-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatorzs
tag
-
Amike
csendes tag
Most fastbootból (vagy miből) kiválasztottam a factory-t és fél órája a kékeszöld motorola logo-t csodálom, szal sztem ez így nem kafa.
A 0. hozzászólásban olyan dolgokat írnak, amiket én ki se tudok vitelezni, tekintve, hogy nem kapocsol be a telefon, így nem tudom a fejlesztő módot, meg a debugginkot sem bekapcsolni.
Olyan megoldás nincs, hogy fasboot-nál (az még bejön) egy Windows program feldúr egy ROM-ot a telefonra és kész is?
-
Rotcsa
tag
Nekem is hasonló gondom van! Mostanában meghülyült az egész teló!
A képernyőt bekapcsolnám, de csak másodpercek múlva tér magához, vagy csak fekete képernyő és annyi.
Egyszer valamiért éber állapotban tartotta magát egész nap, holott a képernyő feket volt. Órák alatt lemerült 100%-ról! Néha idegesítően felhívok másokat véletlenül, vagy értelmetlen sms-eket küldd el, holott nem tudok róla. Vírus nincs rajta, avasot használok.
nem értem, mi a franc történt vele, de ha így megy tovább, kib.om a francba! A memóriáját folyamatosan karban tartom, takarítom, szóval az sem lehet ok, hogy besokallhatott!Valaki segítsen, please! Mi lehet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged