- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Sok halogatás után most frissítettük a telefont 24.221.7-re azt hiszem, és 6-os lett ez is. Azt hittem, hogy a nyelvek közül ezután itt is elérhető lesz a magyar, de nem.
-
DVlad
őstag
Mindenki a legutolsó gyári frissítéssel használja? Tegnap megint jelzett, hogy rendszer frissítés elérhető, de jegeltem ismét, mert nem tudom, hogy a gyári állapothoz képest romlik-e bármi. Anno a HD-t rendesen elkúrálta az update. Az x style-omon se fogom eloső körben felrakni a 7-et, az tutti.
Szóval, szabad frissíteni? -
DVlad
őstag
Amíg kint voltam, a kollégám (az aláíró, tulaj) bement és megnézték, de nincsen rajta tiltás, mondták. Mikor hazaértem bementem én is, elmondtam, hogy mi a történet, mire azt mondták, hogy lehet kártya hiba, ezért kicserélték. Ez egy Londonból érkező (expansys) kártyafüggetlen motorola, nem lehet lockos. De ha még valakinek függő a telefonja, akkor is tudna roamingolni normál esetben. Gondolom, mert nekem sosem volt olyanom.
-
DVlad
őstag
Urak!
Itt is megpróbálok segítséget kérni.
Van olyan menüpont, ami a roamingot (nem data) engedélyezi vagy tiltja?
Előre is köszönet!Ha rányomok a Network Operators-ra, akkor meg kéne találnia az összes "elérhetō" hálózatot egy függetlnen (expansys), telenort használó motorola hd telefonnak?
A problémám, hogy ha elhagyom a határt (A, D, I, Slo), akkor nem csatlakozik fel sehova. A pin kód beütéses oldal alján ezt írja: Sim/Ruim card is locked - No service Hiába ütöm be, semmi. Amint újra eléri a telenort, kiválóan mūködik. Most kicserélték a kártyát, mert "lehet rossz", de amit az elején írtam, fennáll.
Tudnátok segíteni, hozzászólni?
Elnézést, ha off, de lehetséges, hogy valami beállítás probléma, amit nem találok valahol. -
DVlad
őstag
A style még mindig jó ajánlat nem? Elég erős telefonnak hat még ma is.
-
DVlad
őstag
-
DVlad
őstag
válasz
zsirfecske #876 üzenetére
Alátámasztom.
-
DVlad
őstag
Urak!
Pár kérdésem volna. Kezdésnek kettőben szeretném a segítségeteket kérni.
A google csíkot a főoldalon kikapcsolni nem lehet ugye, viszont áttetszővé tenni sem?
A circles (ez volna a favorit) vagy más weather widgetet miért nem tudunk felrakni? Letöltöm, majd max egy appként tudom kirakni az asztalra. Illetve, ha a fentről lehúzom a sávot, akkot ott az üzenetek között alul ott van, rákattintva be is jön egész oldalon egy, amit nem látok amúgy az app listában. Az mi? Felül, baloldalon piciben mindig jelen van az aktuális hőmérséklet.Bár a leírás szerint, majd a support szerint sem tartalmaz töltőt, ez nem igaz. Tartalmazott a doboz gyári (fehér) töltőt. És érkezett egy moto turbocharger is, persze + pénzért.
-
DVlad
őstag
válasz
enigmawutash #761 üzenetére
Értem, köszönöm. Ha megjön, kiderül, mi van rajta.
A töltőre rákérdeztem az expansysnál és ezt a választ kaptam:
"Igen, pontosan.
A Motorola kb a moto G óta már nem minden modellhez rak asztali töltő adaptert is a dobozba.
Az indoklás többnyire az, hogy ez így környezetbarát megoldás, hiszen úgyis mindenki rendelkezik valamilyen 5V/1A-s töltővel.
Szerintem spórolnak is, de logisztikailag is egyszerűbb, ha nem kell figyelni a EU/UK/US/AS adapterekre sem." -
DVlad
őstag
Urak, pár kérdésem volna.
Ez: "A doboz tartalma:: USB kábel, headset, angol leírás." azt jelenti, hogy nincs töltō hozzá?
Gyári turbó töltōt honnan érdemes venni az x 2.gen-hez? Létezik?
4.4.4. van alapból rajta gondolom. Érdemes frissíteni vagy több bugot hoz, mint hasznot?Elōre is köszönet!
-
DVlad
őstag
Ennél tudtok jobb árat 333€? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest