- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tott
tag
válasz
kelly416 #2400 üzenetére
Én sem gondoltam hogy barmire hasznalhatnam a twittert de pl bejeloltem az Android Police-ot, vagyis "kovetem" es igy mindig tudom hogy milyen nemzetkozi nyeremenyjatekaik vannak (most pl Note 2-t fognak kisorsolni)
tulajdonkeppen ugy mukodik mint egy ertesitorendszer.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2394 üzenetére
Vazze, két nagyon jo applikáciot ajanlok, fiuk. Az idokép és az AIX weather widget. Az idokepet mindannyian ismerjük, igazan nem mondhatjatok ra hogy nem josoljak meg jol mert jol megjosoljak. Az AIX weather widget ORANKENTI lebontasban mutatja a kovetkezo 24 ora idojarasat es az utobbi negy honapban egyszer sem lottek melle.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2383 üzenetére
Ugye?, en tobbet nem is vettem elo a feher expansysos szart.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2373 üzenetére
Ezt én javasoltam es én csinalom azota is amiota szarakodott a kijelzo a feher expansysos adapterrel. Vettem egy sima utazós adaptert és az angol villával használom. Nálam még nem égett le emiatt a ház (kop, kop, kop).
-
tott
tag
Sima eu-s utazó átalakítót vegyél bármelyik elektronikai uzletben. Én is lecseréltem az expansysos fehéret de a titka a dolognak az hogy megtartod a motorola gyari UK villáját és azt dugod be egy sima EU-s adapterbe, nem az USB-hez kell adaptert venni. Nekem a kijelzőm volt zizi azelőt töltés közbent, igy megszunt a problema.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2351 üzenetére
Kösz
Átviszem a témát privátba.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2344 üzenetére
Persze hogy bitang jo.de valtoznak az ember igenyei,hamar megun mindent stb.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2208 üzenetére
teljesen igazad van
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2205 üzenetére
Tettem de olyankor fagy le amior regi appokat hasznalok. pl mobilevoip. ami a regin mukodott siman.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2203 üzenetére
Igen, FR után. az akksival nekem sincs semmi bajom, az tokjol birja. a rendszer stabilitasaval van baj, nem ertem honnan ezek a lefagyasok.
-
tott
tag
Hát bizony nekem a JB óta bogarasabb a teló. Elég gyakran lefagy, csak újraindítás segít rajta. Néha meg a hangerőgombok nem reagálnak. Néha meg nem tudom lezárni a képernyőt ha épp letöltés megy a háttérben.
ICS simább volt. -
tott
tag
válasz
zsirfecske #2101 üzenetére
Nekem is vazze.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2021 üzenetére
- leszek!!
- az s3 nem is hulladek, mer mondod. en rajottem hogy jobb szeretem a muanyagot mint a femet. sokkal emberbaratibb a fogasa. a kevlar meg valami nemtommi. a razr I bol a muanyag reszek tetszenek legjobban.Igazabol az en idealis telefonmatériám a bakelit lenne. amibol a regi tekeros telefonokat csinaltak. na az birna a strapat.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #2017 üzenetére
Hehe, kezdodik elolrol. eddig hiaba varakoztunk, most nemhiaba. a lenyeg hogy varakozunk, nem? nem a cel fontos hanem az ut mondta egy osi kinai majom.
nagyon varom az S4-et. tetszeni fog.
-
tott
tag
Na.A motorola uk facebook oldalán megszólaltak. Szerverproblémák,bocsika, majd ha megjavul küldjük a jbt.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1967 üzenetére
Ezek szerint felvettek egy új pr teamet. Ezeknek van fantáziájuk.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1952 üzenetére
Valoszinuleg nincs koze a JB mizériához a kirúgásnak mert ez még korábban, decemberben volt. nem tom. vagy nem vettek fel senkit a helyukbe ezert aztan nincs aki mondjon barmit is a JBről.
-
tott
tag
Na ez kezd erdekes lenni, az xda-n arról pekulalnak hogy baj van mer kirugtak a moto uk PR teamjet. aztan linkelik a motorola facebook oldalat ahol tenyleg elegge cirkuszolnak a népek. helyes.
http://www.facebook.com/MotorolaUK -
tott
tag
válasz
zsirfecske #1949 üzenetére
nem gondolom hogy segit de remelem. mivel mindent olyan akkuratusan dokumentalnak talan az is feltunik nekik hogy hetente erdeklodunk hogy hol a francban van.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1947 üzenetére
Most épp vonalban voltam ezekkel a hulyekkel megint. megkerdeztem hogy van valami problema az update-el vagy csuszott a dolog vagy mi? "everything is fine, the update will be released shortly but I don't have details when exactly". anyád. nyilvan ha lenne vele problema akkor sem mondana de ugyanazt a szart mondjak egyfolytaban, shortly es soon.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1945 üzenetére
Honnan no info? beszeltel valakivel vagy varsz valahonnan valamiylen infot? én eddig minden heten beszeltem a motorola uk customer szervizzel es mindig az volt a szoveg hogy hamarsoan. mar unom oket zaklatni.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1908 üzenetére
ja, eleg furcsa kijelentes, nem?
es allitolag ezt a par "szar" telot is csak azer nyomjak meg ki mert a motorolatol visszamaradt szolgaltatoi szerzodesek megkotik a kezeiket. egyebkent nem is lattunk volna razr i-t.gondolom a kovetkezo google telok hajlekony uvegu, reggelikeszito guminovel szerelt csodak lesznek. fassag.
-
tott
tag
Nekem csak egy kérdésem van kedves barátaim: MIKOR?????
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1848 üzenetére
Ja. Faszkivan. meddig tart meg?
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1813 üzenetére
Nálam bizony ez a helyzet, az expansysossal szarakszik, ha csak usb-n toltom geprol akkor nem es egy sima mediam-ban vett atalakitoval sem csinalja. tehat hasznalom az angol szabvanyu eredeti motorola haromagu villat csak egy sima europai atalakitoval.
-
tott
tag
Ja. A vicc az hogy a Razr I-hoz is egy "expansys" vilagmarkanevu átalakitot kuldtek amivel ha toltod a telot es kozben probalsz valamit csinalni vele, csodak csodaja, az erintokepernyo picit megbolondul, nem erzekeli az erintest stb. Kellet vegyek hozza egy vilagutazos adaptert, igy be tudom dugni a motorola sajat angol kimenetet es igy mar ok a kijelzo.
-
tott
tag
Na jo, megis ugy nez ki hogy megkapja. Lezavartam a heti beszelgetesemet a motorola uk ugyfelszolgalataval es mit mond? a kovetkezo hetekben. minden heten ezt mondja.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1800 üzenetére
Gyanus mi? en biztos vagyok benne hogy a GB egyáltalán NEM KAP JB-t.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1729 üzenetére
ja. ezekbe en nem futottam bele a galaxyn sem mert hotspotnak sosem hasznaltam a telomat (van otthon router, napkozben meg irodaban kuksolok) es a wifi directrol azt sem tudtam hogy letezik. mostanaig.
-
tott
tag
válasz
Baranya24 #1724 üzenetére
Azt en sem hiszem hogy javitasok lennenek benne de egyebkent meg mit kellene javitani? ha jol ertem az eddigi tapasztalatok alapjan az aksi jobban merul, de erre a google now a legjobb magyarazat.
en csak annyit tudok hogy a nexus-on a JB eleg jelentos javulast hozott a gyorsasagban, kezelhetosegben. es stabil volt. en biztos azonnal felrakom ha vegre megjon.
a Motorolas csaj azt hangsulyozta ki hogy "retail" es ezert kapjuk meg kesobb. ja hogy retail, mondta o, akkor az kesobb jon.
-
tott
tag
Na. Most beszeltem ujra egy Motorolas ugyfelszolgalatos csajjal a UK oldalukon es azt mondja hogy a retail GB verziora a JB a kovetkezo ket hetben jon.
-
tott
tag
Én csak annyit szeretnék tudni, hogy az En.retail.GB romra mikor jön ki a JB update?
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1550 üzenetére
mert ott szebbek a nők.
-
tott
tag
válasz
zsirfecske #1499 üzenetére
En sem ertem hogy miert nem kapjuk mar meg a retail verziot. szemetseg.
-
tott
tag
A jó hír :
http://m.androidcentral.com/motorola-razr-i-receiving-jelly-bean-uk -
tott
tag
válasz
zsirfecske #1349 üzenetére
Most volt egy nagyon kellemes beszelgetesem egy motorolas höldjel a UK customer szervicséből.
kerdem mikor má????
valasz:
"In Uk the Soak test period has started where random users in these regions will receive the update. This is a partial release and as soon as the Soak test period finishes, the full deployment of the update will start. In case your tried to update your phone and you got a message that phone is up to date, then we would suggest that you wait for the full deployment of the update which will be soon."Kerdem meddig tart ez a beáztatásos peridous (azt mar nem mertem megkerdezni hogy mi a tokom az).
valasz:"I cannot provide any specific number but in the past other Soak tests lasted from 4 days to two weeks."
hehe. ezt mar csak nektek mondom.
-
tott
tag
válasz
MikaVejneGI #1298 üzenetére
GB.
-
tott
tag
Sziasztok,
itt van harom link, bizonyitando, hogy micsoda csucstechnologia van ebben a teloban:http://www.p2i.com/the-process
http://www2.dupont.com/personal-protection/en-us/dpt/ua/personal-electronics.html
http://www.corninggorillaglass.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest