- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na de te egy az egyben a belsejet cserelned, nem?
Amugy ma telefonalt a szerviz, hogy szerinte nem jo az alkatresz. (Szerintem meg nem tudtak szetszedni.) Jajj de jo, hogy nem mertem a milestone2-t odaadni nekik!
Namarmost akkor keresek szerelot, aki a milestone2-t a szalagkabel szigetelessel megjavitja. A D2G nem tudom, hogy meg lesz-e egyaltalan javittatva, esetleg marad megis, hogy szetszedem en... -
axioma
veterán
Aha. Hat fene tudja, mert az tuti hogy a kepernyo meg a haz cserekompatibilis (az egy verizon felirat kivetelevel meg nem tudom oket kulonboztetni, effektive bekapcsolva is csak azert, mert az MM2 mar kapott CM romot). Szoval ilyen egyben belezeshez akar jonak is kene lennie... tekintsd ugy, hogy a D2G-t javitod a betort reszeket a milestone-bol szedve hozza. Jo, egy bill. kulonbseg van, de azzal is jobban jar (tab vs. euro, max. utana kell huzni szoftverben).
Mit talaltal, ami szerint nem megy? Esetleg xda-n kene utana olvasgatni, vagy szetbontos videot megnezni mind a kettorol youtube-on, de eddig elterest nem talaltam emliteni, igaz nem is kerestem. Alkatreszek, tartozekok eleve mindig ugy vannak hirdetve, hogy mindkettohoz. Egy picit kulonbozik a procisebesseg, meg a D2G-ben van FM radio, de ettol me'g nem latom, hogy a periferiak hozzatarsitasanal miert kene gondnak lennie.
A D2G tuti fuggetlen? Mert abbol csak fuggetlenitett van, gyarilag mind fuggo. Raadasul az ebay eladok pl. eloszeretettel jelolik fuggetlennek a clean ESN helyett a telefonokat (nem direkt, hanem hozza nem ertesbol). Annak a hattertortenetet kene ismerni, hogy erdemes-e nekifogni. -
axioma
veterán
Mi lenne az egesznek a celja? Van ket, kulon-kulon nem megfelelo hardvered, ami kiadna egy jot?
Nekem van mindketto (igaz, egyik szervizen erintocseren mert mar 3/4-e nem ment, a masik meg fantom nyomogatos hibas), de mivel a D2G fuggo - beszoptam annak idejen egy Blade utan... - nem kavartam vegul veluk. A D2G jo turbo sim-mel, csak hat allitolag mobilnetre nem ajanlott. De most az lesz, mire oda merem adni nekik az MM2-t (bar mivel elsore vasarnapot igertek, aztan azota telefonalnak ha kesz... kezd kicsit elveszni a bizalmam, remelem tenyleg csak csuszas es nem elcsesztek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?