- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
En kiprobalgattam az X-et es nagyon jo keszulek, de valahogy az i nekem jobban tetszik, tehat maradtam itt.
Ennek egyik fo oka, hogy megkapjuk a kitkatot, masik ok a tartozekarzenal amit vettem hozza - jah es az sd kartya is fo szempont...
Pedig itt van egy zsiruj Developer X es megsem...
-
sxxorp
őstag
Ugyanígy látom, ezért igyekszem megvenni még most is ezt, Angliából: <60eFt körül lesz a vége. Remélem rendben lezajlik a rendelés/kiszállítás (folyamatban)/Magyarországra érkezés, majd jelzem, mi a helyzet.
Függetlenül az S4 Mini kb. 110-120eFt - ennyivel nem jobb, és műanyag. Talán ha valaha eljut ide a Droid Mini... de addig is kell telefon, a cserekészülékem is eléggé köhög már...
-
GGMPC
őstag
Az Alma beleitatodik a mindennapjaidba!
Megszokod a zenelejatszo feelingjet - ahogyan meg szol az azert bunteti a Razr-t, de mondhatom, hogy az egesz Android mezonyt!
Almas mail accountodat nem tudod lehivni androidrol vagy ha megis, akkor az elso leveledig megoszulsz!
Ha netalantan a geped is az (mint nekem) akkor meg nem szabadulsz soha!
En majusban valtottam Motorol, de nem mennek vissza az Androidra - max WP-re, de azt sem most!
A sima Razr-nal kiabrandultam a Moto-bol!
Szerintem lesz ra kapasod, mert itt egy paran szeretnenek ilyet...
-
-
Jaffa75
őstag
Nagyrészével egyetértek mint user, de van amit én másképp látok:
- csak akkor röccen meg, ha a középső home gombbal kicsinyíted, majd még 1x megnyomva visszahozod...
- képernyővel semmi gond, a színek szebbek, mint az xperia-kon (azok "retinásabbak"), simán jó!
- nálam a hanghívásokkal semmi gond, rendben vankár egy kicsit a kameráért, de ahogy írtad az akksi, az anyag, az összeszerelés simán kárpótol!
-
kelly416
veterán
Megértelek, hogy zavar. Mindenkit zavarna. Nem azért ad ki az ember ennyit "csak" egy telefonért, hogy pont telefonálni ne lehessen vele.
A morzsát nem szó szerint gondoltam. Nekem a Samu B2100 (strapafon) hangszórója mellé került valami - gyanítom, egy kis vízkő - és néha, ha pont úgy tartom, zizeg/búg alig érthető főleg a mély. Ilyenkor kicsit megkocogtatom vagy arrébb fordítom és minden rendben. Neked lehet, hogy gyárilag került bele egy kicsit műanyag-szilánk egy kis sorja vagy bármi, ami talán még bele is ragadt vagy akadt valamibe, ezért nem mozdul ki. Akár a hangszóró nyílásának egy kicsit törmeléke is lehet, ami bele van ragasztva vagy beszorulva az alkatrészek közé úgy, hogy ki sem lehet rázni.
Én is visszavinném ráadásul mihamarabb. 3nap cseregariban légy benne, és akkor nem is mondhatnak semmit.
-
kelly416
veterán
Ha a tesztet elolvastad, aminek kapcsán született ez a fórum, a választ is megkapod. Itt a második bekezdés végén. Vagy olvasd el sdd2 kolléga cikkét, szerintem itt is megkapod a választ. A hangminőségnek jónak kellene lennie. Elméletileg valami nincs rendben a készülékeddel. Máskor is rosszul szól a hangszóró, vagy csak beszélgetéskor? Nem lehet, hogy valami "morzsa" berázódott mellé?
A levelező meg majdcsak sikerül. Amikor először androidos telefonom lett, nekem is eltartott egy ideig, de azért nem egy ördögűzés, hogy csak a kiválasztottaknak sikerüljön.Érdeklődve várom a további tapasztalataidat, főleg az üzemidő kapcsán.
-
kelly416
veterán
Buhera nélkül többnyire magyarítható a menü (morlocale2), de nem az igazi. Szövegbevitelnél előcsalhatóak a magyar ékezetes betűk is. Egy kicsi utánaolvasással meg sem kellett volna kérdezd, ha jól emlékszem eme viharosan duzzadó fórumnak pont ezen az oldalán kérdezte meg valaki és kapott választ az általad is feltett kérdésekre. Bocs, a másik kérdésed tényleg másik oldalon van válaszostól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest