- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laleeee
őstag
válasz
proradeon #1057 üzenetére
Alapvetően nem teljesen alaptalan feltételezés, mivel egyszer már volt benne night mode.Alapvetően jobban hiszek a motogmotox.com-nak,mint neked. Én azért reménykedek,hogy visszateszik ezt a fícsört. Alapvető dolog szerintem , hogy a fehér háttér ne égesse ki a szemünket
-
zsirfecske
addikt
válasz
proradeon #1057 üzenetére
ez ilyen formán nem teljesen igaz, lévén a moto x egy amoled kijelzős telefon, ergo üzemidő miatt szorosan kötődhet a témához. ahogy nexus6/6p topikban is tök releváns. nem értem miért nem tudják választhatóvá tenni, legalább amoledes stock droid telókon. és nem feltétlen a night mode-ról van szó, hanem az ilyen szintű beépített témázáson, amiről 6.0 előtt sokat beszéltek az emberek.
-
laleeee
őstag
válasz
proradeon #1055 üzenetére
Hogy ne lenne köze ? Ez a cikk a moto x-ről szól. Szerintem senkinek nem jön be a fehér háttér. Amúgy te honnan tudod hogy nem lesz night mode a 6.1-ben ?
But we have to wait until Google confirms that Night mode is coming with Android 6.1 update
Ez azt jelenti, hogy még várni kell arra ,hogy a google megerősítse, hogy lesz night mode, vagy nem -
-
Hatii
tag
válasz
proradeon #941 üzenetére
Akkumulátornál mutatja mi merítette. Nincs valami, ami feltűnően sokat fogyasztott?
Nálam eléggé szabályozva van a telefon (és a tablet is), a wifit is csak akkor nem kapcsolja ki alvás közben, ha töltőn van, helymeghatározás sem megy, ha itthon vagyok. Meg mondjuk tablet miat a csevegő appokat is ki szoktam lőni, elég, ha éjjel csak egyik jelez. -
Jaffa75
őstag
válasz
proradeon #932 üzenetére
Szia,
hibátlanul megy, az infra működik. A hangvezérlés is változatlanul működik!
Ami új ( és megtaláltam már
):
- lehúzható értesítéseknél van egy "do not disturb" nevű opció, amellyel időszakosan tudjuk némítani a telefont (ez a Moto appban részben megvolt), lehet választani hogy csak a figyelmeztetéseket halljad (pl: ébresztés), vagy van "fehér lista" is, gondolom a kivételeket hozzá lehet adni.
- az értesítéseknél ha mondjuk az e-mail ikont felhúzod, akkor röviden bele tudsz nézni abba, hogy mi érkezett (feladó, cím,...)
- hangerőszabályzásnál (gombnyomás) a jobb oldalon van egy lenyitási lehetőség, ahol a hangerőt, a risztások, és a média hangerejét állíthatod
- jobb lett a tökfehér telefonkönyv (halványan el vannak választva a nevek) a híváslistánál (itt az ikonok váltották a feliratokat)
- bénább lett a telefonkönyv listája
, átkerült balra a betű...
- a kedvenceknél nincs továbbgörgetés a tel.könyvbe
- zárképernyő is más, betűtípus is új
- "balta mód" megmaradt
- magyar nyelv nincs
- kicserélték az 5.1-es randa üzenet ikont
az akksi egy picit jobban bírja talán...
Utána kell olvasni, hogy mivel bővítették még, eddig jutottam még csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest