- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kárátékutyá #1145 üzenetére
A total silence: teljes csönd. De persze megjönnek az értesítések, kijelzőn látod, de tök csöndben van.
-
válasz
kárátékutyá #1143 üzenetére
Do not disturb, ha lehúzod az értesítő sávot.
-
válasz
laleeee #1015 üzenetére
Nem érzem annak, előtte egyik telefonom sem tudott ennél lényegesen többet (persze, mindig vannak olyanok, amik erre mennek rá, cserébe másra meg nagyon nem).
Ha sok kijelzőidő kell akkor ott az X Play, az nagyon sokáig bírja (cserébe persze vannak hiányosságai, pl jedi mód nincs).szerk: a powerbank-ok világában, QC-vel igazán nem is érzem ennek hátrányát...
-
Miért ilyen érdekes a magyar nyelv? Eredetileg sem volt a X 2014-ben
-
válasz
Rudiaszarvas #929 üzenetére
Megjött nekem is a retail.EU-ra, már töltődik le
-
válasz
Rudiaszarvas #927 üzenetére
Ez az 5.1-é a verziószám alapján
-
válasz
enigmawutash #756 üzenetére
Kb 1 óra alatt feltölti
-
válasz
Mustanggt #565 üzenetére
Ez a (fél)hivatalos állapot: "Update 6/9/2015: Select users on Retail Germany (22.121.1.victara_retde.retdeall.en.DE) and Retail France (22.121.1.victara_reteu.reteuall.en.EU retfr) and Retail India (22.121.1.victara_reteu.reteuall.en.EU retin) can download and install Android 5.1."
-
Gondolom mert nincs értelme költeniük rá, még ha 2 fillér is, a sok eladott darab az sokszor 2 fillér +
Zenét nem hallgatsz rajta (legalábbis a többség, én biztos nem
), hangosabban nem csörög, jó picit talán szebben csörög, de azért nem érdemes ezzel vacakolniuk.
A htc erre ráment, ott az M széria sztereó, de speciel én nem éreztem semmi előnyét (itt meg semmi hátrányát, hogy nincs)(#421) D4ni nincs még 5.1 hivatalosan a 1092-re
-
válasz
mediumgecso #300 üzenetére
Én használok, jó dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest