- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
Jaffa75 #1176 üzenetére
A főzöttekben szinte kivétel nélkül van teljes értékű magyar nyelv. Active Display helyett Ambient Display van, a Jedi-trükkök mennek.
A végén vhogy mindig visszakúszott a stock rom GravityBox-szal karöltve, a főzött rom-ok alatt kicsit romlott a GPS pontossága - valószínűleg ez másnak fel sem tűnt volna mert navihoz tökéletes volt, csak az Ingress miatt vettem észre én is. A pontosság romlásán annyit kell érteni, h voltak olyan pontok amiket egy adott fizikai helyről stock rom alatt elértem, amíg egy custom alatt 1-2m-rel arrébb voltam.
-
-
Lovi24
senior tag
válasz
Jaffa75 #1126 üzenetére
Szia,az enyém Amazonos volt. Kb 1 hónappal a gari lejárta előtt kezdte el produkálni ezt a hibát. Még kb2 hét volt a gari végéig ,amikor jeleztem az Amazon felé a problémámat ( képernyőmentéseket elküldtem nekik,volt pár darab ) . Megkérdezték,hogy akarok-e másik telót ,de nem volt pont raktáron,így pénzvisszafizetést kértem. Visszaküldtem ,9300 kemény magyar forintért,de az Amazon visszautalta ezt is a telefon árával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest