- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Az AIX-et ismerem, én is nagyon szerettem. Most is gondolkoztam rajta, hogy felteszem, csak sehogy sem jön össze képileg a többivel.
De max. besuvasztom a naptár widget alá/fölé. Az AIX nem csak azt mutatja jól, hogy mikor van napfelkelte meg napnyugta az időjárás mellé, hanem akkor is az aktuálisat mutatja, amikor már rég (jó pár órája) nem frissített, ha jól emlékszem.
Tényleg, naptár widget-et ismertek valami jót? Az, ami a GO launcherhez volt, az tuti jó lenne, de sajna le kell mondjak róla. Egyszerűen lapozható, jól kezelhető. Jelenleg az "Android Pro Widgets" van fent, de abból meg csak a naptárt használom, a többi csak csücsül a telón.
Ja? És nem utolsó szempont, hogy az itt említett/linkelt dolgok mind ingyenesek. -
-
kelly416
veterán
Félre ne érts, egy pillanatig nem akartam rosszat szólni. Az előző fórumtársnak is segítő szándékkal írtam vissza, aztán egyszer azt látom, hogy nagyjából 6-8 hozzászólást, amik ezzel foglalkoztak, töröltek.
Abban meg Neked van igazad, hogy ide járnak érdeklődni, én is fél évig bújtam a fórumot, mire megvettem a telefont. Aztán kapásból mindenki eladogatja. Várhattam volna még egy kicsit és jóval olcsóbban úszom meg, de mindegy már.Így is nagyon örülök neki, szerintem marad is vagy két évig. Bazi nagyon fogok bukni rajta, azt már tudom, de nem is azért vettem, hogy meggazdagodjak rajta, hanem, hogy ezzel a szépséggel legyek én gazdagabb. Meg az általa nyújtott élménnyel. Nagyon szeretem, fantasztikus egy kütyü. Neked meg kívánok egy kalappal a sikeres üzlethez. Szabad kérdezni, hogy mit néztél ki helyette?
-
zsirfecske
addikt
ha kiadnának bármi hírmorzsát neked vagy bárkinek, arról xda miatt azonnal tudnánk, te is mindig megírtad ott hogy mi a helyzet, meg mások is tájékoztatják a közönséget az újdonságokról. szóval én az xda-ra gondolok mint info gyűjtőhely, ami hetek óta süket a témában.
ez az indoklás nélkül haygott késedelem azért már tényleg gáz moto részéről, tekintve hogy egy hónapja kint van a hivatalos blogon hogy uk régióban is elindult a frissítés, release note-tal stb.
-
zsirfecske
addikt
holnap március, tehát elvileg max jövőhéten ha igazat szóltak a uk moto supportosok.
visszatérve a factory resetre: gondolkozom rajta hogy JB update után majd rányomok egyet. ha valaki csinálta megoszthatná a gyakorlati tapasztalatokat root nélküli telón. konkrétan az érdekel, hogy kell-e illetve hogy a backupolt app beállításokból, wifi jelszavakból, stock böngésző bookmarkokból stb (amikről beszéltünk hogy elvileg google accba mentődik) mi az ami ténylegesen átmegy automatikusan.
nomeg, ha pl. nekem fent van az asphalt 7, ami ugye erős 1,5 giga a telón, akkor FR és apk újratelepítés után is fog pöccre menni (vagy netán újból leszedi a 1,5 giga adatot, mert nem érzékeli hogy már megvan)? illetve úgy hallom, hogy újabban már google playbe FR-t követően bejelentkezve a play kérésre felteszi alapból az összes korábbi appot. ez tényleg így van és nem kell már desktopról klikkelgetni az installra egyesével?
-
zsirfecske
addikt
hmm, nekem ez a defy-nál is ugyanígy volt a gyári töltővel. tényként vettem hogy normális, főleg hogy néhány telefonnál láttam is android update-ben említve hogy erre adnak ki improvement-et.
szóval nálam expansys töltővel bizony csinálja, ezek szerint ennek nem kéne feltétlen így lennei
ja amúgy jut eszembe:
a jelenség usb kábellel gépre dugva is észlelhető, úgyhogy szerintem minimum megkérdőjelezem hogy bármilyen fali aljzattal is de javulna a helyzetja amúgy jut eszembe2:
az expansys vilagmárkás töltő 1 Ah, míg a gyári elvileg csak 850 mAh, tehát azért annyira nem bánom a cserét, főleg hogy kisebb is... -
DVlad
őstag
Grazie mille!
Azért reménykedjünk.Azért kérdeztem, mert én kaptam tőlük olyan motorola cuccot, amihez amerikai dugalj volt. Aztán küldtek hozzá angliait, amihez később egy "rendeset". Az a táp úgy néz ki, mint amilyeneket a Karácsonyi Vakációban csinált főhősünk. Szánalmas.
-
Baranya24
tag
Fogadni merek hogy javítást nem fog tartalmazni az eddig kijött verziókkal szemben, akkor mi az úristenért kell majdnem plusz egy hónap a kiadáshoz? Ez csak nekem magas?
(Bár én erősen gondolkodom, hogy egyelőre nem is biztos hogy váltani kéne)Szerk:
Zsírfecske, Remélem szívből hogy neked lesz igazad. :-) -
Schanyee
senior tag
Sajnos még nem tudunk semmit, kb az összes többire kijött már, viszont van bennük 1-2 hiba ha jól vettem ki, szóval remélem azokat nálunk már javítják.
NFC-s dologhoz, ezt örömmel hallom és ha jól veszem ki akkor lezárt telefonon (és kikapcsolt képernyőnél) eleve nem is megy az NFC, ami jó lenne, mert úgy akkor fogyasztani se fogyaszt semmit, bár még nem próbáltam mennyit visz, mert eddig nem sokat használtam, csak kipróbáltuk és rájöttünk, hogy 4.0-s andoriddal nem megy a kép/videó küldés, csak névjegyek és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged