- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Dare2Live #1216 üzenetére
jaja... rég elfogyott, de ebay-ről délelőtt még egész jó áron is lehetett kapni ...most kb egy 100-assal többért még biztos van.
-
kutkut
addikt
válasz
Dare2Live #991 üzenetére
Nem teljesen. Fentebb írta a kolléga, hogy van, amikor a böngészőnek újra kell töltenie a lapokat... Nyilván jobb a helyzet, mint az 1GB-os modelleknél, csak kíváncsi vagyok, mennyivel. Tudom, +1GB.
Használat szempontjából gondoltam.
Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire lehet teletömni a ramot, mikor kezdi el kilőni az appokat (pl Opera Mobile
) a háttérből.
-
-
FragMaster
addikt
válasz
Dare2Live #381 üzenetére
#376-ban okfejtettem egyet a témában.
Amúgy ezek a triangle texture testek nem órajel függőek? Lehet hülyeséget mondok, de lehet az adreno 225 magasabb órajelen megy a 320-nál és ezért jön ki ilyen eredmény. Vagy a tesztprogramok nem kajálják meg még teljes mértékben a 4.2-t. -
margithid
veterán
válasz
Dare2Live #273 üzenetére
Én a felső és az alsó túlnyulást érzem kicsit soknak nexus 4-nél, főleg, hogy nincsenek is kapacitív gombok alul. Na mindegy, ha kisebb lenne a túlnyulás, akkor meg lehet az aksi lenne kisebb.
Amúgy van egy érzésem ilyen telefonom se lesz egyenlőre, ahogy wp8 se, majd talán fél év múlva ha normális árakra esnek a készülékek. -
dabadab
titán
válasz
Dare2Live #174 üzenetére
"most a komolytalan után ezzel jösz?"
Nem a komolytalan utan jovok ezzel, hanem ez a komolytalan. Egyedul a Nokia az, aki komolyan elkotelezte magat a WP mellett, senki mas. Az, hogy egy-ket cegnek van a kinalataban egy-ket telefon, az nem jelenti azt, hogy komoly gyartoi tamogatas lenne mellette. Nem hittem, hogy ezt tenyleg ennyire nehez megerteni.
De most tenyleg, vegyuk mar sorba, hogy mibol is all ossze az okoszisztema:
HW: itt messze vezet az Android, rengeteg cucc van hozza. iOS-nel csak az Apple eleg korlatolt valasztekkal, WP8 nagyjabol ugyanezet hozza.
Kiegeszitok: toronymagasan vezet az iOS, Androidhoz alig valami van, kifejezetten WP8-hoz meg semmi.
Alkalmazasok: szinten iOS elony, Android eleg jol all, WP8-nal meg egyelore semmi.
Kihagyatam valamit, ahol a WP8 behozza a hatranyat?
A masikhoz meg: az Android eleg nagy piac ahhoz, hogy sokaknak megerje foglalkozni a sokfele eszkozzel. Ha meg valaki nem akar ezzel foglalkozni, akkor is komoly kerdes, hogy miert WP8, nem pedig iOS.
-
dabadab
titán
válasz
Dare2Live #167 üzenetére
A Samsungnak meg a HTC-nek egyebkent is elenyeszo a WP-s termekkinalata pl. az Androidhoz kepest, mutatoba van csak egy-ket modelljuk. Es akkor meg ott van szamtalan egyeb gyarto, akinek van androidos cucca, WP-nel meg semmi.
Egyebkent meg tovabbra sem latom azt, hogy az okoszisztema mikepp verne a konkurrenseket.
(#166) margithid: az, hogy felismeri, nem vigasztalja a fejlesztoket, akiknek ettol fuggetlenul gyakorlatilag ketszer kell megirni az appot. Marpedig ha mar ketszer meg kell irni, akkor kerdes, hogy masodszorra miert pont WP8-ra es nem IOS-re vagy Androidra.
-
dabadab
titán
válasz
Dare2Live #158 üzenetére
"Ha szerinte a Samsung, HTC... nem komoly gyártó...."
A Samsungnak meg a HTC-nek egyutt van osszesen harom (3) darab WP8 telefonja. Oke, persze, ha az ember ugy nezi, hogy ez a WP8-as kinalat 60%-a, akkor lehet, hogy komoly gyartonak tunnek
"alkalmazások nincsenek: Ugyanezt halgattam anno Androidnál évekig. Közben meg ami nekem kellett minden volt."
Az, hogy pont te megtalaltad azokat, nem valtoztat azon, hogy a WP8 ebben a tekintetben is messze le van maradva a tobbiektol. Szoval tovabbra sem ertem, hogy mire alapozod azt, hogy a WP8 okoszisztemaja agyonverne a tobbieket.
-
dabadab
titán
válasz
Dare2Live #153 üzenetére
"Ekoszisztémában gondolkodva sztem a WP8 messze veri nem csak az IOSt de az Androidot is."
Hogy miben? Az egyetlen komoly gyarto a Nokia, alkalmazok nincsenek, ... nekem ugy tunik, hogy pont ez a terulet az, amiben rettenetesen el van maradva.
"Persze ehez asztalon is Windowsban kell gondolkodni de ez nekem nem probléma."
Az asztali W8 ezen sokat nem valtoztat, az asztali es a mobil valtozat kozott gyakorlatilag nincs semmi osszefugges.
-
HuMarc
veterán
válasz
Dare2Live #153 üzenetére
Milyen durva változtatások? Először is mit értünk újítás/újdonság alatt? Mindazt, ami a WP7-hez képest új? (ebből sok van) Vagy csak azt tekintjük újdonságnak, ami eddig semelyik rendszerben nem volt? (ebből konkrétan egy van, az átméretezhető csempék...)
Nézzük csak a tegnapi (okt. 29.) event-en kiemelt (azaz FŐ újdonságnak tekinthető) újításokat
Kid's Corner - Volt már ilyen alkalmazás Android-ra (most nem tudok forrást mutatni)
Data Sense - Opera Mini (adattömörítés) + 3G Watchdog (adatforgalom mérés)
Rooms - A CAP nevű szoftvercégnek már van egy ilyen alkalmazása iOS-re (családi "közösségi oldal", sajnos nem tudom a nevét)
Live Lock Screen - (vagy hogy hívják?) Erre mondtak Bogék valamit, hogy valami ilyesmi volt már máshol is, tehát nem egyedi ötlet
SkyDrive újdonságok - Minden, ami elhangzott már elérhető az Apple-nél, tehát nem eredeti ötletek...Aztán még szó esett átméretezhető (!el sem tudom képzelni, hogy élhettem eddig átméretezhető csempék nélkül
! ) és forgó csempékről, amiket én nem tudok újdonságként kezelni, mert ez nem lényeges. Belekerül a mobilba, de nem kéne erre fektetni a hangsúlyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest