- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrigo
csendes tag
A commanderben nem jelenik meg. Más mobil sem csak akkor, ha a mobil "Beállításokban" USB csatlakozást, fájlkezelést állítok be.
Ennél ugye ez lehetetlen, mert sötét. Az intézőben bal oldalon szokott látható lenni a (WIN7) "Számítógép" alatt a meghajtók után a csatlakoztatott eszköz, legyen az kamera, tablet, mobil, stb. Ez azért volt jó, mert semmi hókuszpókusz és másolhattam a fájlokat. De ezt nem látja. Nem ismerem a készüléket, esetleg kér valami nyugtázást, amit nem látok? Nem görcsölnék hiába...Szívesen segítek, de ha lehetetlen, nem próbálkoznék.
Nem telepít semmit a PC a csatlakozásnál. Meg sem rezdül... -
K82
őstag
Újabban csak akkor látja külső meghajtóként a telefont, ha a képernyőzár fel van oldva. Ha rádugom, érzékeli ugyan h csatlakoztattam valamit, de csak akkor jelenik meg a sajátgépben ha a képernyőzárat feloldom. Lehet csak amiatt van mert smart lock védi a telefont, nem tudom...
-
K82
őstag
Fólia van az enyémen, üveg pedig bent az íróasztal fiókjában. Teljesen korrektül fel lehet rakni, mindegyik méretre van vágva.
Még nem találták fel azt az üveget telefonra, amit nem lehet megkarcolni; inkább a(z üveg)fólia sérüljön, mint a kijelző.
Amit érdemes: Nillkin vagy Vikuiti, mindkettő bevált. Az olcsó fólia hamar karcosodik, érdemes egy kicsit többet rászánni, teljesen más érzés a minőségi fóliát tapizni mint az olcsó gagyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest