- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
enigmawutash
tag
válasz
alexandrosz #1110 üzenetére
ezt szerintem csak Lcd-vel együtt cserélik : /
-
Retroger
csendes tag
válasz
alexandrosz #1098 üzenetére
Két hete tesztelem a korábban említett tokot.
Két részből áll, a hátulja valami merevebb műanyag, ami nem anyagában színezett, hanem festett, de határozottan kellemes tapintású, matt felülete van. A kamera és a logó külön kivágást kapott, ami lehetne kicsit szűkebb is. Az eleje egy vastagabb fólia egy gumi keretben. Ez a gumi keret a sarkokon a telefon és a hátsó burkolat közé szorul, oldalt 3-3 alul és fölül 2-2 helyen kapaszkodik rá a hátsó burkolatra, plusz elrejti a headset és úsb csatlakozókat is, így azok por és csepp védelmet kapnak. A gumi keret a kijelzőfóliától kb fél mm-el kijjebb áll így kijelzővel lefelé letéve azon támaszkodik. A hátlap kb 1 mm vastag, oldalt viszont körbe 2-3 mm-el növeli a telefon méretét (147 mm x 79mm x 12mm -re). A gumi keret oldala rücsis, kivéve a gomboknál, de ezen a textúra eltéréseen kívül semmi nem jelzi a gombok helyét, amit így szabad kézzel sem lehet kitapintani.
A kifelő előtti fólia masszívan a keretbe van sütve, nem valószínű hogy egyhamar elválnak egymástól, eleinte rendesen elállt a kijezőtől, de miután levettem a kijelzőre tapasztott fóliát sokkal jobb lett, megszokható. A fólia a hangszóróknál és az érzékelőknél ki van vágva, ezeken a lyukakon keresztül voszont a fólia és a kijelző közé be tud kerülni némi por, macskaszőr ilyesmi. Időnként érdemes szétszedni megtakarítani és összerakni (miután teljesen megszáradt, monduk a nedves szemüvegtörlő kendő után). Ezeket a lyukakat megpróbálom majd valamilyen módon kicsit zártabbá tenni, és akkor tökéletes lesz
Asztalról már esett le laminált padlóra, nyom nélkül, kopás egyelőre nem látható rajta. Masszív dolognak tűnik, de ugyanakkor jól használható, az árát megérte. -
Retroger
csendes tag
válasz
Köszönöm,
Kaptam hozzá 1 IMAK Crystal Clear és 2 TPU tokot, most utóbbiak közül egy fekete van rajta. Az átlátszó tokok nem öregszenek szépen, mattulnak, elszineződnek. Továbbá az említett tokokon nem valami esztétikus a kamera és a logó közös kivágása, így én egy ilyet rendeltem. Még nem tudom mennyivel lesz nagyobb tőle, viszont ahogy nézem védi a headset és töltő csatlakozókat is, plusz a kijelzőre sem kell fóliát tenni ha ebben van. Ha megérkezik beszámolok a gyakorlati tapasztalatokról.
Legszívesebben a moto G-n bevált Gripshell-t használnék, de X-re eddig nem találtam hasonlót. -
Hatii
tag
válasz
Nekem ilyen tok van rajta. Esésnél nem tudom mennyire védene, nem tervezem kipróbálni
, de karcolásoktól védi, és nem lesz tőle még nagyobb.
-
laleeee
őstag
válasz
alexandrosz #1073 üzenetére
egy kolléga mondta az előbb privátban,hogy neki volt (expansys.uk)
nézzem meg nagyitóval. beszarok ezen -
laleeee
őstag
válasz
alexandrosz #1071 üzenetére
neked volt kamerán fólia ?
-
laleeee
őstag
válasz
alexandrosz #1069 üzenetére
oké,de ha 10-ből egyszer talál csak élességet,az azt jelenti,hogy gyakorlatilag nincs rajta fényképező. ráadásul olyan zajos képeket lő,mint a 10 évvel ezelőtti telefonok. Az x1 kenterbe veri,de még a defy is amúgy. életemben nem láttam még ilyen szart
-
laleeee
őstag
válasz
alexandrosz #1066 üzenetére
az enyém 5.0-val érkezett és német nyelvre volt állítva. a tiéd ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest