Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Amíg kint voltam, a kollégám (az aláíró, tulaj) bement és megnézték, de nincsen rajta tiltás, mondták. Mikor hazaértem bementem én is, elmondtam, hogy mi a történet, mire azt mondták, hogy lehet kártya hiba, ezért kicserélték. Ez egy Londonból érkező (expansys) kártyafüggetlen motorola, nem lehet lockos. De ha még valakinek függő a telefonja, akkor is tudna roamingolni normál esetben. Gondolom, mert nekem sosem volt olyanom.
-
debrigo
csendes tag
Köszi a drivert feltettem de azon kívül, hogy keresi az eszközt, mást nem csinál. Mint említettem, sehol sem látszik a mobil az eszközök között, a kezelésbe, sem a Commanderben sem az Intézőben. A mobil valszeg bekapcsolt állapotban van (töltőn is) - mert a hangerő gomb le-fel nyomkodásakor hangot ad, halkul-erősödik. Amikor teljesen lehalkítom, a rezgőt érzem. Mint más mobilnál, ugyanúgy. Akkor csak 100 dolcsiért tudom leszedni a képeket?
Szegény lány megkarmolja magát, egy külföldi út képei vannak rajta. Rábeszélték erre a mobilra, kicsúszott a tokból...lányomat meg egy iphone6-tal hülyítették meg, most meg félév után visszasírja az androidot... -
-
Lovi24
senior tag
Az üveget nemrég kaptam meg,pont most írtam az eladónak,hogy nem igazán jó
Szerintem elcseszték a méretet,mert a széleire nem tapad rá,ahol le van gömbölyítve.....
De erre már nem is rakok semmit,megy vissza gariba,mivel a bambusz hátlap picit megadta magát. Nem vészes,csak egy ilyen árképzésű telónál ez egy kicsit bosszantó. Amazon nemrég írt vissza,hogy cserét kérek-e vagy az árát?! Nem tudom be merjek-e vállalni még egy bambuszosat.... Mi van,ha ugyanilyen hátlap problémásat küldenek? Ezen dilemmázok most. -
-
iceQ!
addikt
Még hogy Gravitybox...De hogy a CM Team csinál egy 5.1.1es romot és full stabil. Ez után halálra lehet modolni a telót ahogy akarod. Bár ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy LG G2-n nekem speciel a gyári rom tényleg gyors volt és stabil de váltottam portolt G3 romra. Na azzal még bitangabb volt. Úgy hogy custom romokból is van kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest