- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark1
csendes tag
válasz
ronin79 #12160 üzenetére
Ahogy felraktam (2 hibát írt közben ami miatt azt írták hogy nem biztos hogy frissírthető lesz)
Az első wifi bekapcsolásnál kiírta hogy elérhető a 4.4.4 és kérdés nélkül töltötte is le.
Én meg rányomtam hogy frissítheti.
Simán végig ment, csináltam egy factory-t és tökéletes lett.
Meglepően dinamikus és gyors.
Nem irt közben semmilyen dátumot és most sem látom sehol.
Hol nézzem meg? -
Mark1
csendes tag
válasz
ronin79 #12151 üzenetére
Hát én 5X megpróbáltam, igaz közvetlenül egymás után.
Vadonat új a készülék.
A morelocale2 nem hozza elő a magyar nyelvet sajnos.
Úgytudom máshoz meg root kéne (language enabler stb..) az meg megint nem megy bootloader unlock nélkül.
Nem nekem kell bele a magyar, engem nem zavarna hogy angol.
Ez van.Azért kösz.
-
Lovi24
senior tag
válasz
ronin79 #12113 üzenetére
Az itteni összefoglalóban gondolom azért nincsenek újabb dolgok,mert _ghiottone eladta a G-jét és nagy részében neki volt köszönhető,hogy egyáltalán VAN összefoglaló. Gondolom annak kellene ezzel foglalkozni ,aki le tudja tesztelgetni a romokat. Például Te is írhatnál hozzá. Biztos sokan örülnének ha magyarul le lenne írva az összefoglalóban 1-2 újabb romról vélemény,egyebek.
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #12115 üzenetére
Á, csak gondoltam bebüfögök, hogy érezd a törődést.
Az S3 minis korszak óta nem igazán kellett belemásznom egyik telefonom lelkébe sem, de lehet unalmas óráimban én is beizzítom a cygwint, meg a notepad ++-t... Lehet rá kéne löknünk a G-re is az S5 témát pusztán nosztalgiából.Bár ahogy nézegettem, az xda -n Dunát lehetne rekeszteni az Xperience projektekből.
-
szabeska
addikt
válasz
ronin79 #12110 üzenetére
Akinek nem GPE verziója van, annak AJÁNLOTT feltenni a GPE verziót, ami 4.4.2-vel lehetséges az első hsz alapján, és OTA frissül telepítés után 4.4.4-re. Mellesleg hiba nélkül fut rajta minden amit pl én használok. De semmi gond, akinek nem inge/romja, ne vegye magára
-
embe
nagyúr
válasz
ronin79 #12103 üzenetére
Ámen.
Holnap meglesem a frissebb DE verziójú romot..... Hátha abban van magyar nyelv. Nem értem, hogy a Legendd által tesztelt példányban hogyan van? Mivel elvileg az általa küldött screenshoton lévő romot tettem fel én is. Abban, vagyis nekem meg nincs.
De rajta vagyok a témán, és keresgélek. -
Kroni1
veterán
válasz
ronin79 #12091 üzenetére
Az a helyzet, hogy van egy 4GB FAT32 meg egy 32GB-os NTFS-re formázott, ES Exprorer látja és olvassa szépen őket, de a 64-est akármire formázom, ha bedugom látja is de azt irja hogy can't open. Gondolom a mérete lesz a gond neki, próbáltam már más kezelőt is, de ugyanaz. Pedig sajna pont azért vettem, hogy kiváltsam a két kisebbet.
-
DeathAdder
veterán
válasz
ronin79 #12014 üzenetére
Hát nagyon érdekes a jelenség, amit azóta tapasztaltam.
Eddig mindig amikor elkezdte nyomkodni fent két pontban a kijelzőt, akkor bekapcsoltam a képernyőzárat, és utána rövid ideig megint nyugtom volt.
Most viszont beállítottam fél óra kijelző készenléti időt, hogy le se kapcsoljon, és had nyomkodja. Egyszer csak megszűnt a nyomkodás, és még legalább negyed órát úgy hagytam, de nem nyomkodott.Lekapcsoltam a kijelzőt 15 percre, majd megint bekapcsoltam, és megint elkezdte két pontban ugyanott nyomkodni a státuszbár tájékán. Tehát nem csak egyszerűen nyomja folyamatosan, hanem borzasztó gyorsan nyomkodja.
Megint direkt úgy hagytam a kijelzőt, és megint kb 2 perc után elmúlt a nyomkodása..
Legközelebb megint csak akkor fog, ha kikapcsolom a kijelzőt, majd újra be..
Nekem ez nekem agyon-nagyon, nagyon magasHova menjek ilyen anomália felől érdeklődni, van valami ehhez való topik esetleg, vagy mi lehet a gond itt szerintetek?
-
DeathAdder
veterán
válasz
ronin79 #12009 üzenetére
Elnézést, de mit jelent az, hogy a "GPE ext4 a gyári meg f2fs", és hogyan tudok erre ügyelni?
Köszönöm szépen a segítséget
Most megint működik a kijelző az általad linkelt leírás alapján.
Viszont pár perc használat után, megint megbolondul.
Fejlesztői lehetőségekben beállítottam, hogy legyen visszajelzés érintésre, és le is fényképeztem a helyzetet, íme:Ahol a két pont látszik ott folyamatosan azon a helyen megállás nélkül "nyomkodja" az a valami ami nem én vagyok a kijelzőt, amíg le nem kapcsolom
Ha kikapcsolom a kijelzőt, majd vissza be, akkor pár másodpercig megint nyugi van, de utána ismét megbolondul
-
válasz
ronin79 #11987 üzenetére
nem állítottál valótlant, csak úgy is le lehet venni, hogy mindenki más balf@sz, mert a gyári romot használja - amiről sugallod, hogy nem tartod jónak (..még rendes romot nem látott..) illetve tisztelet azon kivételeknek, akik használtak már custom romot. Csak erre reagáltam, hogy szerintem a gyári is rendes rom
értem én a poént semmi gáz
jó az, ha tapasztalatot cseréltek itt is, akik kipróbáltak ezt-azt, legyen magyar nyelven is valami információ az egyéb romokról
-
válasz
ronin79 #11977 üzenetére
pont azért vettem MotoG-t, hogy ne kelljen custom romokkal szórakozni. Akkor szoktam CM-et (vagy más custom romot) használni, ha a gyári rendszer egy laggos-bugos sz.r, és használhatóvá akarom tenni a készüléket (Samsung, Sony, ZTE). Néhány plusz fícsör miatt nem fogok váltani, egyelőre teljesen elégedett vagyok a GPE rommal, és várom az 5.0-t. Rootra meg szükségem van, mert van néhány appom, ami kell, és igényli.
szóval inkább a Motorola / vagy Google -Gpe/ érdeme, hogy még mennyien használják a gyári rendszert - közülünk is, akik nem zárkóznának el egy rom cserétől. -
törölt tag
válasz
ronin79 #11904 üzenetére
Mintha azt olvastam volna egy cikkben hogy a 4-es android már hivatalosan tud magyarul.
Utálok telóról írkálni, főleg fekve. Ez a pár mondat is kb. tíz perc lett.
Mert a végét offba akrtam tenni. Állítva nagyíto kell, fektetve meg takar mindent a bill, kijelölni szinte lehetettlen.
-
pete_21
addikt
válasz
ronin79 #11857 üzenetére
Köszi, olvasgatom. Itt is van róla egy kép, miszerint a supportos úgy tudja, hogy holnaptól indul a dual simes soak test-je Indiában.
AndroidPolice-on is írtak az új billentyűzetről, és Messenger programról. Illetve a Keep is frissül. Az új Keep hozzám még nem érkezett meg, és a Google billentyűzetet sem találom Playen, gondolom ennek is még idő kell, hogy elérkezzen mindenkihez. Egyébként nálam még a Maps sem frissült le, pedig annak is már ideje lenne.(#11858) Benoe77: Köszönöm! Közben én is találtam egyet, a hsz-em első felében linkeltem, ha már több supportos is így tudja, valószínűleg van benne valami.
De előbb-utóbb kiderül.
Ez a soak test azt jelenti, hogy már a kész, végleges rendszert küldik ki a felhasználók egy kis részének (tehát nem egy beta verziót, hanem már a véglegest)? És ha a visszajelzések alapján jól megy a rendszer, akkor mehet ki több hullámban az összes felhasználónak, nagy mennyiségben?
Illetve azt lehet tudni, hogy kik vesznek részt a testben? Azt írta a supportos, hogy IMEI alapján küldik. Erre a testre fel kellett iratkozni? Vagy random választanak felhasználókat? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
ronin79 #11682 üzenetére
Ez az AC display csak egy elejtett félinfó lehetett, de rámozdultam... Nagyon tetszik, elegáns megoldás.
Talán ha bővíthető lenne, mondjuk egy darab widget-tel, azt mondanám, tökéletes !
A CM 11 fincsin szalad, bár néha videók lejátszásánál van gondolkodás... Elsőre egy YT-os videónál újraindult, bár azóta nincs vele baj. -
lanszelot
addikt
válasz
ronin79 #11777 üzenetére
Az okosok majd kitalálják, olyan nincs, hogy ne lehessen vissza lépni, max root-olni kell majd, és úgy legyalulni.
Még az ios-nél is van vissza út. Minden eszközt le lehet gyalulni, csak rá kell jönni a hogyanra.
Az első hetekben root-olni se lehetett a moto g-t......nem félek én ettőlOriginal01: Viszonoznám a kedves kérdésed!
-
válasz
ronin79 #11746 üzenetére
" vannak itt jófej emberkék akik még nem csömörlöttek meg a hozzád hasonlóaktól és akiket bátran lekockázhatsz és lenézhetsz. "
Hát te nem tartozol jó fejek közé.
A kocka kifejezés nem hiszem,hogy bántó és lenéző.
Szimplán valaki ért hozzá, és szereti csesztetni a telefont,van aki nem. - lehet,hogy neked nehéz elhinned de még létezik ilyen. -
-
embe
nagyúr
válasz
ronin79 #11713 üzenetére
Ott néztem először, mert régen is ott volt. De nem találtam. Közben újraindítottam a telót, most már ott vigyorog. lehet ez kellett neki.
Más: A stock romban be lehet állítani valahogy, hogy ha mondjuk a 3G hálózatot állítom be, akkor ha erősebb a jel a 2G-n, ne váltson át arra? Mert ha gyenge a 3G lefedettség, akkor átáll 2G-re.
-
heidricha
őstag
válasz
ronin79 #11632 üzenetére
Carbon - mx player.
Dalvik-on használod? Persze ART nem támogatott, de működik, viszont úgy fest, hogy eleve az mx nem teljes értékű vele, ha jól láttam.
Nálam is zöld a hw dekóderrel, a sw-ressel sem sokkal jobb, vibrál, szenved, aztán visszavált hw-esre.Nyitottl case-t a Carbon-nál? Én ART-ról nem tehetem, előbb vissza kell mennem Dalvik-ra.
-
itamragy
csendes tag
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
ronin79 #11628 üzenetére
Na igen, valamiért én is a Carbon-nal akartam kezdeni, de nem jött össze.
Az XDA-n ismert problémaként leírt baj nekem is bejátszott, a systemUi crash. Leáll folyamatosan, XT1033-ra nem jó sajnos.
A gapps jó lett, köszönöm, a CM11-et most lakom be. Első blikkre nem látok benne annyi pluszt a stock magyarítotthoz képest...Bár hiányt sem sokat érzek...(#11629) itamragy:
Nekem is produkálja mostanában, xposed, és gravity box mellett.
Nem szívesen válnék meg tőlük, remélem, kiderül, mivel lehet kiküszöbölni a hibát ! -
kakukkmarci
senior tag
-
Lacci77
tag
válasz
ronin79 #11610 üzenetére
Szia
Köszönöm. Megcsináltam az unlockot és már fent is van a GPE.
(#11609) randras_83
Minden fórumon vannak hozzád hasonlók
Ez alapján kezdtem neki, itt nem volt feltüntetve, hogy kell a bootloader unlock.
Azért is írtam oda a végére, hogy nem olvastam végig a topicot, csak az elején az összefoglalót.
Most idézhetnélek, hogy: "Istenem.... Olvasás megy?"
-
Lacci77
tag
válasz
ronin79 #11607 üzenetére
Sejtettem, hogy ott lesz a hiba.
Akkor megcsinálom a bootloader unlock-ot.A gyári rom-ok közt én nem találtam 4.4.4 GPE romot. Tudnál adni egy linket?
Gondolom már ezerszer le lett írva, de még nem olvastam végig a 12000 hozzászólást.
-
-
embe
nagyúr
-
Sutee89
aktív tag
válasz
ronin79 #11589 üzenetére
Szerintem ez a lényege egy ilyen topicnak.
Ha folyton ismétlődik a téma, akkor ki lehet tenni a összegzésbe és nem kérdezi meg minden második ember.
Egész egyszerűen van olyan dolog amire nem lehet normálisan rákeresni, mert kimarad egy csomó fontos infó, 11 600 hsz-t végigolvasni meg nem mindenkinek van ideje.
Ha zavar a túl alacsony a színvonal, nyiss egy mélyvíz topicot, ez már régóta működik máshol is.
De annak, hogy ezt csak folyton megjegyzed, nem sok értelme van. -
Amike
csendes tag
válasz
ronin79 #11551 üzenetére
És ezt a 210.12.40.falcon_umts.vodafonesl.en.gb ROM-ot honnan tölthetem le? XDA fórumán látom, de nin linkesítve.
Itt rákerestem, de nincs az előzményekben, a google meg ilyen "multilangual" parkod mutat, de nekem ugye a gyári ROM kéne...
Vagy ha innen letöltöm valamelyik/bármelyik (korábbi) falcon_umts.vodafonesl.en.gb ROM-ot, akkor az OTA majd lefrossíti nekem az első boot után?
-
-
forintuser
őstag
válasz
ronin79 #11480 üzenetére
Kipróbáltam az általad említett Rom-t Nexus 4-n.Félve tettem fel, mert pár hónappal ezelőtt igen meg szívatott. Lag halmaz, akadások, nyomásra nem reagáló vissza gomb, stb.És szomorúan kellett tudomásul vennem, hogy a felsorolt betegségek még mindig jelen vannak.Mindig is AOKP párti voltam, de nálam ellőtték a labdát.És hogy miért ide írom?Mert van a családban Moto G.Az asszony tulajdona, csak nem engedi mókolni.Azt mondta, inkább foglalkozzak vele.
-
-
kakukkmarci
senior tag
-
heidricha
őstag
válasz
ronin79 #11459 üzenetére
Hát a 100%-ban nem vagyok bizonyos... Az alaprendszer mindenképp, a spec. Carbon cuccokban is a legtöbb, de ott mintha lenne azért restancia.
Bevallom soxor fel sem tűnik, a beállítások mélyén valójában ritkán jár az ember.
Falcon-ra a differenciális frissítés nem műxik sajnos, nem jelzi a nightly frissítéseit sem, ezt kézzel kell megoldani.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ronin79 #11445 üzenetére
A media_profiles.xml-re gondoltál - ugye?
Itt van benne a max 720p-s video beállítás. Mivel Nexus 5-ben is ugyanez a kamera van ezért egyszerűen átveszem onnan a hiányzó 1080p-s értéksorokat.:
<EncoderProfile quality="1080p" fileFormat="mp4" duration="30">
<Video codec="h264"
bitRate="12000000"
width="1920"
height="1080"
frameRate="30" />
<Audio codec="aac"
bitRate="96000"
sampleRate="48000"
channels="1" />
</EncoderProfile>Viszont a hátulütője a szokásos - root nélkül nem fog menni
-
ghiottone
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest