- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Búcsúzom a topictól.
Nexus 6-ra való váltás miatt
-
iceQ!
addikt
válasz
Rudiaszarvas #871 üzenetére
Van benne, de állítólag a 6-ban is lesz gyárilag HUN...
Brazilban nincs(de ez érthető is)
-
iceQ!
addikt
válasz
Rudiaszarvas #867 üzenetére
Most teszt fázisban vagyok. Kíváncsi vagyok pl.: 1 hónap múlva milyen eredményeket tudok reportálni.
-
iceQ!
addikt
válasz
Rudiaszarvas #865 üzenetére
Feltettem a barzil 5.1-et ahogy írták fastboot-al, felmásoltam a Marshamallow frissítést majd a végén amit mellékeltek NON-HLOS.bin és fsg.mbn flash-elése meg modem reset + recovery-ből egy factory reset meg cache wipe.
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastboot flash fsg fsg.mbn -
iceQ!
addikt
válasz
Rudiaszarvas #862 üzenetére
5.1-ig nincs magyar nyelv!
Most a 6-os van fent, viszont ez még brazil változat. Hát ha az EU-ban benne lesz.
-
iceQ!
addikt
Na én feldobtam a barzil változatot. Idáig minden kiváló!
-
iceQ!
addikt
Megjött a Marshmallow indiai és barzil userek-nek!
Aki akarja telepítheti is:
-
iceQ!
addikt
Reteu 18 mb-os frissítés megjött most reggel
-
iceQ!
addikt
válasz
zsirfecske #807 üzenetére
Internet előnye és hátránya...! Úgy látszik akkor ez a hirdetés beragadt
-
iceQ!
addikt
válasz
enigmawutash #788 üzenetére
Hamarosan megmondom neked milyen a Nillkin
Már úton van hozzám! (De ahogy ismerem minőségi lesz most is)
-
iceQ!
addikt
OTA frissítést ugye nem befolyásolja a nyitott bootloader?
-
iceQ!
addikt
válasz
zsirfecske #780 üzenetére
Szerintem mi is kapni fogjuk(retEU), de a németek 'má megint különcködnek
-
iceQ!
addikt
Olvastam a fórumban, hogy van 2 fajta fólia a telefonra:
1. Nillkin
2. VikuitiA 2-at meg is találtam ebay-en illetve protectionfilms24-en de a Nillkin-t csak elég érdekes néven.
ITT a link amiről beszélek. X2, X+1 nekem nem mond sokat. Nem akarok rosszat rendelni. Ezt megrendelhetem a Nillkin-ből?
2 fólia, 2 tok amit akarok, ha valamelyik esetleg még is sérül tudjam egyből cserélni.
Vikuiti menyire jó minőség? Van olyan mint a Nillkin?
-
iceQ!
addikt
Kinek, hogy tetszük az új google menü?
Froyo volt régen ilyen a HTC-nél!
-
iceQ!
addikt
Úgy érzem ezzel a CM12.1 5.1.1-el ki lett maxolva a telefon!
-
iceQ!
addikt
Stock vagy CM 12.1? Ki melyiket használja?
-
iceQ!
addikt
válasz
enigmawutash #708 üzenetére
Én is azt vettem 2 napja....!
Ez a telefon rendesen rohan!
Minden kiváló! Remélem ha egyszer cserélem akkor ismét valami hasonló választásom lesz.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telefont venni viszont előtte szeretném kicsit megfogni, megnézni hogy milyen. Jelenleg egy Moto G 2014 van. Esetleg valakivel tudnék találkozni Budapesten? Újpesti vagyok. Hát ha lenne valaki a közelben, de utazom is ha kell.
-
iceQ!
addikt
válasz
zsirfecske #552 üzenetére
+1
-
iceQ!
addikt
Még hogy Gravitybox...De hogy a CM Team csinál egy 5.1.1es romot és full stabil. Ez után halálra lehet modolni a telót ahogy akarod. Bár ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy LG G2-n nekem speciel a gyári rom tényleg gyors volt és stabil de váltottam portolt G3 romra. Na azzal még bitangabb volt. Úgy hogy custom romokból is van kiváló.
-
iceQ!
addikt
Stabil a rendszer. Mindenki mindenkit hall, lát, érzékel. Se random reboot se manuál reboot.
De komolyan: Én az a user vagyok aki egész nap "üti-vágja". SMS, telefonálás, Viber, Messenger, e-mail...stb
Tehát nálam rendesen van használva, de idáig nem tapasztaltam semmi nagyobb hibát.
-
iceQ!
addikt
Motorola Moto G 2014-nél hasonló a helyzet....Tökéletes a telefon a fórum pedig halott. Nincs vele semmi baj.
-
-
iceQ!
addikt
Srácok!
Van akinek fent van már az 5.1? Ha igen mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest