- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
memoril #16288 üzenetére
Szerintem szabvány fastboot parancs, fastboot oem unlock. Ez a része kellene hogy menjen az easy alatt is. De a figyelmeztetés eltüntetését (logo csere) meg ne próbáld. De az összefoglalót lenyitva van leírás róla, driver telepítés, adb+fastboot beüzemelés és egy kis parancssori gépelés.
De nincs összefoglaló a topikjában? -
LógaGéza
veterán
válasz
memoril #14680 üzenetére
CM oldalán a GAppsok jó mindhez.
Unofficial buildek nem a CM buildrendszerén készültek, ettől függetlenül ugyanabból, vagy a fordító által csiszolt forrásból van forgatva.
-
kliszi
senior tag
válasz
memoril #14676 üzenetére
Nekem anno cm11 volt fent a 4g-s telomon és igen tényleg jobb és gyorsabb volt mint a jelenlegi cm12 . Sajnos azt már nem fejlesztik de még csak linket sem tudok bár lehet hogy nekem is jó lenne !! Ha valaki tud linket a roomrol és hozzá gappsot annak megköszönném én is !
-
ghiottone
nagyúr
válasz
memoril #14328 üzenetére
Mivel nem módosítottál egy alkalmazàst sem, így le kell futnia. Anyit csináltál "csak" hogy megváltoztattad a morelocale2 app engedélyét és annál az alkalmazásnál ahol volt magyar nyelv azt magyarul fogod tudni használni ezek pedig a google appok és az utólag telepített alkalmazások, nem a tényleges rendszer appok (systemui, framework-res, settings stb)
-
sNake^
tag
válasz
memoril #12857 üzenetére
A 4G-re nem tudom van-e (Javíts ki ha tévedek, de az az XT1039 nem?), 1032-re van mint látod, Gapps-ot meg kaptam benne, ahogy feltelepítettem már volt benne.Amúgy is elérhető a Gapps a MI Market-ből (Store?, nem tudom a nevét) ha beírod hogy Play
1032-s ZIP-et adhatok, az XDA-n nincs link1039-re is szerintem egy univerzális Gapps megfelel, én az 1032-n egy HTC One M7 CM12 build Gappjaival toltam, de még megvannak micro Gappok ha jól tudom
-
ronin79
addikt
válasz
memoril #12393 üzenetére
Ne szólj szám, nem fáj fejem
Hol vannak ilyenkor a 4G tulajok akik már rootolták a telójukat?Fentebb linkeltem mindent, de mivel nekem xt1032 van nem tudom tesztelni de nagyvonalakban:
1. Innen letöltöd a legfrissebb Moto G 4G EasyRecovery -t (klikk a Source code (zip)-re) majd kicsomagolod egy tetszőleges helyre, pl. c gyökerébe vagy asztalra, mindegy
2. A PeregrineEasyRecovery-1.3.1 mappában ha még nem használtál adb-t és nincs telepítve a gépeden akkor 2x klikk az UniversalAdbDriverSetup6.exe -re majd ha települt indítod a toolkitet ( 2x klikk a EasyRecovery.batra) majd követed az ablakokban megjelenő utasításokat attól függően mit akarsz csinálni.Ha elakadsz valahol kérdezz, ha pedig sikerült akkor jöhetne egy visszajelzés és valaki beleszerkeszthetne az összefoglalóba egy részletesebb leírást moto g 4g-hez.
-
Kroni1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest