Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
csibe2zy #1501 üzenetére
Na akkor megegyszer!
Az M1 dokkolonal nem all le a toltes vegen, hanem folyamatosan tolt!
Az M2 dokk a toltes vegeztevel kiirja, hogy charged es nem piszkalja az aksit!
Az pedig hogy Droid2 vagy Milestone2 multimedia station - az tok mindegy, max ha USA vagy GB, akkor kell egy toltofej atalakito hozza a 220-as konektorunkhoz!
Az M2 vagy Droid2 dokkolo teljesen fekete lakk kinezetu az M1, Droid1 pedig ilyen szalcsiszolt hatasu fedlappal van diszitve!
Ugyhogy batran moccanjatok ra! ;-) -
axioma
veterán
válasz
csibe2zy #1499 üzenetére
off-off: bocs, rosszul irtam, termeszetesen a dock-ra gondoltam, hogy a kepeken masnak latszik picit formara ami 1-eshez valo, az enyem meg ugy nez ki mitn ami a 2-eshez. Pedig az egyiket 1-es csak 2-vel compatible leirassal arultak.
Nekem volt aki 1 db telefonra 40 dolcsit mondott szallitasra... ismeros track-kel 19.45-ert adta fel a ket asztali meg egy autos dokkal egyutt.
Kinti tolto itthon ugyse jatszik... raadasul a droid2 gyarija nem toltofej + microusb kabel, hanem egyben van.
Droid2 vagy A955-nek keress dock-ot, usa-bol ugy tobb talalatod lesz. -
axioma
veterán
válasz
csibe2zy #1497 üzenetére
Na igen, akkor en meg inkabb kispenzu vagyok, mert en a Milestone2-t se hoztam ossze, csak a droid2global-t... bar vegulis masrol lemondva lett volna ra penz, de annyit nem ert meg nekem - gondoltam akkor, most hogy ezt latom, mar nem vagyok biztos benne
Baromira tetszik, stilusban is tisztara nekem valo - na igen, programozo jobban vagyok ebbol a szempontbol, mint nonemu -, csak menne mar a kartyammal.
Aki alapbol nem kuldi, az baromi dragan - vszinu mert onmagat vedve nem sima track no-t ker ra, hanem biztositottat - szokta csak vallalni, kisebb tetelnel nem eri meg.
Igen, az ilyen 10 dolcsisakat kuldik 20+ dolcsiert ide... az meg ugyanott van sajna.
Ja, es ha nem a postan elveszestol felsz, csak hogy nem tokeletes, annyiert amennyiert veszed vszinu el tudod itthon adni bevallva a hibajat is. En pl. kabel nelkul vettem az egyik dokkolot. Ha felfujom a kepem, akkor eladom az eredeti moto autostoltot (kek vilagitos), abbol lesz ne'mi penz mast beujitani - pl. a sok rossz microusb kabeles tapasztalat miatt "cimkes" moto kabelre.
Off-off: viszont a nem 2-esek toltoje mintha beleferne, de mas alakja lenne. Az enyem meg mindketto ilyen kerekitett-peremes. Akkor most mar nem tudom, hogy 2-eshez valok, vagy sem... -
axioma
veterán
válasz
csibe2zy #1495 üzenetére
Hat nem birtam ki, ime ket lehetoseg:
http://www.ebay.com/itm/Motorola-Droid-2-Multimedia-Desktop-Docking-Station-Fits-Droid-and-Droid-2-/260964224846?pt=PDA_Accessories&hash=item3cc2ae0f4e
Ez nem motorola-dobozos, de csak mert a Verizon atcsomagolta.
http://www.ebay.com/itm/Retail-Motorola-89429N-Multimedia-Desktop-Stand-Charger-for-Droid-2-A955-/160752498398?pt=PDA_Accessories&hash=item256d9876de
Ez meg ua. mint elobb, igaz alig olcsobb.
De kereshetsz tovabbiakat. Arra akkor az alabbiak alapjan vigyazz, hogy kimondottan a 2-eshez legyen, ne az 1-hez, mert GGMPC szolt hogy beleillik, de nem ugyanaz a hatas.
Kispenzukent meg varj inkabb hasznaltra szerintem... igaz, azok nem nagyon kuldenek haza. Peldaul:
http://www.ebay.com/itm/OEM-Motorola-Droid-2-Global-Multimedia-Music-Desktop-Dock-Charger-BRAND-NEW-/180825334453?pt=PDA_Accessories&hash=item2a1a07a2b5
Ha nem sikerul fuggetlenitenem a droidomat, akkor kisirok meg egy postazast haza marmint masik telo, abba belerakathatok ujabb bolcsot. De en orulnek inkabb ha mukodne ez... -
axioma
veterán
válasz
csibe2zy #1493 üzenetére
Valoszinuleg termekcsoport-fuggo is a dolog... es nekem mind1 hanyat rendelek, csak nullszaldora kijojjek, azaz ha vamoljak a tobb db = nagyobb ertek miatt, akkor kapjam meg az egeszet, es ne lepjen vissza senki.
Igen, gondoltam hogy rendeles elott megnezem (pl. amire a milestone-t nem irtak ra csak a droid-ot azt ez a kereses nem talalta meg), de most elegge suru a napom melougyileg, majd hetvegne lesz ra idom, addig csak nem surgos... -
axioma
veterán
válasz
csibe2zy #1490 üzenetére
En gyakran hasznalom az ebayt... jo, 50 vasarlasbol sok volt az apro, de tok kenyelmes igy, penz nem sok szokott maradni csak direkt ilyen vasarlasokra teszek arra a hitelkartyara, 30 napbol 27-et a limit kozelebe le van rola szedve a zsoszo...
)
Postakoltseg: pedig sok helyen igy van, minimalis kedvezmeny a masodikra. Vateran persze nem igy van, ott ha nincs nagy suly, akkor siman egy arban johet tobb is, de ebay-en ezt lattam gyakoribbnak. Multkor az egyik usa kocaelado a 8-10 dolcsi nagysagrendu termekenkentibol (ket kulon licites) engedett a masodiknal 3 dolcsi korul... pedig 1 db dobozba rakta, 1x ment postara vele, es nem nagyon lephetett at semmi sulyhatart. -
norvik
aktív tag
válasz
csibe2zy #1260 üzenetére
Ha a Z4 et akarod, akkor vedd ki a karit a telóból, és úgy tedd fel rá, akkor könnyen megtalálod, és a pc nem fog nemet mondani a másolásra.
Viszont ha GB van a telódon, a Z4 nem fog segíteni.
Ha mindazt amit már leírtam, kipróbáltad, és nem ment, akkor csak a kezem teszem fel, sajnos nem segíthetek...
-
norvik
aktív tag
válasz
csibe2zy #1258 üzenetére
Bevallom, nagyon meglep. Az új GB romot is könnyedén rútolta a superoneclick.
Csak a hibakeresés módot kellet hozzá beállítani. Más progival nem is kellett próbálkozzak. Régebben a Z4-et használtam, ami ment is a GB előtti romoknál..
Ha neked GB előtti van, akkor próbáld ki ezt. Csak felteszed a mem karira, usb szintén debuggung, de közben nem kell a pc-vel összekötve lennnie. Csak telepíted, és ha valamelyik beállítás nem jó, akkor visít, s ha mindent rendben talál, akkor rútolja a telót.
Ha semmiképpen nem müxik egyik megoldás sem, akkor csak az rsd lájtot tudom még javasolni, telepítsd újra az aktuális romot, hátha akkor megy. Jobb ötletem nincs. Ha ezek a dolgok nem jönnek be, felteszem a kezem, nem tudok segíteni, új ötletem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest