Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Kérdés, hogy mik az egyéb macera költségek, és mik a helyik adók?
Tehát vám, áfa nem jön rá?Tök jó, hogy a technika világában ami usában 100usd az európában már 100eur. Mintha nem lenne egy 1,25-1,3-as szorzó a két deviza között és mintha a devizapiacon olyan hú de nehéz és költséges mulatság lenne átjárni két deviza között.
-
tome0001
senior tag
Az új kártyát beregisztrálásának menetéről illetve a német cím megadásáról, nem tudna valaki csinálni egy tutorial videót (persze videóvágóval a címet meg a bankkártya számát ki lehetne homályosítani)? Szerintem sokan szívesen vennénk, többek között én is. Soha nem csináltam még ilyet, nem ártana ha látnám a folyamatot. Köszi
-
uki
aktív tag
Több helyen is lehetett olvasni, hogy csak a Play-en vásárolva lesz ilyen barátságos az ár. Ha bemész a LG-hez (bármelyik országban) akkor egy drágább árcímke fog várni. Erre panaszkodnak a független GSM boltok (nem a hazai sarki, szüreimportosokra gondolok hanem nagy neves cégekre pl Carphone Warhouse), hogy az LG lényegesen drágábban adja nekik mint a Play-ben lévő ár. Az egyik ilyen cég (azt hiszem talán spanyolban) be is jelentette, hogy az előzetesekkel ellentétben nem fogja forgalmazni. Lényeg a lényeg ez az ár csak a Play-ben vásárlásra érvényes. (én is onnan fogom)
Az meg hogy lesz-e szolgáltatónál, jó kérdés. Eddig nem erről voltak híresek a Nexus-ok, reméljük ez megváltozik, de ha lesz is max. jövőre. Én arra tippelek hogy pár óra alatt el fogják kapkodni a Play-en a telókat.
-
djgeg
őstag
xD
Ááá Nagyon rossz példát láttam kint... Nincs egy önnáló gondolatuk olyan az össze mint egy pár Apple bírka már idehaza is ... Nem tudja megindokolni!!!! De vásárol.... költi a pénzt értelmetlenül... Csak mert valaki "okosabb" azt mondta hogy ez jó.Számtalan apró helyzetben Szembesültem a butaságukkal.
Tengerpart... Ki van rakva hogy ZÁRT cipőben lehet csak tartozkodni.. a homokos tengerparton...
Kérdem miért? Mert valami éles elvághatja a lábadat... És mondom a világ tengerpartjainak a 85 % kán nem csak itt??Hamburgersütés... Megsóztam borsoztam fűszereztem a hamburgerhust .... Sütés elött...
Mert a barmok semmiylen fűszert nem raktak bele úgy sütötték...
Megkostolták az enyémet. És megkérdezték hogy én szakács vagyokNagyon egyszerű példák de még sorolhatnám... És ez sajna elmondható az átlag amerikaira...
Nem is buták.. De Bárányok akiket terelgetnek... De boldogok mert működik a rendszer.
És az LTE re visszatérve. Azért gáz mert az Agreszív médiától azt hallják Hogy az LTE a SZUPER AZ KELL NEKED NAGYON JÓÓÓ... És ez után megjelenik egy teló LTE nélkül.. és fanyalogni fognak rá.
-
Dare2Live
félisten
érdekes amit láttam belölle az alapján én azon is elgondolkodtam, hogy ki kéne próbálni. Ekoszisztémában gondolkodva sztem a WP8 messze veri nem csak az IOSt de az Androidot is. Persze ehez asztalon is Windowsban kell gondolkodni de ez nekem nem probléma.
Ezt a túl kevés az újdonságot se értem. A WP8ban nagyon durva változások vannak.
-
Bavid
senior tag
Ő nem nem hivatalos hanem CM, ami kicsit többet tud mint a hivatalos, a frissítések meg ugyanúgy OTA jönnek mint a hivatalosok és ha Nexus S-re lesz 4.2 akkor SGS-re is ezt most hidd el
De ez most természetesen más kérdés, de ha Optimus G-vel is ez lenne a helyzet azt választanám, de ezt egyelőre nem lehet tudni.
-
Bavid
senior tag
Őőőő igen ez lehet hátrány (ezért várok egy 32gbos nexus-ra, csak ki tudja lesz-e meg mikor meg szolgáltatónál stb. csak azt mondom hogy kár volt kihagyni az lte-t meg a nagyobb tárhelyet, fotózni nem nagyon szoktam), bár pont rossz példát hoztál. Galaxy S-em van jelenleg Android 4.1.2-vel, és a 4.2 Nexus S-re sem érhető még el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Raidou Remastered: The Mystery of the Soulless Army teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest