- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsebob
senior tag
Örülök, hogy Te is "hozol vissza" Moto készülékeket a végkimerülésből...
Lehet annyiba került, mint egy használt, viszont most van egy új burkolatú készüléked
"ízlés szerint".
Ezt az beszerzési forrást ajánlom, ha még nem ismered, minden alkatrész gyári OEM:
http://www.etradesupply.com/motorola/android-models/motorola-xt615.html -
Zsebob
senior tag
Kábel+keret+digi+segédanyag+megakkormáreztiskicserélem= 70 dodó szállítással, amire jöhet áfa, normális helyről rendelve ( nem ebay-es kinai UGY vacak, aminek a fele rossz gyárilag, tapasztalat, free shipping de 6 hét, mire megjön)
Szerintem nem éri meg a jav.
Újszerű M2 ~100 dodó
használt Droid 4 ~ 100 dodó -
Zsebob
senior tag
Szia, a szalagkábelre tippelek. Sajnos én nem láttam módját az egyszerű kábel-LCD elválasztásnak. Értem h rendelhető külön, de nem jöttem rá h kéne károsodás nélkül elválasztani őket.
Szvsz kidörzsölödött a kábel a csúszka találkozásánál, vagy a pattanó fém fedélnél elnyirodhatott félig. Én ezeket csekkolnám, plusz dobnék a kábelre egy jól ragadó szigcsót... -
Zsebob
senior tag
Asia retail-el GGMPC -nek volt kalandja, esetleg kérdezd Őt a részletekről.
Az SMS kezelőd adatlapján ez áll ( mint minden SMS app-nál )
- telefonszámok közvetlen hívása
-telefon állapotának olvasása
-teljes internet hozzáférés
-hálózati csatlakoztathatóság módosítása
-rendszer globális beáll módosításaHogy nem kavarhat be...hát én kipróbálnám a leszedését...
-
Zsebob
senior tag
A Viberen számlál a számláló vagy sima GSM-en? Melyik süket? A Viberen be van kapcsolva a BT? ( Mondjuk nekem nem viszi át a kocsi kihangra, nem tudom, valakinek működik-e autóban?? )
Próbáltad levenni az SMS kezelőt, simán a gyárival?
A Viber megfogja egy kicsit nálam is a gépet, de nem ennyire. Teljesen használható ( mindig meglepődök, hogy a kapcsolat/hívás AZONNAL létrejön. Nem hiába, az okosok szerint nem sokáig húzza már a jó öreg GSM...) -
törölt tag
bármilyen rootolás visszafordítható egy eredeti sbf visszaflashelésével.
Superoneclick linkelve van xda-n, amivel oda-vissza tudod rootolni egyébként a telót.
Nand backup-os downgrade-ben nem tudok segíteni, én azt kihagytam.Garit állítólag elveszted ha felteszed a legfrissebb rom-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest