- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálatok 6.0.1 frissítés után átíródott az "android version"? Nekem továbbra is 6.0-t ír.
-
válasz
kárátékutyá #1140 üzenetére
És tényleg.
Nem gondoltam, hogy még bármi update-et is kapunk (még ha ilyen viszonylag 'jelentéktelen' update-ről is van szó).
-
válasz
kárátékutyá #1131 üzenetére
Moto app -> actions -> Approach for Moto Display -> Off
-
válasz
laleeee #1059 üzenetére
De bizony, teljesen alaptalan. Ahogy az általad idézett cikk is írta: "But Google may add it to the Android 6.1 update." Azaz "A Google TALÁN visszateszi az opciót a 6.1-es frissítéssel." Ez nem más, mint egyszerű találgatás. Semmilyen forrásra nem hivatkozik, ami arra utalna, hogy a Google-nél egyáltalán felmerült a lehetősége annak, hogy a 6.1 frissítéssel újra bekerül az opció.
Bár a dark opciónak jómagam is örülnék, szerintem továbbra is felesleges egy találgatásra alapozott "információ" miatt, egy alapvetően nem az Android-dal foglalkozó topicot szemetelni.
-
válasz
laleeee #1056 üzenetére
Nem. Ennek a topicnak alapvetően nincs köze hozzá. Van Android szakmai topic, mely "célja, hogy megválaszoljuk azokat a kérdéseket, melyek nem igazán köthetőek gyártókhoz, sokkal inkább az Android rendszerhez kapcsolódnak."
Az pedig, hogy a 6.1-ben lesz Night mode, egy teljesen alaptalan feltevés. Ennyi erővel arra is várhatunk, hogy a "google megerősítse", hogy lesz pink mode. Vagy bármilyen légből kapott funkció...
-
Sziasztok!
Az utóbbi 2 hétben nálam késve értesít a gmail a beérkezett levelekről. Sokszor csak akkor, ha "felébresztem" a telefont, vagy megnyitom a gmail alkalmazást. Más appal nincs ilyen gond.
Tapasztalt más is ilyet marshmallow alatt?
-
retail.EU-ra nekem is megérkezett a 6.0 update. De a mocsok nem engedi letölteni mobilneten, csak WiFi-n, az meg épp nincs a közelben.
-
válasz
enigmawutash #911 üzenetére
Semmi pontos információ nem áll rendelkezésre.
I am happy to announce that we are starting initial deployment of the Android 6.0 Marshmallow upgrade for the following devices and channels:
- 2015 Moto X Style (3rd Gen) in both Brazil and India retail
- 2014 Moto X (2nd Gen) in Brazil retailFull deployment will proceed in stages over the next few weeks. It is not yet available for pull, you will receive a notification on your phone when you are able to update your phone. We have also started the approval process for 2015 Moto X Pure Edition (3rd Gen) and expect to push it out in the next few weeks.
-
First CyanogenMod 13 nightlies now bringing Marshmallow to select phones:
- OnePlus One (bacon)
- Nexus 7 (deb & flo)
- LG G4 (h815)
- Galaxy Tab Pro 8.4 (mondrianwifi)
- LG GPad 7.0 (v400 & v410)
- LG G3 Verizon (vs985)
- Moto X 2014 (victara)Ha valakit érdekel ...
-
válasz
Rudiaszarvas #864 üzenetére
"Ki találkozott még ezzel a hibával h a google play szolgáltatás időközönként leáll."
Nekem boot után szokta ezt a hibát egyszer feldobni. Többször nem jelenik meg, és a működésre valóban nincsen hatással. Nem tudom mi lehet az oka.
-
Sziasztok!
Lehet kapni erre a telefonra valami igazán minőségi fóliát? Vikuiti-t vásároltam rá, de förtelmes minőségű. Úgy eszi az ujjlenyomatokat, mintha erre tervezték volna...
Nillkin-ből sajnos csak üvegfóliát találtam, amit nem szeretnék. Spigen pedig sajnos nincs rá, pedig arról tudom, hogy kiváló minőségű.Az esetleges választ előre köszönöm!
-
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan fülhallgatóról, aminek a vezérlőgombjai működnek ezzel a telefonnal? Sajnos a Samsung féle headsetnek egyik gombja se megy a Moto X-el. (A Nexus 4-em legalább a hívás fogadó gombját kezelte.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest