Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ronin79

addikt

válasz Skillet #15431 üzenetére

Az a h.sz. a custom romokra vonatkozik. Ha felrakod a gpe-t arról már nem tudsz csak recoveryből másik romra váltani (cm, aosp, stb.), mert cseréli a partíciókat.
    A kitkat visszarakásnál meg a BL verzió a gázos, mert downgradelsz. Most talán 41.18-as van nálad (fastbootban meg tudod nézni), gpe 5.1 41.19 kitkatnél meg már nem is tudom hányas.
    Lényeg 4.4.4-nél kissebbet véletlenül se rakj fel, mert az utána következő frissítéssel lőttek a telónak.

Ami meg a cm-et illeti, egy hónappal ezelőtt valóban trágya volt. Elég volt egy Chromeból kilépés és töltötte a launchert újra. Fekete képernyő hívásnál nálam ugyan nem volt, de szinte használhatatlan volt a teló a lassúsága miatt. A tegnapi verzió ehez képest ég és föld, nem akarom elkiabálni, de most végre ez az igazi cyanogenmod, de még csak egy napos használat van mögötte, viszont remélem a hét végére sem változik a véleményem.

UI: gpe 5.1 lehet megér egy próbát, de nekem bosszantó volt az egyedüli hiba amit a röpke használat alatt találtam, az 1 napos használat utáni állandó launcher újratöltés. Érdekes, hogy első nap telepítés után lehetetlen volt előhozni, utána meg már lehetetlen tőle szabadulni :F Xpirt mod is csak látszólag orvosolta.

Új hozzászólás Aktív témák