- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3622 üzenetére
Ha este kapcsolod be valamiert, akkor a bekapcsolos fekete alaptol es az azon levo pacaktol elajulsz!
En este amikor nem tudok elaludni, akkor ilyen 20 perces sorozatokat nezek/néznék rajta - mivel azt mar lehuzott fenyeronel teszem - na akkor aztan egy eletre kiabrandultam a keszulekbol!
Es nem is a latvany igazabol, hanem az a gany munka, ahogyan a 2 reteg azzal a ragaccsal ossze van barmolva!
Nemhogy egy premium termeknel nem nezegetem ezt, hanem egy ajandekba kapott alsokategorias cuccnal sem elnek ezzel egyutt!
Es most mar azt is latom miert volt ez jo...
Arra hogy ha megreccsen a kijelzod, akkor 2 reteget fizettetnek ki veled - mondvan egybe van ragasztva!Utoszo: En meg ilyet egy keszuleknel sem lattam, nemhogy Motonal!
Ha valaki ezzel egyutt tud elni az nem azt jelenti, hogy igenytelen, hanem max tojik ra, de nalam ez kizaro ok!
Foleg hogy ez a benazas a megjeleneskor 170-180 ezer forint volt! Annyiert ez egy vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest