- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Of course! Az se segített.. Egy ideje van már androidos tapasztalatom, a defy-t mindig is CM-el használtam, ott megszoktam hogy kell időnként wipe cache, vagy FR, de pont azért vettem G-t mert sokan irták, hogy ez gyári rommal is tökéletesen használható. El is hiszem, mert amugy tökéletes lenne nekem a moto g, de valamiért nálam mindig előjönnek ezek a kis hívással kapcsolatos hibák, mintha csak az én jelenlétem okozná. Nem nagy dolgok, de akkor is zavaróak..
Szerk: És ahogy látod nem feltétlenül csak nálam, más is irta, hogy mióta rakott fóliát a telóra (bár sztem nem biztos hogy van összefüggés) azóta 10ből egy hivásnál neki is teljesen sötét a képernyő és csak 2x power gomb segít rajta. Szerintem ez inkább az idő függvénye, pár hétig nekem sem volt, de pár napja nekem is van, nagyjából nálam is sacc 10ből 1x, tiszta kijelzőn és fóliamentesen is..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged