Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wander
tag
Megnyitod a bootstrapot, rányomsz a reboot recoveryre, megvárod még újraindul, a recovery menüben (fel,le nyilakkal mozogsz, kamera gombbal kiválasztasz, power gombbal visszalépsz) kiválasztod az "Install zip from sdcard", kikeresed a zip fájlt amit letöltöttél és telepíted. Aztán ha kell wipe/factory reset.
-
boxfan
tag
Uhh,szépen teleírtam helyesírási hibákkal,bocsi......Nehéz napom volt.
-
boxfan
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.Root Superoneclickkel megvan.Droid2 recovery bootstrap feltelepítve.Innentől hogyan tovább?Faq szerint boot menü felrakás....Azt hpl találom?.Nem találom ezt a repót.Konkrétan mit és honnan kell felraknom?
Bocsi,de lépésről lápésre,ha lehet.Köszönöm szépen. -
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
Aha lehet - csak allandoan tolti! (Nem all le a vegen azaz nincsen charged jelzes a vegen!)
Viszont en ezt 2.2-nel tapasztaltam, lehet hogy a 2.3-nal mar az a dokkolo is leall a toltes vegeztevel.
Try it!
;-) -
axioma
veterán
válasz
geryrose90
üzenetére
Fizikailag bele lehet, de figyelj, mert az 1-nek a dock-ja nem hagyja abba a toltest amikor tele van az akksi, hanem veg nelkul tolja neki, ami hosszutavon tonkrevagja az akkudat.
-
geryrose90
csendes tag
Sziasztok srácok! szerintetek milestone 1 dockba lehet tenni milestone 2 őt ?
-
Zsebob
senior tag
Miért nem látom az SD-t a PC-n? Csak a driverek vannak fent:
http://www.motorola.com/consumers/v/index.jsp?vgnextoid=bda09ec8009a0210VgnVCM1000008806b00aRCRD
Az MTP USB telepítése sikertelen...nem értem
USB debug bekapcsolva. -
drax2gma
tag
Szerintem root, droid bootstrap és biztonsági mentés után fel lehet tenni a nightly-t simán, főleg hogy a Tezet féle git repóban van egy ilyen fájl is:
kernel-milestone2-cn-2.3.4-4.5.3.zip kernel-milestone2-cn-2.3.4-4.5.3 Additionals Featured
Ami adott esetben elég nagy reményeket ébreszthet

Szerintem nightly után ezt rá kell tolni, utána gapps és megyen.
-
boxfan
tag
Sziasztok!
Érdemes letölteni,mert nagyon klassz.TMC kiráy!
Nekem Defyn fennt van.
Lenne egy kérdésem.
Van egy MM2-őm.Gyári 2.3.4
Ami a nagy gond:45.1.3.ME722.ChinaRetail.en.CN............
FAQ-ot olvastam.
Hogy lehetne megoldani,hogy európai legyen és tudjam rootolni,illetve magyar nyelvű főzött romot felrakni.Jelenleg angol a teló. -
Zsebob
senior tag
A Navengós srácok nagyot alkottak ezzel a Primo2-vel.

( nem töltöttem le csak láttam egy M2-n 854x480 ) -
axioma
veterán
válasz
drax2gma
üzenetére
Marmint akkor a marketest hagyjam, de amit o ajanlgat, az mehet? OK, igy fogok eljarni. (A marketen se szoktam mindent, a nekem nem kello hulyesegekbol boven eleg a regebbi azaz remelem kisebb meret-igenyu verzio is, az tok mind1, hogy 5 vagy 6 alkalmazast kerulgetek ott.)
Szerk. ja hat most mar torolhetnem is akar oket
-
axioma
veterán
Multkor sikeresen root-oltam (aztan elarasztottak meloval, szoval most nem haladok a teloval), de a kerdesem az, hogy a superuser mint alkalmazas bejelentkezett frissitesre: azt szabad - ajanlott - nem ajanlott - nem is szabad engedni neki? (Svox ugy volt hogy nem marketrol kerult fel a nem megvasarolt, es ha az engine-t frissitette valaki, akkor a regi adattal mukodeskeptelenne valt... itt ilyesmi gond mivel egyben van remelem nincs, de mittudomen a preparalt superoneclick fontos osszetevojet akar felulcsaphatna a frissites, ezert egyelore nm engedtem neki, amig nem erositetek meg.)
-
törölt tag
további cmx tapasztalataim:
- a roaminggal valami nem klappol. SIM-et váltva nem áll át a másik szolgáltatóhoz tartozó preferált hálózatra (bár ez lehet nem specifikus, egy másik teló főzött romján is ugyanígy rossz, míg a gyári állapotban lévőkön jó... )
- 1 óra wifi tethering alatt semmi gebasz sem volt, felvette a töltést, nem melegedett agyon, stabil volt a net... -
-
GGMPC
őstag
Skacok!
Van egy elado pottymentes Milestone 2. dokkoloval, Case-Mate tokkal, autos tartoval, dobozaban es minden tartozekaval!!!
Csak azert irom ide is, mert multkor is itt kerdezte valaki, hogy tud e valaki...
Priviben irjon ram akit erdekel!?.
Csokolade! ;-) -
Zsebob
senior tag
4.1.1 android? Smafu! Itt a tuti downgrade.
http://www.youtube.com/watch?v=Ztpc-7SstLI -
Zsebob
senior tag
Miután meghalt ( másodszor ) az Asus R2H-m vinyója ( jó olcsó 1,8 as ZIF van benne )
elhatároztam, hogy elengedem a kezét a Win platformnak az irodában is ( teló, autós fejegység android ) Lehet, hogy merész gondolat, de elegem volt a várakozásból a win bootokra és egyéb szívásokból.
Mit gondoltok, ki lehet váltani teljesen a wint mondjuk egy MOTO Xoom tablettel?
Ami biztos kell több fiók Outlook kezelés full magyar teljes körű, USB wireless bill+egér ( magyar bill. Logitech ) hálózati nyomtatás, full Word, Excel. Ja és dokkolóról HDMI - DVI-D monitor, töltés. 32 Gb+SD+Google Drive vajon elég tárhely? ( mondjuk a kisvinyóm is 80 Gb )Számítok a véleményetekre.
-
Zsebob
senior tag
CM10 alatt nem, vagy csak nagyon ritkán tudok bármihez is kapcsolódni ( céges Wifi, free hálók is ) amik CM7 alatt HIBA nélkül mentek...
IP cím kérés után visszadob mentett kapcsolatra általában
Valakinek 5let??? -
axioma
veterán
Na a lanyom osi gepen (P4 2.6GHz, 512M -> osszemerheto a teloval
) siman megcsinaltam a superoneclick-kel. Elobb az adb konyvtart kellett megadni neki hogy az alapjan telepitse az uj hardvert, aztan mar gond nelkul lefutott.
Ugyhogy akkor most probalok menteni, aztan majd jovok a csoda rom felrakasa miatt (marmint kerdezni, ha nem megy). Koszi az eddigieket is! -
szige
tag
Ezzel én is szívtam. És nem csak a letöltés alatt, de a kicsomagolásnál/telepítésnél is, amint ez a fájl jött, a vírusvédelem kilőtte. Végül kikapcsoltam az egészet a rootolás idejére.
Más: akinek gyári ROM-mal a fizikai bill dupláz-tripláz betűket, az tegye fel az XDA-ról az MS2Debounce-debug.apk nevű javítást. Mióta feltettem, tökéletes a bill, egy dupla se volt.
Köszönet Norviknak a tippért és segítségért!

-
drax2gma
tag
Megoldás: tegyél fel egy virtuális xp-t a gépedre pl vmware play vagy virtualbox alatt

Az exploit-ot kihasználó cucc pont a root-olás lényege. Van egy biztonsági hiba a gyári romban, ami bizonyos ADB beavatkozások hatására root shell-t ad (innen mindent lehet szépen írni rendszer szinten), gyakorlatilag egy kiskapu nyílik. Úgyhogy nem csoda ha valami biztonsági szoftver veszélyesnek ítéli a dolgot, igaz csak a telóra meg a garanciájára veszélyes

-
axioma
veterán
A superoneclick-re a nalunk telepitett (ceg) virusirto nyafog, mind a ket Exploit konyvtarban levo file-ra. Kozben meg az xda-n mintha direkt elonynek irtak volna az exploit-ot.
A gond hogy lehet hogy ezen a gepen se tudom akkor megcsinalni - egybol torolte a virusirto. Ideiglenesen leallitashoz (a viruskergetonek) is jelszo kene... (Az exploit pontosan mit jelent itt, par szoban ha elmondhato?) -
törölt tag
kijött a cmx alapú MIUI
lassan újra jön a romcsere 
-
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma
üzenetére
Köszi. Nem volt egyértelmű az XDA utasítás számomra.
Amivel küzdök régóta még... a töltést nem veszi fel a telefon ( az OS ,mindenhol azt jelzi, hogy töltésen van, de a fehér LED nem jelez ) akkor, ha "izzasztom" a telót ( hosszú tether )
a másik parám, a Youtube gyengélkedik ( hang elmegy, mpeg zaj szerü képhibák, teljes FC néha ) Van valami 5leted? -
Zsebob
senior tag
A CM10-n OTA upgrade után manulisan kell csinálni wipe-ot?
Csak a cache-t? -
axioma
veterán
válasz
drax2gma
üzenetére
Na erre nem gondoltam, pedig most jut eszembe, lattam a leirasban.
Akkor inkabb halasztom holnapra, es hazahozom a ceges laptopot. Ezen mar igy is eleg lassu minden, meg keves a hely (csak ssd-s 4+16 van benne).
Koszi!
Me'g egy kerdes: vajon a Droid2Global is ugyanigy allhat, erdemes ra uj rom-ot keresni es felrakni? Mert akkor ugy adnam el. Nehezites: megy ez root nelkul is, csak nem tudok mentest csinalni? Vagy a root az alapallapotban mindenkepp kell? Mert legutobb amikor olvasgattam rola, az OTA update root-olhatatlanna tette, sot paran teglasitottak a probalkozassal. -
wander
tag
Az akku maxon van, telefon ugyan úgy... Gép sem és az rsd sem látja.
-
axioma
veterán
Ja, a mem.kartyat is kivettem, csak nem irtam le.
(Es mar a dock-bol is kivettem, de gondolom az ugyis mindegy lenne, kozvetlen van usb-n.) -
axioma
veterán
Na szoval, probalnam megoldani a telo frissiteset, elso lepeskent ezt toltottem le:
SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip hossz:10627812 byte, kicsomagoltam, EEEPC-m van xp-vel. A telon az usb hibakereses bekapcsolva, megis mind a 4 lehetseges usb kapcsolati modnal (azaz vszinu nem az a gond, nem irtatok de felteszem sima mass storage kene) ezt irja: "Az alkalmazas inicializalasa nem megfelelo (0xc000135). Az alkalmazas befejezesehez kattintson az OK gombra."
Mi nem stimmel?
Telo allapota: system version 64.1.22.A953.Retail.en.GB, android version 2.3.4, baseband version EPU93_U_00.60.00, kernel version 2.6.32.9-g7d2667a kxcr46@zin22lnxdroid30#1 build number MILS2_U6_4.1-22
Koszi elore is... -
törölt tag
ha lesz egy akksid, amiben több mint 70% a töltöttség, akkor flashelj fel újra egy gyári romot. Ugyanolyat, vagy frissebbet, mint ami már valaha is volt a telefonodon (2.3.4 helyett nem kell 2.3.6, de ha volt már 2.3.6 akkor csak az lehet, 2.2.x-et meg a te belátásodra bízom, hogy frissíted -e feljebb)
Ha ez megvolt, akkor olyan gyakorlatilag nem létezik, hogy ne jönne be a moto logó. (csak hardveres hiba esetén)
Innen kell egy hard reset, a gyári recoveryben, és már van is egy szűz telefonod, amivel azt kezdesz amit csak akarsz
-
törölt tag
a 2 féle elérése a bootloadernek, a 2 féle gyári romhoz tartozik: 2.2.x vagy 2.3.x
Ha most frissítettél, akkor ne csodálkozz, ha a régi módon jön majd be újra

Fixed sbf meg NEM kell cm10-hez, mert GB alapú a rom. Az argentín romos kollega esete egyedi ebből a szempontból.
Egyébként is kell egy reset minden durva beavatkozás után, ha gyári romot tettél fel, akkor a gyári recoveryben.ÉS: nem lehet tönkretenni a telót, a zártsága miatt, így max csak az idegesség miatt nem sikerült haladnod vele

(illetve egy eset van: ha kaptál egy fastboot-os verziót, mert akkor most megszptad ha ráflasheltél egy nem rá való romot)
-
wander
tag
Hát most már egyáltalán nem kapcsol be. Még a bl se jön be. És a gép sem érzékeli...
-
wander
tag
Valamiért nem akar elindulni... Kész a flashelés írja az rsd hogy: Please manually power up this phone. Közben a telefon áll a moto logónál.
-
wander
tag
Azt nem értem miért nem telepíti a drivereket amikor hozzádugom a géphez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IT retail