- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rudiaszarvas
tag
Köszi! Próbàltam én is feltenni de a Brazil 5.1 folyamatosan leállítgatta a google szolgáltatásokat nàlam és sehogy s tudtam tovább lêpni.... Visszatettem az EU-s Stock Romot... More Locale 2-vel meg részben Magyarítottam.... Nem lehet v.hogy rendszer szinten hozzáadni a magyar nyelvet?
-
törölt tag
Lehet hogy a többi is megkapja majd...valószínű hogy kisebb hibajavításokat tartalmaz a frissítés...
Nekem mondjuk nincs bajom rendszerrel...f@sza gyors,nem akad,nem fagy,(kivéve azt a füles gondot amit írtam,de az elenyésző,nem zavaró hiba)
Valaki tud ajánlani mérerben korrekt védőüveget?ami most van telón az kb.3-5mm-t lebeg a levegőben a széleken...
A motorola device manager másnak is hibás? Nekem azt írja ki az aktuálisnszoftver verzióra hogy N/A... Valami tipp?
-
Lovi24
senior tag
Nekem Vikuiti van és meg vagyok elégedve vele teljesen. Nem karcolódik,könnyen felrakható. Elsőre aláment valami szösz,de lemostam és vizesen is simán felrakható.
Amit linkeltél Nillkint az viszont üveg,nem fólia. Nem találkoztam olyan üveggel ,ami rendesen felrakható erre a telóra. -
K82
őstag
Egy szóval nem mondtam h a CM ROM nem lenne jó vagy instabil lenne (bár a gesztusvezérlésnél belefutottam jó párszor soft reboot-ba); csak épp a Moto Display-t hiányolom belőle. Az ambient display benne van, de azért nem rajongok. A GravityBox pedig pont azokat az extrákat adja hozzá a stock rendszerhez, amit a CM alapból tud.
-
K82
őstag
A GravityBox nagyon korrektül fel tudja tuningolni a stock ROM-ot; nem is értem miért nem pakolják bele ezeknek a beállítási lehetőségeknek a nagy részét alapból. Nyilván van amivel ésszel kell bánni, de mondjuk mit ronthat el a júzer azzal, ha van a power off mellé egy restart opció is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest