Új hozzászólás Aktív témák
-
alexandrosz
aktív tag
Sikerült lezúznom az előlapi üveget. Az lcd nem sérült, az érintésekre is reagál.
Cserélhető külön az üveg, vagy csak lcd-vel együtt?Idehaza hozzá tud nyúlni bárki is?
-
alexandrosz
aktív tag
-
alexandrosz
aktív tag
-
alexandrosz
aktív tag
Még egy új tulaj jelentkezik
Hosszú, első generációs X használat után érkezett a múlt héten.
Kicsit féltem, hogy marha nagy lesz, s bár abszolút megszokható, azért egy kezes használat terén az előd verhetetlen. Nekem az akksi kibírja a napot, a hw és a kijelző parádés, a működés gyors, s egyelőre akadásmentes. Minőség terén nagynak tűnik az előrelépés, bár a régi X is jól bírja a strapát.
A kamera néha tényleg bakizik, majd kipróbálok más appot, nekem nem ez a legfontosabb fícsör.
Ami nem "tetszik": A régi X-nek kifejezetten jó és erős a hangszórója telefonálás közben. Ennél sem mondom, hogy komoly baj van, de nagyon nem mindegy, hogy "pozicionálom" a fülem hozzá. Ha elmozdul, akkor halkul a túloldalon lévő fél, s mintha a hangerőt sem lehetne olyan magasra állítani, mint a másiknál. Mielőtt valaki azt hiszi, hogy hallássérült vagyok, az X2013-at szerintem sosem állítottam fél hangerőnél feljebb, ezzel bizony előfordul, hogy a maximum közelébe kerülök. Más is tapasztalt ilyesmit?
Összességében ez a gép 2016-ban is nagyon rendben van, főleg ennyi pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest