-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
xEon1337 #16442 üzenetére
Detto, bár én 57e-ért vettem
(Angliából hozta egy ismerős). Nekem viszont mostanában (vagy lehet hogy az 5.1-es frissítés óta, de csak most tűnt fel igazán) vannak gondjaim vele. Főleg hálózati, adatforgalmi dolgok:
- amikor kikapcsolt képernyőből felébresztem, akkor ott a felkiáltójel egy jó 10-15 mp-ig, hogy nincs adatkapcsolat
- Wifit kikapcsolva is látszólag lassan áll át a mobil netre
- A GPS-t mostanában sokat használom és 3-5 percenként elveszti a jelet és eltart néha fél percig is míg újra lesz jel. Ez most a legidegesítőbb. -
R19
senior tag
válasz
xEon1337 #15532 üzenetére
A Boldbeast Call Recorder jól rögzít root nélkül is a gyári 5.0.2-n.
-
fatorzs
tag
válasz
xEon1337 #15523 üzenetére
Hello!
Valahogy media scan-t kellene indítani. Próbáld meg, hogy a Media Storage app adatait törlöd az összes alkalmazás fülön. Vagy a Store-ból szedje le egy alkalmazást, ami ilyet csinál.(#15524) ruan
a gyári visszaállítást nyugodtan csináld a settings->backup and reset-nél.
-
-
agabe
addikt
válasz
xEon1337 #1769 üzenetére
az a jo ha nincs gond vele
, de a jelek szerint van olyan keszulek aminel nem hibatlan (kevesen vagyunk itt a topikban, es maris ketten tapasztaltuk, meg lehet, hogy mas is aki eddig nem irta), ja es nem allando, hanem idonkent elofordulo jelenseg, igy lehet, hogy valaki fel sem figyelt ra meg eddig akinel szinten jelentkezik, de nem tunt fel neki.
Remelhetoleg 4.4-el teljesen elfelejthetuk a problemat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged