- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
laleeee #1087 üzenetére
visszavették mert nem fókuszált vaksötétben a teló?
nálam egyébként 10ből 9x jó. mondjuk furcsa nekem ez a telóval sötétben fotózás. még komoly DSLR-eknek is kell a napfény bőségesen a szép képhez, este meg kell a hosszú záridő vagy brutál vaku és mozdulatlanság. lehet inkább kimondottan fényképezőgépet kellene nézned ilyenhez.
az viszont nem szimpi, h ki volt bontva meg összefogdosva a teló előtte. -
alexandrosz
aktív tag
-
válasz
laleeee #1059 üzenetére
De bizony, teljesen alaptalan. Ahogy az általad idézett cikk is írta: "But Google may add it to the Android 6.1 update." Azaz "A Google TALÁN visszateszi az opciót a 6.1-es frissítéssel." Ez nem más, mint egyszerű találgatás. Semmilyen forrásra nem hivatkozik, ami arra utalna, hogy a Google-nél egyáltalán felmerült a lehetősége annak, hogy a 6.1 frissítéssel újra bekerül az opció.
Bár a dark opciónak jómagam is örülnék, szerintem továbbra is felesleges egy találgatásra alapozott "információ" miatt, egy alapvetően nem az Android-dal foglalkozó topicot szemetelni.
-
válasz
laleeee #1056 üzenetére
Nem. Ennek a topicnak alapvetően nincs köze hozzá. Van Android szakmai topic, mely "célja, hogy megválaszoljuk azokat a kérdéseket, melyek nem igazán köthetőek gyártókhoz, sokkal inkább az Android rendszerhez kapcsolódnak."
Az pedig, hogy a 6.1-ben lesz Night mode, egy teljesen alaptalan feltevés. Ennyi erővel arra is várhatunk, hogy a "google megerősítse", hogy lesz pink mode. Vagy bármilyen légből kapott funkció...
-
válasz
laleeee #1015 üzenetére
Nem érzem annak, előtte egyik telefonom sem tudott ennél lényegesen többet (persze, mindig vannak olyanok, amik erre mennek rá, cserébe másra meg nagyon nem).
Ha sok kijelzőidő kell akkor ott az X Play, az nagyon sokáig bírja (cserébe persze vannak hiányosságai, pl jedi mód nincs).szerk: a powerbank-ok világában, QC-vel igazán nem is érzem ennek hátrányát...
-
Hatii
tag
válasz
laleeee #1011 üzenetére
Bár nekem sokat áll tétlen, főleg most hogy itthon vagyok, de így 3 napot bír, ebben 1-1,5 óra képernyőidő van. Viszont most raktam fel egyszerűbb játékot, azzal elvoltam. 4,5 óra jött ki talán. Wifi végig bekapcsolva, néha mobilnet is, beszélgetés és még netezés is volt benne. Fényerő automata, de alap állapotban minimumon van, néha ez is sok. Szabadban feljebb szoktam vinni, ott elfér.
-
K82
őstag
válasz
laleeee #1004 üzenetére
Van egy eladó X2-m...
Egyrészt a két teszt között eltelt egy év, az ilyen pontozós dolgokra meg nem adok annyira (az pedig csak az én véleményem, h a tesztekben leírt üzemidő köszönő viszonyban sincs a valósággal - legalábbis ahogy én használom, úgy nem). Másrészt meg örülök ezeknek a teszteknek, jó őket olvasgatni, csak nem látok bennük következetességet (pl. kb. azonos méretű telefonok közül az egyik használhatatlanul nagy, a másik meg pont kezelhető - tudom, lehet más a forma, de a szerzője is más a cikknek), szóval érdemes fenntartásokkal kezelni. Nem leszólni szeretném a cikkírókat, csak én így látom.
Itt pl. pont az X2 jön ki jobb üzemidővel.
Szerettem mindkét X-et, a nagyobb kijelző miatt vettem csak az X2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest