- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lovi24
senior tag
válasz
Jaffa75 #1126 üzenetére
Szia,az enyém Amazonos volt. Kb 1 hónappal a gari lejárta előtt kezdte el produkálni ezt a hibát. Még kb2 hét volt a gari végéig ,amikor jeleztem az Amazon felé a problémámat ( képernyőmentéseket elküldtem nekik,volt pár darab ) . Megkérdezték,hogy akarok-e másik telót ,de nem volt pont raktáron,így pénzvisszafizetést kértem. Visszaküldtem ,9300 kemény magyar forintért,de az Amazon visszautalta ezt is a telefon árával együtt.
-
Lovi24
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #1123 üzenetére
Szia,nekem is így kezdte,aztán már néha 30-ról esett 15%-ot és hasonlók. Úgyhogy én visszaküldtem, még szerencsére garanciás volt.
-
Lovi24
senior tag
Hátha valaki tud valami okosat mondani erre:
-5.1-en simán tudtam hálózatról filmet nézni,most (es file exploreren) mindenképpen böngészőn keresztül fel akarja másolni a telóra,nem lejátszani
-ntfs pendrive -nál otg-n keresztül ugyanez. Hiába jelölöm be,hogy videó,böngészőt akar nyitni és letölteni.
Ötlet? -
Lovi24
senior tag
Használ valaki Operát? Fr után elkiabáltam a "nem fagy és minden ok" dolgot. Az opera beta elvileg már 6.0-ra van optimalizálva,de pár óra használat után ugyanúgy fagyogat és be akarja zárni,mint a normál Operát.
Chrome-on, más böngészőn nincsenek ilyen bajok? -
Lovi24
senior tag
Végre volt időm egy FR-re a 6.0-s frissítés után.....
Először nálam is előjött,hogy csatlakoztattam a Pc-hez és üres mappát mutatott csak. Nálam csak át kellett állítani Mtp-re és már látott is mindent.
Az operás fagyásos,fc-s problémát megoldotta az Fr
Eltelt egy kis idő ,amíg mindent visszaállított a teló,meg utána én is....
Root nélkül is el lehet lenni,csak nehezebb -
Lovi24
senior tag
Az audio effects eltűnt a Sound ¬ifications menüből vagy átkerült valahova?
-
Lovi24
senior tag
Feltettem én is a 6.0-t. Jelenleg azzal küzdök,hogy az Usb drive-ot felismeri ugyan,de másolni nem nagyon tudok rá. Es file explorer nem látja az usb eszközt. Valakinek ötlet?
Esetleg beleraktak valami biztonsági funkciót? -
Lovi24
senior tag
Nekem Vikuiti van és meg vagyok elégedve vele teljesen. Nem karcolódik,könnyen felrakható. Elsőre aláment valami szösz,de lemostam és vizesen is simán felrakható.
Amit linkeltél Nillkint az viszont üveg,nem fólia. Nem találkoztam olyan üveggel ,ami rendesen felrakható erre a telóra. -
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
Szerintem az Amazon.com nem szállít Magyarországra. Ha szállítana is,arra áfát még kellene fizetned.
Én a helyedben mindenképpen Amazon prime-os vásárlást választanék, (az a biztos gari szempontjából) még ha pár euro-val drágább is. Szerintem a 340 körüli ár az egész jó a 32-eseért. -
Lovi24
senior tag
Szia,rendeltem üveg kijelzővédőt. Hiába volt kisebb a kijelzőnél 3-4mm-rel,mégis elvált tőle a széleken. Nem hiszem,hogy erre fel lehet rakni normálisan az üveget . Habár Nillkint nem próbáltam,nincs kedvem megint várni,ha nem lesz jó akkor meg idegeskedni... Sima fóliát is rendeltem,annak a széle sem tapadt le,hiába volt az is jóval kisebb!
Azonban K82 fórumtárs javaslatára megrendeltem a Vikuiti fóliát ebay-ről. Németországból pár nap alatt itt volt.
Ez ugyanakkora, mint az előzőek. Ez a fólia azonban nagyon szépen rátapad mindenhol.
Igaz nem egyszerű felrakni,hogy mindenhol egyenlő távolságra legyen a széleitől,de jónak tűnik egyelőre.
Ugyhogy én ezt ajánlanám,mégha nem is a legolcsóbb. -
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
Pont egy hete visszaküldtem a bambuszos X2-t. Amazon.es utalta gond nélkül a pénzt,ma kaptam meg. A visszaküldés árát még másnap utalták,nem volt olcsó Mpl -lel. Közben a francia Amazon meg leárazta a 32gb-s sima feketét,ami már a kezemben van
-
Lovi24
senior tag
válasz
andronymus #636 üzenetére
Szerintem ugyanolyan a töltője,mint az X1 -é. Én nem vettem észre különbséget a két usb között. De általában fel szokták tüntetni,ha van.
Supcase tényleg jó,X1-emhez van átlátszó. Csak én nem használom
Én sem próbáltam még fizetéshez,de gondolom lehet. Ha bekapcsolod az nfc-t,megjelenik a "Tap&Pay" felirat a menüben. Szerintem kérdezd meg a Bankodat milyen lehetőségeid vannak. -
Lovi24
senior tag
Maradok a sima feketénél,azt hiszem.
Az üvegnél még nem is lenne baj,hogy kisebb,mint a telefoné. A probléma inkább az,ahogy a teló széle gömbölyödik . Elég hülyén néz ki rajta,ahogy a szélén több,mint fél centi a levegőben van
Nem sikerült a kínainak elmagyarázni,akitől rendeltem.... De még próbálkozok
Egyébként az X1-re több,mint féléve raktam üveget,és tökéletes rajta. -
Lovi24
senior tag
Az üveget nemrég kaptam meg,pont most írtam az eladónak,hogy nem igazán jó
Szerintem elcseszték a méretet,mert a széleire nem tapad rá,ahol le van gömbölyítve.....
De erre már nem is rakok semmit,megy vissza gariba,mivel a bambusz hátlap picit megadta magát. Nem vészes,csak egy ilyen árképzésű telónál ez egy kicsit bosszantó. Amazon nemrég írt vissza,hogy cserét kérek-e vagy az árát?! Nem tudom be merjek-e vállalni még egy bambuszosat.... Mi van,ha ugyanilyen hátlap problémásat küldenek? Ezen dilemmázok most. -
Lovi24
senior tag
Használ valaki kijelzővédő üveget vagy fóliát a telóra? Ha igen melyiket érdemes felrakni? Lehet-e egyáltalán felrakni rá a gömbölyített széle miatt?
-
Lovi24
senior tag
Valaki tudna némi infóval szolgálni,hogy a térerő ikonban (a noti bar-on) mi az a felkiáltójel ami időnként megjelenik ?
-
Lovi24
senior tag
Ha valakit érdekel : mai akció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest