kamerás telefon kell 64 Gb belső memóval, az keressen más topicot és költsön el 200 000-et. -
twine
veterán
-
twine
veterán
One X topicban folyton előjött ez a téma....(fényképezés)
Sajnos ott is az egyik gyenge pont a kamera volt...
Van fényképezőgépem,,,de nem hordom folyton magamnál.. a telefont viszont igen...
rengeteg olyan (emlékem) van,amit telefonnal lőttem...
Jó azért az, ha nem egy mosott fost csinál a telefon...és ne kezdjük el a vegyél tükörreflexest helyette témát,,,
"Zsebből előkapva" automata módban a "40ezres" Galaxy S fényévekkel jobb képet csinált, mint a "100ezres" One X..
Hiába próbáltam magam azzal nyugtatni, hogy úgyis csak "nyitvatartásokat" fotózok vele.... visszanéztem az elmúlt 3 év fotóit, és rengeteg telefonnal készült képem van....
És hogy őszinte legyek...b@ssza a szemem a rossz minőség...(még mindig szigorúan telefonok között maradva..)
Lehetett a One X el is jó képeket lőni, ha manuálba raktad, és játszottál az expozicioval, kontrasztal, etc...
de a telefonnal pont nem művészkedni szoktam,,,(arra való a normális gép) hanem előkapom, és "csípőből tüzelek"...
Várom nagyon, hogy végre hozzájussak egy Nexus-hoz...de örülnék ha nem kellene elkeserednem a fotók minősége miatt...
Kezdem észrevenni, hogy "automata módban" a Samsungok igen erősek....
De S3-at már semmikép nem akarok venni,,, -
-
-
szponzor
senior tag
Összedobhatnánk, amink van, mármint mindannyian
Nekem van egy Angliában élő ismerősöm. Hozzá meg lehet rendelni, de nagyon ritkán van gépközelben és emiatt még távoli asztallal sem tudtam bejelentkezni hozzá. Ha oda menne a csomag, akkor ő átvenné és postázná.
Továbbá van egy másik lehetőség, hogy egy német céghez menne a csomag, ahonnan hetente jön Magyarországra egy kamion, ami elhozná ingyen és bérmentve (persze nem raklapnyi telefont). A baj csak az, hogy nincs német gép, se VPN, amiről tudnék rendelni. -
mrThomi
addikt
köszi, elözetes tesztet nem, de 3 hszt találtam sárguló kijelzőre...
hmm, hát nemtudom, ez a tántoritott el anno az sgs 2 töl és az iphonetól !
de amugy miből gondolod hogy csak az első szériásak a hibásak ? a ragasztást nem hinném hogy cserélgetnék hogy akkor 3 honap eltelt probáljunk ki egy másikat ! -
FragMaster
addikt
Mert lehet drágább lett volna úgy átalakítani a NYÁKot, hogy ne legyen rajta, mintha lehagyták volna. Ugye optimus g az alap.
Viszont az fm rádiót hol láttad? (amúgy több, mint valószínű, hogy ott van a kombinált chip miatt mint eddig is, engem az érdekelne, hogy a bekötések hogy állnak) -
mrThomi
addikt
de most tényleg, én marha nyugodt gyerek vagyok. ha látod hogy vki olyat ir amit már megválaszoltak vagy már ezerszer felkerült mint téma, miért irsz ? ma pont rajtad gondolkoztam meloba menet és arra jöttem rá, hogy ha én ilyet tapasztalok, vagy leirom mégegyszer annak a szerencsétlennek, vagy ha már tényleg idegesitő nem irok, nem válaszolok rá és kész ! majd valaki más megteszi vagy ha nem az illető feltalálja magát ha annyira fontos neki a dolog ! ez lenne a legutolsó dolog amin felhuznám magam !
-
agabe
addikt
most azt mondom kar, hogy nem a samsung adja a hardvert, es ez csupan a hore besargulo kijelzo miatt gondolom (xda-n masnak is elofordul, es optimus G-nel is irtak mar ugyanerrol).
Mas szempontbol rendben van a telefon, meg a kijelzo is biztos nem mindegyiknel lesz hibas, de nekem az is sok, hogy pont az enyemnel az
Ha gariban is cserelik valakinek, akkor is az a gaz jelen pillanatban, hogy varni kell ra mert nincs raktaron.
No nem sirankozok, jo a telo, de a hibakat sem hallgatom el, igy masok is okulhatnak belole.
Kovetkezo nexusom samsung lesz az tuti (N10)...lg-bol lehet, hogy eddigi semleges allaspontom helyett inkabb kesobb nem vasarolok telefont, csak ha mar mindenki azt mondja hibatlan, es inkabb legyen dragabb, de ne legyenek vele problemak.
-
twine
veterán
Nekem amin felcsillant a szemem az a múltkori hír, hogy a "X" Starbucks kávézót felszerelnek wireless töltővel....
Akkor kezdett el mozogni az agyam,hogy ezt kellene terjeszteni mindenhol....kávézok, gyorséttermek,,,etc.....
amíg iszod a kávéd, kidobod az asztalra a telefonod, és töltődik....
persze lehet arról beszélgetni hogy utáljuk a "Mekit", etc..etc...de szerintem, ha ez terjedne az frenetikus lenne...Expansys-nál van... de nem olcsó, és ugyanolyan bunkó...de gondolom ezt te is megtaláltad
bocs ráadásul ez nem is matrica -
twine
veterán
Mit szeretnél, mit csináljon/mit ne(NFC tag) a telefon, ha "ráakasztod" a töltőre?
(tényleg csak egészséges kíváncsiság....)50 euro nem kevés...de ha sikerült egy telefont megkaparintani,,akkor szerintem a közeljövőben beruházok egyre...
Mégis kényelmesebb rádobni,,(mondjuk sötétben elalvás előtt félálomban) mint azt a r*hadt microusb csatit nézegetni "fejjel lefelé" vagy "fölfelé áll" -
LSL1337
őstag
komolyan a legnagyobb faszság az ÖSSZES PH! Topicban ez, "hülye láma, használd a keresőt..., " duma, de folyamatosan
rohadtul nem átlátható, még ha #1-ben össze lenne szedve, de így, pláne amennyi off-van, meg egymásnak ellentmondó komment.
de tegyél még be 25 smiley-t, attól jobban átjön hogy mennyivel okosabb vagy
Csak a Galaxy Tab topic-ot követem 100%osan (Indítottam), szerencsére ott ilyen stílusú emberek nem nagyon fordulnak meg. Pláne ennyi erőfeszítésből le is írhattad volnaThomi: Posta benne van szerintem, de 4 EUR nem fog földhöz vágni, több hétig nincs készlet, gari miatt meg nekik kell majd postáznod
-
mrThomi
addikt
németbe vagyok innen rendelném ! mi a német playstore webcime ? en csak ezen találom meg, de itt ugye elfogyottat ir
-
kutkut
addikt
Már hogyne lenne nyerészkedés?!
Ha valaki vesz egy telót, majd egyből eladja bontatlanul, az mi, ha nem nyerészkedés? Egyértelmű, hogy amúgy nem volt rá szüksége. Akkor meg minek vette meg?! Hogy "nyerészkedjen"... Ennyi. Persze tudom, mindenhol ez megy. Ha valakinek van hozzá gyomra, csak csinálja.
Még mindig jobb, mint ha lopna...
Hogy ON is legyek:
twine: Nekem az jött le az olvasott tesztek alapján, hogy egy kicsit fakóbb, mint mondjuk a One X. A nexus alul-, a One X túlszaturált. + "hidegebb" a képe (kékes-zöldes), bár a One X meg egy kicsit túl "meleg" (pirosas). (Márhomoknak ajánlott!) Fényerő kb azonos lehet. Szóval, egy kicsit mindkettő eltér a tökéletestől - ellentétes irányban... De szerintem egyiknél sem vészes a helyzet, mindkettő egy nagyon is elfogadható határon belül van. Ezt már csak szubjektíven: szvsz a one x-nek szebb a képernyője, de a Nexusnál sok minden kárpótolhat. Kezdve a netezéshez ideálisabb képaránnyal, az up to date OS-en keresztül a 2GB RAM-ig.
-
bigmasterg
addikt
eleve úgy írtam, hogy
"Aki hitelre vesz ilyen értékű cuccokat"Egy lakás, vagy céges hitel teljesen más dolog.
Ráadásul a (felső kategóriás) telefon csak egy luxus cikk, egyáltalán nem létfontosságú. Olyan, mintha ékszert vennél hitelre.
Éljen az amerikai modell, éljen mindenki hitelből, függjön mindenki a bankoktól.
Én itt befejeztem.
-
djgeg
őstag
Most kb az itthoni 4-6 millió előfizetésből lehülyéztél 3 milliót!
Világszerte meg 100 milliókat...
Meg az olyan embereket akik hitelre vesznek lakást autót meg mi egyebeket... Fejlett országok lakóinak túlnyomó többségét!!Országok , Szövettségek élnek hitelből! Még a legeerősebbek is....
Mond meg nekik is hogy csak annyit költsenek mint amennyi van.............Az a hülye már ne haragudj aki nem fogja fel hogy miért kell illetve miért van hitel... És hogy a jelenlegi gazdasági, szociális mindennapok része és szükséglete a Hitel.
-
Idiofil
aktív tag
-
hallerlaller
addikt
Azt ugye tudod, hogy a google egy szoftveróriás, nem nagyon van tapasztalatuk hardvereladásban, gyakorlatilag a Nexus7 az első sikeres termékük, annál is 2 hetet kellett várni a kiszállításra. Az hogy most vettek maguknak egy gyártót a sok szabadalom mellékes hozományaként nem mérvadó, nem is tudnak velük mit kezdeni. Szomorú, de a motorola szerintem megy is majd levesbe a kínaiaknak.
-
crhis86
tag
Már megbocsáss, no offense, de szerintem van a Google-nek elég marketingese, nem hinném, hogy te jobban tudnád, hogy mi lesz ezek a következménye. Inkább az okát keresd ezeknek a dolgoknak, nem azért nem adták elővételben, mert hülyék és nem gondoltak rá, hogy így eleshetnek vásárlóktól. És a 8 giga nagyon sok embernek elég. Hidd el, különben nem venné senki.
-
mcsabi84
senior tag
Azért ugye te is sejted, hogy annak nem igen lenne reklám értéke, hogy elindult a nexus árusítás és mindenki még most is rendelhetné a saját kis telóját. Így legalább az egész világ tele van azzal, h a google telefonjait percek alatt kapkodták el. Lehet vesztettek pár vevőt, de az is biztos, h sokkal többet nyertek, hisz mint tudjuk a negatív reklám is reklám. Majd kapnak 2-3 hét múlva egy rakat új telót, amivel már ki tudják szolgálni az igényeket. Bár nem tudom, hogy az LG-nek mennyire éri meg kapkodni, h olcsón eladja a gugli a telójait...
Nem hiába akarnak a nexusból is akkora hypeot mint az almásoknál van. -
zotyesz66
őstag
Van akinek szempont, hogy ne kelljen minden szükséges appot a playből összevadászni. Ilyen szempontból jobb. Azon kívül szerintem az alapján, hogy a GS2-t is támogatják még mindig, nem hiszem, hogy hanyagolni fogják a GS3-at. Van még a gyári garanciás készülékekre a 2 év+2 hónap Samsung garancia, ez sem elhanyagolható.
Ezek mind szempontok lehetnek a választásnál.
De nekem sem kell a Samsung műanyag és az agyoncsicsázott rendszer, tehát én is a Nexust választom. Mint készülék, személyes használati tárgy, a Nexus számomra is sokkal szebb és vonzóbb. -
mcsabi84
senior tag
ok, ezt már ketten elmondtátok, de nem tudom miért nem lehet arra az egyszerű kérdésre válaszolni, h akkor most egész konkrétan létrehozol egy google accot, akkor ahhoz szimplán hozzárendeled a magyar bankszámlaszámod és egy külföldi címet és az úgy oké-e. Mert ezt a kártyaregisztrációt nagyon nem vágom mire értitek.
-
agabe
addikt
igen..nem egyszerre irtam az elejet, mert meg akadt dolgom, es a vegen tulbonyolodott.A lenyeg, hogy bar nem tokeletes, de jo az osszhatas. Mondhato elegansnak, meg ha iphone 4 szintjen nincs is.
(#943) Idiofil :
Meg en sem lattam....a GN tokja erdekes modon meg szinte nagy is, de persze a gombok mashol vannak ezert nem az igazi (fenykepezni sem lehetne azzal), de atmeneti tarolasra megfelelo lehet, mert a mikorfonnak, toltonek jo helyen vannak a lyukak -
grecki
csendes tag
eddig csak egy készülékemmel volt gond, egy one-x-szel. egész pontosan 3-mal... az elsőn villogott a képernyő több megnyitott alkalmazás együttes futása esetén (pedig ezt viszonylag gyakran kellene kezelnie a telefonnak
), a másik kettő meg flexelt... jó fejek voltak és visszakaptam a pénzt. (3 napon belül) ezen kívül még nem kellett semmit se javíttatnom az elmúlt 10 évben ha jól emlékszem.
de ha ez a szitu, akkor nincs gond.
-
HuMarc
veterán
Szerintem is most ér el egy olyan szintre az Android, mint a Microsoft a Windows 7-tel.
Mármint úgy értem, hogy annak ellenére, hogy nem kell megfelelnie semminek, alapvetően smooth-an elfut mindenen.
Egyébként hogy az amerikaiak buták, csúnya általánosítás, biztos van olyan, aki felér hozzánk -
assemble
addikt
Hat ha valaki azert nem vesz meg egy telefont mert "csak" 42 megabitet tud es nem 100-at... Kivancsi vagyok otthon milyen internete van mert szerintem 90% hogy ott sincs 42 megabite sem. Telefonon meg tobb kell? Persze semmibol nem eleg soha de manapsag egyaltalan nincs akkora jelentossege a dolognak ahogy felfujjak. iPhone gyakorlatilag minden technologiat (3G, 4G) legalabb 2-3 eves lemaradassal hozott be, megis vittek mint a cukrot. Szoval erosen ketlem hogy ezen mulna barmi.
-
assemble
addikt
Nem rossz az biztos, de nagy dolog inkabb a kovetkezo negyedevben lenne megelozni oket, en szorkolok
Ha a vasarlok racionalisak lennenek, az N4-nek romma kene zuznia az osszes tobbi telefon eladasait, de a Nexus telefonok sosem voltak igazan nepszeruek (mint pl a Galaxy S sorozat), kivancsi vagyok most hogy lesz.
-
törölt tag
szerintem ez a szabályozás két dolog miatt lehet: az egyik, hogy ezzel is próbálják még jobban régiákra szedni ugye a Play-t, illetve betartatni a régiókat. a másik tippem az, hogy külföldi bankkártyát nem tudnak leellenőrizni csak úgy, és ez is ilyen fraud-prevention megkötés.
-
tybsen
addikt
Ha a korabban linkelt nemet MM-es 395 EUR arbol indulok ki, az 275-os arfolyammal 108.625 HUF. Ez nemet garanciaval.
Szoval a 107 ezres ar nem rossz.
En azon gondolkodom, hogy mit csinaljak..
1. ismeros altal megrendeljem-e. Ez ugye 349 EUR + 10 EUR szallitas = 359 EUR. Plusz meg Nemetorszagbol futar kb 15 EUR = 374 EUR. Ehhez szivesseget kerni, atutaltatni vele a sajat hitelkartyajarol, az en bankszamlamrol atutalni az o szamlajara, elmagyarazni egy hozza nem ertonek, hogy mi es hogy. Aggodni a szallitas miatt, elmenni a postara. Gondolom ha 13-an meg lesz rendelve, akkor 1 het mire ideer. Elmenni nem tudok erte.
2. elorendelem a nemet MM-bol es december 15-en elhozom valami kis kirandulassal egybekotve, akkor igaz, hogy 21 EUR-val tobbe kerul, de MM-os garancia es nem kell szivesseget kerni meg magyarazni, stb. Igaz, hogy igy csak december 15-en kapnam meg, harom hettel kesobb kb.
3. Keresek ebay-en vagy valami aprohirdetesen egyet a kovetkezo napokban, gondolom 13-at kovetoen sok hirdetes lesz
Ti hogyan szereztek?
-
Fromtropoja
csendes tag
Szerintem is vállalható kategória, egyedül a garanciális butulástól félek... meg kell várni a hazai árazást, aztán ha nagyon elborultak lesznek be kell rendelni innen és felvértezni magunkat hasonló kifejezésekkel mint: 'az EU egy negatív integrációs forma ami az áruk a tőke és a mozgás szabadságára épül' és hogy 'az ezt korlátozó kritériumok egyike sem áll fenn'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest