Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Most már érdemes feltenni a CM11-et. Elég stabil, és gyors. Mielőtt átváltottam volna az ART-re, lefuttattam egy Antutu-t, az eredmény 5000. Art-tal ugyanez 5800, és persze semmilyen beállításon nem változtattam közben. Ilyen jó eredményt még semmilyen, se gyári, se főzött rommal nem produkált. De - csodára ne számítson senki. A memória hiány sajnos érezhető, a magam részéről én tovább lépek, D4-re. A czehop-féle CM11-et raktam fel, a másikról nem tudok véleményt mondani. Javaslom, hogy telepítsd a romot, a Gapp-okat, csinálj egy-két újraindítást. Ne kezd el belakni, hanem válts át az ART-ra. Az ART első indulása így is csigalassú, de ha felpakoltad rá a szokásos dolgaidat, pár ősz hajszállal több lesz, mire feláll az ART-os rendszer. Néhány alkalmazás nem fut rajta, de ennek az oka, hogy még nincs macskás-Art-s frissítés. Nálam pl- az Apex launcher nem indult, szóval semmit sem tudtam csinálni az elém táruló nagy feketeséggel. Már épp le akartam takarítani, amikor beugrott a megoldás: a felső gyorbeállítási csempék működtek. Így elértem a beállítás menüt. Ott bementem a lock screen beállításokba. A képernyőzáron elérhetővé tettem a PlayStore-t, onnan meg feltettem a Nova launcher-t, ami müxik. Két hibát találtam eddig benne (egy hét alatt) : Bekapcsolásnál elindítja a wifit, de sehol nem jelzi ezt ki, csak az akkuhasználatból derül ki. Megoldás, bekapcsolás után "elindítom" a wifit, majd kikapcsolom. A másik hiba, hogy bejövő hívásnál nagyon lelassul, pár csengetés után jelenik meg csak a szokásos telefonálós kép, vagyis egy-két csöngés után nem tudod felvenni a telót. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest