Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, ez engem is zavar kicsit. Azt nem vártam, hogy kiemelkedő képeket csinál majd, de eddig eléggé átlagon alulinak tűnik. Nagyon erőlködik hogy összegyüjtsön elég fényt. Egyébként a hátlapján is elég semmilyennek tűnik az a lencse. Úgy néz ki, hogy ez a gyenge pontja a telefonnak.
-
assemble
addikt
Nem azt allitja hogy a pentile olcsobb technologia, hanem hogy a Nexus 4 kijelzoje dragabb a GN pentile-anal, amiben en egyaltalan nem lennek biztos, nem tudom hol olvastam mar, de valahol azt hallottam hogy egy ilyen komoly SAMOLED panelre ami a GN-ben van vagy GS3-ban onmagaban a gyartasi koltseg is 100 dollar felett van, aminel biztos hogy sokkal olcsobb egy akarmilyen LCD/IPS panel.
djgeg: errol a vilaggarirol valami info? Mert az itthoni LG mintha pont ennek az ellenkezojet mondta volna.
A tobbihez: A cikk pedig szerintem tovabbra is a oltari nagy baromsag, valoszinuleg a legbarmabb cikk amit eletemben olvastam barmilyen nagyobb technologiai oldalon, elkepzelesem nincs hogy hogy kerulhetett ilyesmi ki oda. Mintha alapveto koncepciokkal (mint peldaul hogyan mukodik egy piac es egy arverseny) tudatosan nem lenne tisztaban, es kozben az agymosott birkak velemenyerol ugy beszel mintha azok "mindenki" velemenye lenne. Most tenyleg sajnalni kene a crApple-t hogy az emberek draganak tartjak az iPad Mini-t mikozben ketszer dragabb mint egy Nexus 7 es kb fele olyan jo? Szerintem vagy tudatos trollkodas az egesz cikk, vagy Apple altal fizetett "hirdetes", vagy csak Apple reszvenyei vannak a cikkironak.
Egyebkent itt van egyetlen mondat ami az egesz cikket megsemmisiti: "Asustek Q3 net profits said to be up 43 percent to $230 million thanks to Nexus 7, convertibles"Linus Torwalds velemenye: [link] "Editorial: is Engadget really that stupid? Or just corrupt? Or trolling us all?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest