- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Ha csak külföldön nem működik de itthon igen, én azért szétnéznék a Telenor háza táján. Ez tipikusan az az üzenet, amikor egy szolgáltatótól függő telefonnal akarsz más hálózatra csatlakozni.
Más szolgáltató SIM-jével próbáltad esetleg?Két dologra bírok gondolni:
- a T azért cserélte ki a kártyádat mert nem értették a problémádat, pedig lehet csak a roaming van letiltva (amikor a zasszonynak még feltöltőkártyás telefonja volt, azon nem volt alapértelmezetten engedélyezve a roaming, mindig kiutazás előtt kellett aktiváltatni)
- bár írtad h független a telefon, mégis mintha szoftveres (szolgáltatói) lock lenne rajta -
K82
őstag
Nincs, azt a szolgáltatónál kell engedélyeztetni/letiltani telefontól márkájától függetlenül. Vagy használod a flight módot.
Ha rányomok a Network Operators-ra, akkor meg kéne találnia az összes "elérhetō" hálózatot egy függetlnen (expansys), telenort használó motorola hd telefonnak? - igen
-
K82
őstag
Van, h nem ad töltőt a Motorola; anno a G-hez és az X-hez is csak azokat kaptam, amiket felsoroltál, az X2-höz viszont duplaslotos (de nem gyors) törlő volt.
A gyári turbo töltő 35$, Qualcomm által jóváhagyott nem gyári töltő 10€ Amazon.de-ről.
-
enigmawutash
tag
Szerintem kérdezd meg bazsc20ne kollégát ő szokott rendelgetni.
Amúgy az első generációs X jobb volt Ergonómiailag.
Most szüzen használom a telefont semmi tok se fólia kíváncsi vagyok hogy bírja majd.
Amúgy van valaki aki használ supcase tokot rajta (gionak hála nagyon megszerettem)
Van most egy jó fekete tok hozzá de nem olyan mint a régi supcase tok.Amúgy hiányzik a régi fajta mélyedés
-
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
Szerintem az Amazon.com nem szállít Magyarországra. Ha szállítana is,arra áfát még kellene fizetned.
Én a helyedben mindenképpen Amazon prime-os vásárlást választanék, (az a biztos gari szempontjából) még ha pár euro-val drágább is. Szerintem a 340 körüli ár az egész jó a 32-eseért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest