- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1113 üzenetére
bakker, reggelre annyira betojt a kijelző, hogy ezzel meg is szívattam magam. szinte full sötét lett, csak foltokban látszott pár világos pont. kvázi vakon kellett lementenem, ami nem sima, tekintettel a lock screen feloldásra, usb mass storage mód bekapcsolására stb.
de végül sikerült, sőt, a factory reset is érdekesen ment, mivel az usb debugging nem volt bekapcsolva és menüből esélytelen vakon elérni ezt a funciót. így maradt az android device manager, ami távolról böngészőből simán wipe-olta.
legyen ez tanulság, ha betörik a kijelző, azonnal mentsd le és erase, amíg látszik rajta bármi, mert pár óra alatt teljesen besötétül. nomeg a remote wipe jóság.
ha valakinek kell bamboo 16 gigás alkatrésznek, szóljon
-
zsirfecske
addikt
sziasztok, bezúzott moto x2 bamboo kijelző sajna itt is. visszaolvastam, ezek alapján felejtős a csere (alkatrész és szakember híján). alkatrésznek eladni lehet így? még nem tudom mennyire üveg/digitizer halálról van szó
-
zsirfecske
addikt
válasz
proradeon #1057 üzenetére
ez ilyen formán nem teljesen igaz, lévén a moto x egy amoled kijelzős telefon, ergo üzemidő miatt szorosan kötődhet a témához. ahogy nexus6/6p topikban is tök releváns. nem értem miért nem tudják választhatóvá tenni, legalább amoledes stock droid telókon. és nem feltétlen a night mode-ról van szó, hanem az ilyen szintű beépített témázáson, amiről 6.0 előtt sokat beszéltek az emberek.
-
zsirfecske
addikt
akkor nekem szívás csak, low light esetén hatványozottan jelentkezik.
más:
legjobb clear tok a telóra, 1.29$-ért verhetetlen. sima gel szerű puha szilikon, próbáltam drágábbat is de ez mindent visz. -
zsirfecske
addikt
válasz
enigmawutash #763 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
#97246720 #736 üzenetére
battery percent, százalékosra kitkat óta ezt használom, mert nekem pont jó hogy csak akkor látom az értéket ha már fogyóban van. install után aktiválod és törölhető is az app mert csak rejtett android beállításon módosít, tehát ez a legtisztább megoldás. nexuson használom, gondolom itt is ok.
-
zsirfecske
addikt
android memóriakezelés, nem a full üres ram a jó, hanem ha használja.
be + légyszi, az elégedett tulajok egyik android fórumon sem szeretik ha a telefonjukat fikázod, pláne ha mellé ios-t méltatsz. főleg ha ok nélkül teszed. peace
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #447 üzenetére
és az infra szenzorok amik a jedi intésre reagálnak, az smafu?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsinnyegtet #372 üzenetére
én lehet átvenném ha nincs kedved rizikózni, írj pm-et ha érdekel
-
zsirfecske
addikt
válasz
mediumgecso #358 üzenetére
ezeknél nincs második lehetőség (gondolom koszos lett ahol alányúltál), én ezért rendeltem nexusra rögtön kettőt. ha elsőre fasza lehet eladni a cserét vagy jó tartalékba. amúgy akkor a méret király, a kivágás nem zavaró? esztétikailag értem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Gabdeszka #356 üzenetére
ez alapján globális rollout májusra várható, állítólag soak test-en jöttek ki hibák és ugye mai nappal szállingózik az 5.1.1 is. gondolom akkor már ennek a változtatásaival együtt adják ki kicsit később.
amúgy épp egy bambusz x 2014-et fogdosok, hát elég baba telefon. egyszerűen nem értem miért venne bárki mást ebben a kategóriában, bár ezt a nexus 5 esetében sem értettem anno. jelenleg moto x 2014 vagy nexus 6 amit nem törpekezű embereknek ajánlanék gondolkodás nélkül.
jó hogy megint lehet a motoroláért joggal lelkesedni
-
zsirfecske
addikt
válasz
mediumgecso #351 üzenetére
képet, rivjút
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsinnyegtet #347 üzenetére
uhh ez fasza nagyon, köszi.
jaa, pont te vagy a "kolléga" a nillkin üveggel, dehülyevagyok
akkor majd figyellek, nekem nexus5/9-en is az van már, nagyon meg vagyok vele elégedve. soha többé pet fólia ha van rendes tempered glass opció, csak mondom itt fura a kivágás nekem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsinnyegtet #345 üzenetére
köszi, de bambuszra mindenképpen átlátszó tok kell, ilyenből esetleg valaki próbált már valamit?
illetve a nillkin üvegre kíváncsi vagyok, ha kollégának megérkezik, főleg a fura kivágás miatt. láttam hogy néhány pet fóliából van olyan amin csak lyukak vannak, nem teljes kivágás. érdekes.
-
zsirfecske
addikt
hali, kérdésem tulajokhoz:
pőrén használt (néha leejtett, másfél év után közepesen karcos üvegű) moto g után kellene-e félteni egy bambusz hátlapos moto x-et? értsd, jobban szükség lehet itt üvegfóliára vagy tokra? köszi a véleményeket.
ja és ha szerintetek fólia mindenképpen kell, esetleg van valakinek elfekvőben idehaza tartalék ami nem hetek alatt elérhető csak? egyelőre elméleti kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest