- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
hesszan #16995 üzenetére
Androidfilehost mostanában ilyen lassú. Másik telóhoz az 1 giga körüli rom letöltés ~5 óra (ha szerencsém van akkor ~3,5-4). Én jdownloader2-vel szoktam szedni, az legalább nem szakad meg.
Van nekem ebből egy 2016 májusi letöltésem, ha az jó akkor adok rá linket. Most töltődik fel, ha kész akkor linkelem.
-
ronin79
addikt
válasz
hesszan #15243 üzenetére
1. a motorola nem fárasztja ilyemsivel a felhasználókat, hogy válogatniuk keljen milyen ikont akarnak ott látni
2. automatikus fényerő helyett jött az alkalmazkodó ami nem mindig tud alkalmazkodni, de úgy rémlik ezzel nem volt gondom
3. - 4. másoknak sem tetszenek ezek az újítások.Amazonról nem azt írták itt a fórumon, hogy nem érdekli a bl nyitás vagy root? Hibás, cserélik kérdezés nékül. Ezzel persze nem a mókolásra akarlak rádumálni, csak valami ilyesmi rémlik.
"Fontosabb számomra hogy a ramhasználat minimális legyen"
pont ez az 5.0.2 legnagyobb hiányossága amit megint csak roottal lehet enyhén javítvani, de ha nálad jól fut ígyis a teló akkor nem is szóltam.Amit felsoroltál mindegyikre van megoldás, de ez meg pont a root amit el akarsz kerülni. Zákutca vagy 22-es csapdája?
Nekem meg a gari nem játszik, használni akarom korlátozások nélkül. Ha leejtem és eltörik a kijelző gari nem ér semmit, ha vízbe ejtem garival megint nem megyek semmire. Max gyári hibára lenne jó, ami viszont kiderülhet a használat elején vagy pl. rezgőmotor, hangszóró hiba (ami volt is nekem). Itt viszont 5 euró és 20 perc vs. 1 hónap szívás teló nélkül (talán még 1 hétnél sem vállalnám be)
-
ronin79
addikt
válasz
hesszan #15240 üzenetére
Ha alapból lenne a telóban ezekre megoldás akkor már sztem megtaláltad volna
1. motorolán gyári vackon root nélkül sehogy
2. motorolán gyári vackon sehogy
3. motorolán gyári vackon root nélkül sehogy
Ha ragaszkodsz a gyári hulladékhoz akkor root+xposed+gravity box vagy beletörődsz, hogy ilyen fostarisznyák a motorolaj fejlesztőiBezzeg a sony gyári rendszere ezeket mind alapból tudja root nélkül is
UI. 4. motorolán gyári vackon sehogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest