- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatii
tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy nem szól a telefon? Semmilyen értesítés: se hívás, se csevegő, messenger, nem szól. Ha csengőhangot akarok állítani, gyáriak közül, akkor kiválasztásnál némelyiket elkezdi lejátszani, némelyiket nem. Csenget hangerejét sem "mutatja meg", mikor beállításokban odébb viszem a csúszkán. Google play zene sem játsza le a számokat (couldnt play the track that you requested). Azonban pl. feloldásnál van hang, spoti-n is tudok zenét lejásztani, mármint szól is. Appokon belül is van hang. Lényegében csak értesítés és google play zene a hibás. Néztem hangerőket, némítást, semmi nem indokolja a csendet. Valami ötlet, hogy mi okozhatja?
Újra még nem indítottam, az lehet megoldaná, de engem az érdekelne, hogy mi okozza.Előző frissítéshez még: azóta nekem jött egy újabb. Gondolom akkor mindenkinek. Érdekes, hogy jó ideig semmi nem volt, most viszonylag rövid idő alatt 2 is érkezett.
-
Hatii
tag
válasz
alexandrosz #1098 üzenetére
Nekem ilyen tok van rajta. Esésnél nem tudom mennyire védene, nem tervezem kipróbálni
, de karcolásoktól védi, és nem lesz tőle még nagyobb.
-
Hatii
tag
Itt egy cikk róla, bár ez korlátozza a nexusokra és android 6-ra.
[link] -
Hatii
tag
válasz
laleeee #1011 üzenetére
Bár nekem sokat áll tétlen, főleg most hogy itthon vagyok, de így 3 napot bír, ebben 1-1,5 óra képernyőidő van. Viszont most raktam fel egyszerűbb játékot, azzal elvoltam. 4,5 óra jött ki talán. Wifi végig bekapcsolva, néha mobilnet is, beszélgetés és még netezés is volt benne. Fényerő automata, de alap állapotban minimumon van, néha ez is sok. Szabadban feljebb szoktam vinni, ott elfér.
-
-
Hatii
tag
Lehet az a probléma, hogy reset után pár appot, beállítást a tabletről állítottam vissza, és azzal valahogy összeveszne?
Lovi24: Audio effects nem tudom volt-e ott. Alkalmazás között ott van. Én play music beállításán keresztül tudom behozni.
-
Hatii
tag
Nem lehet. Súgoban is írja, hogy elsődleges naptár eseményei. Így ez kilőve, majd megoldom máshogy.
Böngészőnek chrome-ot használok, de nálam semmi akadás.
Alkalmazások sem záródnak be. Mondjuk én factory resetet csináltam, mindig szoktam a nagyobb frissítések után.
Tegnap viszont találtam egy hibát: Settings /Apps /Fogaskerék jobbra fent /App permissions. Ha rámegyek, nem hozza be, csak kiírja, hogy ...Package installer has stopped. -
Hatii
tag
Köszi, az is jó lenne, ha jó lenne. Próbálgatom majd, de egyelőre úgy tűnik, hogy két opció van: bármely naptár és általános. Én pedig másik saját naptárt akarnék beállítani, amibe pl. órarendem és/vagy a vizsgák vannak. Ha nem megy, keresek valami külön alkalmazást, vagy megszokom, hogy kézileg állítom be minden nap.
-
Hatii
tag
Korábbi rendszerben volt olyan a Moto alkalmazásban, hogy automatikusan elnémítja a telefont ha google naptárban, azon belül is csak a kiválasztott saját naptárban, van esemény. Most viszont nincs benne. Ezt most tényleg kivették belőle vagy máshová tették?
-
Hatii
tag
válasz
proradeon #941 üzenetére
Akkumulátornál mutatja mi merítette. Nincs valami, ami feltűnően sokat fogyasztott?
Nálam eléggé szabályozva van a telefon (és a tablet is), a wifit is csak akkor nem kapcsolja ki alvás közben, ha töltőn van, helymeghatározás sem megy, ha itthon vagyok. Meg mondjuk tablet miat a csevegő appokat is ki szoktam lőni, elég, ha éjjel csak egyik jelez. -
Hatii
tag
Akkumulátor egyértelműen jobban bírja. Ha csak azt nézem, hogy éjszaka eddig wifi nélkül többet merült, mint most wifivel (így 1-3% max). Nyilván napi használatnál, ha folyamatosan "mozog" a telefon pl a zsebben, nem feltétlenül lesz jobb az üzemidő, mert ugye a doze-hoz nyugalmi állapot kell. Éjszaka viszont szinte hozza azt, amit már tabon megszoktam.
A másik amit vártam, hogy külön engedélyezhessem telefonon is az appoknak, mikhez férhetnek hozzá. -
Hatii
tag
Újabb kérdés.
Adott a windows 10 és a telefon. Hiába dugom rá nem látja. Kerestem, és találtam is 1-2 megoldást, nekem egyik sem jött be. Motoroladevicemanagert is felraktam, hátha, de semmi. Másik eszközömmel is van ilyen probléma, nem csak a telefont nem látja, az még win7-te működött. VAlakinek van megoldása erre?
-
Hatii
tag
Az alap tárcsázóban be lehet állítani, hogy milyen névjegyek látszódjanak? Google névjegyzéket használok, és ott külön van egy "telefon" csoport, amit előző telefonon be is tudtam állítani, hogy csak az látszódjon. Ezen viszont az összes névjegy megjelenik. A google féle névjegyeknél ez működik is, de ez így 2 app. Vagy esetleg tudtok ajánlani playről egy másik tárcsázót, ami tud ilyet?
-
Hatii
tag
Van aki már rendelt expansystól bankkártyás átutalással? Sajnos valamiért nem tudják terhelni a számlámat, ha kártyaadatokat adok meg, így utalnék helyette. Viszont ez a fajta átutalás nem teljesen tiszta nekem, ami a mezők kitöltését illeti. Aki tudna segíteni, írjon már rám privátban. (otp-s felület) Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest