Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
Jaffa75 #1176 üzenetére
A főzöttekben szinte kivétel nélkül van teljes értékű magyar nyelv. Active Display helyett Ambient Display van, a Jedi-trükkök mennek.
A végén vhogy mindig visszakúszott a stock rom GravityBox-szal karöltve, a főzött rom-ok alatt kicsit romlott a GPS pontossága - valószínűleg ez másnak fel sem tűnt volna mert navihoz tökéletes volt, csak az Ingress miatt vettem észre én is. A pontosság romlásán annyit kell érteni, h voltak olyan pontok amiket egy adott fizikai helyről stock rom alatt elértem, amíg egy custom alatt 1-2m-rel arrébb voltam.
-
-
Lovi24
senior tag
válasz
Jaffa75 #1126 üzenetére
Szia,az enyém Amazonos volt. Kb 1 hónappal a gari lejárta előtt kezdte el produkálni ezt a hibát. Még kb2 hét volt a gari végéig ,amikor jeleztem az Amazon felé a problémámat ( képernyőmentéseket elküldtem nekik,volt pár darab ) . Megkérdezték,hogy akarok-e másik telót ,de nem volt pont raktáron,így pénzvisszafizetést kértem. Visszaküldtem ,9300 kemény magyar forintért,de az Amazon visszautalta ezt is a telefon árával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest