- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
user137 #2480 üzenetére
Ugyan így jártam a Wave-emmel anno. Az SD nem jó. Látom nem vagyok első a válaszolók között, de talán megnyugtat kicsit. A kártyát viszont, amennyiben garis, eléggé nehezen cserélik. Én legalábbis úgy ötödjére tudtam cseréltetni úgy, hogy videón mellékeltem az észrevételeimet (írási/olvasási sebességek), mert addig mindig úgy küldték vissza, hogy nekik tökéletesen működik. Na ezzel hátha segítettem kicsit.
-
J.K.F.
csendes tag
válasz
user137 #2482 üzenetére
Milyen típusú microSD kártyát használsz?
Minimum Class6 (garantált 6MB/s írás/olvasás) vagy Class10-es (garantált 10MB/s) microSD-t illik használni fullHD felvételhez. Én 32GB-os Class6-os Samsung microSD-t használok, szubjektív megítélésem szerint már ez is gyorsabb a RAZR I saját beépített flash tárhelyénél (tudtok valami tesztprogramot Andoid alá, amivel mindkét flash memória sebessége mérhető lenne?), bár videorögzítést még nem próbáltam vele. Legalábbis az OsmAnd-ban mintha gyorsabban legenerálná a térképrészleteket görgetéskor, ha nem a belső tárhelyén van a térkép hanem a microSD-n.
-
Drenadar
veterán
válasz
user137 #2001 üzenetére
Ne szólj be neki, mert én már be lettem oltva, hogy ha valaki kifizeti az árát akkor ha úgy tartja kedve használhatja papírnehezéknek is...
netezni máshol is tud, néha bekapcsolja a wifit is
Kérjük meg, hogy tesztelje le, hogy mennyit bír az aksija, ha egyáltalán be se kapcsolja a telefont? szerintem telefonálni is tud bárhol máshol minek a mobilt kínozni vele? hihi.
sorry...
-
Kront
tag
válasz
user137 #1936 üzenetére
amúgy az, hogy a készülék a 4.1.2-ben már elkülönülten kezeli a billentyűzet kódlapot a nyelvi beállítástól egy új android feature, nem pedig hiba. ezért két dolog lehet:
1. nem találtuk még meg, hogyan lehet az új rendszerben a kettőt összehozni (nem mint ha nagyon kerestem volna, engem nem zavar)
2. nem vagyunk kellően nyitottak a google új szemléletmódjára. pl. a now-t is bunkó módon kikapcsoljuk, pedig mennyit dolgozhattak vele. -
GGMPC
őstag
válasz
user137 #1445 üzenetére
Kb. pont ilyen okos megjegyzest vartam!
Lehet, hogy neked.kint volt a HD csak nem EU-s forgalmazasu es EU-s garanciaval!
Amikor kint van, hogy hany nap amig megerkezik illetve rendelesre meghozzak, akkor az van!!!
Hihetetlen, hogy egy pozitiv hirre is nyafogas a valasz!?.
-
zsirfecske
addikt
válasz
user137 #1436 üzenetére
ja bocs nem olvastam végig. defy-nál próbálgattam autós tartó után szabadon. ott elvileg a mágnes megfelelő pólusát tartva a telefonon a megfelelő helyre beindul a dokkoló app. itt is így kell működjön, sőt mivel car dock és desk dock app is van, gondolom 2 különböző módon/helyen is érzékelnie kell mágnest.
majd kipróbálom én is, az nfc sajna félmegoldás csak, mert akkor meg az nfc rádiót kell külön belőni mindig
-
zsirfecske
addikt
nem szar, de ekkorában ki se derül ám
kíváncsi vagyok az első saját nappali tesztképekre.
amúgy annyit még akartam írni, hogy az expansys-os retail.en.GB rom nagyon bejön, teljesen sallangmentes, a moto cuccokon kívül van előtelepítve egy teljes QuickOffice és kb. kész is. a szokásos google appok ott vannak persze, de se facebook, se amazon, google books vagy akár hangrögzítő, stopper, meg ilyesmi bloatware amik root-os gyomlálásra csábítanának a saját megoldások miatt. szóval cyanogenhez szerintem ez áll a legközelebb nexus vagy vanilla közeli pl. zte romok mellett.
-
kelly416
veterán
Köszönöm szépen a számokat. (Tulajdonképpen reggel felkeltem, nem volt sem cigim, sem pénzem, és úgy döntöttem akkor, hogy leszokok. Azóta már nem tanulok, dolgozok, meg tudnám venni, de már nem hiányzik.)
A számadatokat elnézve és ha nem kamatos kamattal, hanem csak simán számolunk akkor is 3650*500=1825000(Ft), de ehhez hozzá tartozik, hogy vettem annak idején 100Ft alatt a hosszú piros Malbit, tehát ezek a számadatok csak iránymutatóak. No meg kollégám szokott le azért, hogy spóroljon, de Ő úgy, hogy azóta minden nap félreteszi a doboz cigi árát. "Másképp úgyis elmegy másra." mondta, és mennyre igaza van... Mindettől függetlenül, ha most azt mondanák, hogy visszakapom az elszívott bagók árát (akár mai árfolyamon is) cserébe a hozzá fűződő emlékekért, nem hiszem, hogy belemennék az üzletbe.Tity:
A kollégád nem tudom, mire alapoz, de szerintem a kék háttér annyira zavarja, mint a többi. Használj olyant, ami Neked tetszik.
Kinyitós tokot meg szilikont is leghamarabb expansys.com vagy ebay.com, ha egyáltalán vannak, hiszen ezt a telefont az anyaghasználata miatt is, tok nélküli hordásra tervezték. Bár, miért ne lennének, mindenre van tok manapság, még a tokokra is. Ebay-en ne felejt el RAZR m tokot is keresni, mert ugye ugyanaz a telefon, tehát tökéletes rá. -
Keeperv85
nagyúr
Jó hogy ezt a cikket szúrtad be, csak picit gyúrni kéne még angolból, vagy figyelmesen átolvasni újra a cikket:
"SIM cards store network-specific information used to authenticate and identify subscribers on the network. The most important of these are the ICCID, IMSI, Authentication Key (Ki), Local Area Identity (LAI) and Operator-Specific Emergency Number. The SIM also stores other carrier-specific data such as the SMSC (Short Message Service Center) number, Service Provider Name (SPN), Service Dialing Numbers (SDN), Advice-Of-Charge parameters and Value Added Service (VAS) applications. (Refer to GSM 11.11)
SIM cards can come in various data capacities, from 32 KB to at least 128 KB. All allow a maximum of 250 contacts to be stored on the SIM, but while the 32 KB has room for 33 Mobile Network Codes (MNCs) or "network identifiers", the 64 KB version has room for 80 MNCs"
Tele van olyan infókkal, amihez a saját szoftverét használja. Hogy mást ne mondjak pl. a PIN és a PUK kód része.
És abban nagyon nagyot tévedsz, hogy a GSM és 2G, majd később a 3G miatt nem kellett kártyát váltani. De igen, kellett! Mégpedig akkor mikor a régi nagy simeket lecserélték kisebbre.
Mértél már CMU-val? Programozható sim kártya van hozzá.
-
Schanyee
senior tag
Köszi! Közben beszéltem Jaffa-val és felajánlotta a segítségét telefon megtekintés ügyében.
Egyébként igazad van az adócsalásos ügyben teljesen, ezzel magam ellen beszélek, de jobb ha magunkba nézünk és nem próbálunk kibújni az adózás alól, mert sok kicsiből lesz a nagy államhiány. (meg a sok nagyból, de ez nem mentség)
U.i.: ez csak azoknak szól, akik hozzám hasonló módon megpróbálják/ták elkerülni az áfát. -
zsirfecske
addikt
hmm, 2 defy van a családban meg egy 15 hónapos romboló fiúcska, mindkét telefon FULL karcos. gg ide vagy oda, ezek nem hajszálkarcok, hanem barázdák. hogy mivel csinálja nem tudni, de ezért strapafon. dobta már úgy le hogy hármat pattant a teló a sarkain. ez razr i-nél máshogy lesz, arra majd vigyázni kell sajna.
-
ronda
aktív tag
Venném már én is. Svájcból 470chf-ért, angolból 290 fontért hozná egy-egy haver rendes garival. Csak ha valami baja lesz, akkor postázni kellene vissza és időben szerintem nem lenne túl rövid egy ilyen garanciáztatás. Az otthoni sufni-gariban meg valahogy nem tudok megbízni.
-
Re-Tech
aktív tag
nekem ez új, elsőre iOS-es cikkeket dobott ki.
Megmondom őszintén, én sem használnám ki minden nap, de azért elég imressziv dockokat adott ki az előző szériás telefonjaihoz mind a Moto, mind a Sony. Nagyon csábító, gyak ha hozzáadsz egy vezeték nélküli bill+egét kombót, hátába meg beledugsz egy usb-s vinyót, majdnem teljes értékű számítógépet kapsz gombokért -
Jaffa75
őstag
szia,
annyit sajnos meg kell erősítsek, hogy Motoék nem a supportról híresek... ennyit a negatívumokról
!
Anyaghasználat és összeszerelés ötös, ICS simán és röccenés nélkül fut rajta! a héten játszadoztam egy xperia T-vel, semmivel nem volt smoothabb, vagy jobb - más ugye a kijelzője és mérete! a soft egyforma mindkettőn, ugyanazok a funkciók elérhetőek! ígéret szerint jön a JB az I-re is!!
Akksi? sima 1,5 nap használva, de telefonként könnyed 3+ nap! Éjjel wifivel 8 óra alatt kb 2-3%-ot merül, szinkronnal a dupláját!
Fb passz, nem használom... 3 betűs navi kis igazítással hegeszthető rá...Messa üdv a klubban...
-
GGMPC
őstag
Ha torodesre vagysz, akkor Nexus-t vegyel! Google Galaxy Nexus vagy vard meg az LG Nexus-t!
Razr I sem rossz valasztas, de Motoek seperc alatt elengedik egy-egy szeria kezet - komment nelkul...
HTC-t nem ajanlom!
Nagyon soknak besargul a kijelzoje (One S es One X egyarant) es annyit kell varnod a (szar minosegu) javitasra, mintha valami koruti gsm boltba vetted volna...
Dontes nalad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest