- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
#97246720 #16527 üzenetére
Én még nem bírok megválni tőle... Mire érdemes cserélni? Ár-érték-használhatóság tekintetében mit lehet találni?
Más:
Kipróbáltam pár 7.0-ás főzött ROM-ot. Az oka az volt, hogy sokáig megelégedéssel használtam az AICP 6.0.x ROM-ját, de az utóbbi időben már sokszor belassult újraindítás és wipe-ok ellenére is. Nomeg a 7.0 csábított.
Az AOSP+OMS villámgyors és elképesztően jó akkuidőt produkál. Sajnos túlságosan herélt, ezért nem maradt...
Az eurofighter féle az, ami szerintem a jobb. Kellőképpen stabil, és sok extrát tartalmaz. Azért még így is meg kell támogatni extra app.pal.
Van-e még más ? Az Experience milyen ?
Az AICP-ben bízok, hogy lesz 7.0, az biztosan a legjobb lesz. -
Upo
addikt
válasz
#97246720 #16523 üzenetére
Engem a titkosítás marhára nem érdekel, ha elhagyom és nem tudja feloldani a megtaláló akkor úgyis factory reset - adatok mennek. Csak saját magamat szopatnám vele, mert ha meg valami apróbb baki van, akkor a titkosított telóval jóval nehezebb dűlőzni, magam elől meg nem akarom titkosítani. Egyébként meg több helyen írták, hogy a titkosításhoz factory reset kell fastboot alól (fastboot -w), és utána megy, de engem nem érdekel. Egyébként elég sok cm14-ben nem megy a titkosítás, kell egy idő mire megcsinálják. Videóhoz meg felteszed a CamU-t a playről vagy a Google Camera friss nougat kompatibilis verzióját.
-
Upo
addikt
válasz
#97246720 #16519 üzenetére
Az eurofighter félének annyi, leállt vele állítólag valami vizsgák miatt. Lett még egy final build, másodikra sikerült is, de elég bugos maradt. Akku kijelzés, be-beakad a touch, torch bug, beépített root nem megy, stb.
Ha már cm14, akkor nekem a TeamMex féle Xperience jobban bejön, eddig még nem lagolt. Ráadásul működő OTA van benne, és nightly buildes, ha javítják a cm14-ben az akku kijelzés bugot akkor elég hamar be fog kerülni a mi romunkba is. Kernel tweaker, build.prop editor, sok minden van benne, és a beépített root is működik.Illetve van még az aosp is, azt még nem próbáltam, de az lesz a következő. Tegnapelőtti friss build van belőle.
-
gianone
őstag
válasz
#97246720 #16510 üzenetére
Nem igazán értem, ezeket miért soroltad így fel, se nem kérdeztem, se nem függ össze azzal, amit írtam. Ezt mind tudom. Csak furcsálltam, hogy minek neked 4 app.
Amúgy két dolgot állítottam. 1. 1GB/8GB-on felesleges rendes FB és Messenger, hacsak valakinek nem ez a fő használati célja.
2. A buherált FB Lite-om mellé nem hajlandó feltelepülni a Messenger Lite. Ez meg tény, mert több telón is próbáltam. Persze, lehet ,hogy a buhera miatt. Viszont mivel Fb Lite-tal lehet kezelni az üzeneteket, semmi értelmét nem látom mellé a Messenger Lite-nak. -
gianone
őstag
válasz
#97246720 #16508 üzenetére
Nekem fel sem települt, csak ha leszedtem Lite-ot, tudom hogy néz ki.. Mondjuk, lehet hogy a buherált FB Lite nem tetszett neki. Neked egyszerre 4 FB-app volt fent?
Továbbra is hülyeségnek érzem egy ekkora telón a Messengert és az FB-appot, kivéve, ha valaki erre használja.
-
gianone
őstag
válasz
#97246720 #16506 üzenetére
Messenger Lite nem megy együtt FB Lite-tal, nincs is sok értelme, ugyanazt tudja, mint Fb Lite üzenetek része. Nekem tökéletesen megfelel a Lite. Az új telómon is az van. RAM-ból is 10 alatt fogyaszt az értesítésekhez, ha végig fut, akkor is 100 alatt a 2 GB-ból, ennél még kevesebbet.
-
-
Lmh
őstag
válasz
#97246720 #16499 üzenetére
Természetesen mindenki a saját preferációi alapján ítél meg egy telefont. Persze pöttyet provokatív kijelentés volt, elismerem
Nekem nem is tudom pontosan mióta van meg, de 2-3 éve kb.
Mutass(atok) nekem még 1 olyan telefont a piacon, ami megfelel az alábbi tulajdonságoknak:
-40-50ezer Ft újonnan
-4.5-4.7colos
-ilyen fantasztikusan lapul a kézbe ilyen fenomenális matt-gumis tapintással
-amit ha 12szer leejtek tok nélkül és nemhogy semmi baja, de már meg sem ijedek, mert olyan masszívan össze van rakva a telefon, hogy érzem, h nem lesz baja. van súlya, minőségi összeszerelés.
-a hangszórója relatíve beszarás jól szól. Volt kezemben két céges, drágább telefon amik közül az egyik még azzal is hirdette magát, hogy milyen menő hangszórója van. Moto G simán verte.
-olyan normál akksi ideje van, hogy semmi drop, semmi váratlan meglepetés nem volt nálam. Újkorában 2 nap simán, manapság 1 nap simán megvan és 14% alatt is még vígan elvagyok, talán még jobban is bírja abban a tartományban.
-telefonos játékokat hagyjuk meg a hülyegyerekeknek, de minden általános applikáció tökéletesen fut az eszközön.
(GPS-t keveset használtam vele, de azzal sem volt semmi gond, míg újabb kiadású drágább céges telóimmal csak szenvedtem)Életem Best Buy-a.
-
Upo
addikt
válasz
#97246720 #16489 üzenetére
Formatokkal se ment. Végül azért csak sikerült feljátszani, egy jó régi cm12.1 felment, az ota-nmagára rántotta a cm13-at, és utána már tudtam telepíteni a zip-eket amik előtte nem mentek. 9.1-el nekem nem ment a bluetooth, nem lehetett bekapcsolni, a kapcsoló átment jobbra de szürke maradt, de 9.2-re frissítés után már az is megy, már látja a BT eszközöket. Amit még észrevettem, még 9.1 alatt bekapcsoltam a környezeti kijelzőt, lebegő simítást. A mozdulat után előjön az óra, ott rákoppintottam akkor jött a feloldó képernyő. Ez 9.2 alatt már nem megy, hiába kopogtatom, elsötétül egy idő után.
Szerk: na most meg megy. -
-
KMT
addikt
válasz
#97246720 #16460 üzenetére
A magas töltöttség okozza az élettartam-rövidülést. Tehát a célod, hogy mondjuk 20 és 70-80% között töltögesd (időnkénti kalibrálással).
Mivel az alvásidő hosszú (szerencsés esetben), így értelemszerűen azt kell elkerülni, hogy akkor kelljen tölteni. A legegyszerűbb ébredés után tölteni, feltéve, hogy szöszmötöl az ember annyit indulás előtt, hogy értékelhető időt legyen töltőn. Vagy este hazaérve, de még lefekvés előtt lehúzva. És napközben is rá lehet tölteni.Szerk: Új hozzászólást akartam volna, nem válaszolni valakinek.
-
törölt tag
válasz
#97246720 #16454 üzenetére
előzetes cm14
falcon-ra lecseréltem a másikat erre
format data/cache/system után célszerű feltenni mert különben a google appok meghülyülneka kamera patch ugyan úgy működik
-
gianone
őstag
válasz
#97246720 #16416 üzenetére
Nekem minden jól fut rajta, szóval nem tudom. Az is igaz, hogy sok minden nincs rajta. FB Lite, Talon for Twitter, egy mini böngésző, a Ghostery, Runtastic, VLC, TC, DigiTV, TV GO, WPS Office és pár alap guglis cucc, amelyiket használom. Ezekkel az égadta világon semmi problémám nincs.
mobilizmo
Nekem is Morelocale2 volt, és gari után tettem fel GPE-t. de az angol se érdekelt volna, csak szeretek szórakozni.
-
mobilizmo
addikt
válasz
#97246720 #16414 üzenetére
Több okból is. Először is nem mindenki olyan, mint mi. Vannak akik megveszik és használják úgy ahogy van, hacsak nem nagyon gáz. Ráadásul CM felrakása (unlock bootloader) gari vesztéssel jár. 1st gen.-re (ami még mindig megvan tartalékban) én is csak a 2 év lejárta előtt nem sokkal raktam fel. Nyelv igazából sokaknak nem probléma. Settings-ben egyébként is ritkán kell mászkálni, appokat meg lehet magyarul felrakni (lásd morelocale2). Másodsorban egy CM csak ritkán lesz annyira optimalizált, mint egy stock, emiatt valószínűleg rövidebb az akkuidő.
-
gianone
őstag
válasz
#97246720 #16414 üzenetére
Szerintem azért nem, mert a gyári rendszerrel is tök stabil. Ha valakit nem igazán érdekel a telefonja, csak használja, annak pont megfelel.
GPE ROM-ban meg van magyar. A mai napig ezzel járok sportolni (mert kisebb és bírja a nedvességet), és hibátlanul teszi a dolgát. Én még el is játszanék vele, de egyáltalán nem érzem szükségét, pedig alapból frissítgetős vagyok. Gördülékenyen, atomstabilan fut még mindig -
olaho80
tag
válasz
#97246720 #16389 üzenetére
Hűha hát így nem fog menni.
Soha nem csináltam ilyet.
Egy picit szájba rágossabban nem tudnád leírni.
Pl: hogy kell bootloadert nyitni?
Vagy CM oldala hol van?
Motorola hivatalos oldala?
Meg az a pár idegen nyelvű "twper" ilyesmiről is írhatnál pár sort.
Nagyon de nagyon nem vágom ezt a témát, de ha pontosan lépésről lépésre leírnád a menetét akkor tuti meg tudnám csinálni.
Ez megoldható?
Akár privátban is? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest