- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
Bármit visszavesznek 14 napon belül,amit interneten vettél,nem kell megindokolnod . Zárt térben , vakuval a tiéd sem működik . Az x2 sajna ezt tudja ,erről tudtam amúgy,csak nem hittem el
200 forintos telefonon is úgy működik az af vakuval,hogy a vaku fellvillan egyszer, küld egy jelzőfényt, majd fókuszál valahová, Az x2 sehová nem fókuszál. Örülj neki hogy ez téged nem zavar. Én szeretek kocsmákban ,normál fényű szobákban haverjaim pofájába belevakuzni és éles képeket csinálni. Az x2 talán az egyetlen telefon a világon,ami erre alkalmatlan. Kár érte,mert egyébként nagyon fasza kis gép lenne.
Megnyugtatlak,hogy van bőven fényképezőm,meg nagy fényerejű optikám is,csak marha nagyok és nem mindig hordom őket magamnál
A smartshopos srácok meg leszophatnak,mindenben hazudtak, tudnék mesélni,de már nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gitáros topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest