- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darthforce92
tag
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. Az m2-re az eddig cm10.2 helyett Engle_Mars KitKat (AOSP 4.4.2) verzióját telepítettem. A telepítés rendben is volt de végig nem volt érintő kijelző és azóta sincs , csak bill. Ennél viszont nagyobb probléma, hogy hogy az eddig stabilan használható openrecovery helyére team view recovery került ami semmire nem reagál(bill,érintő,menügombok,oldalgombok). Próbálkoztam motorola recovery-ben update zippel de nem igazán találtam jó forrás fájlt ,mert semelyiket nem tudta telepíteni. A másik, hogy nem érzékeli a telómat a gép(win8,xp). Hiába raktam fel külön drivereket is. A főzött boot menüben az usb módok kapcsolgatásával max az sd kártyát tudom beolvastatni,ami meggátolja az rsd liteos megoldást.
Valakinek ötlet? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Darthforce92
tag
Sziasztok! Leírás alapján próbáltam cm9et felrakni telora. Backupoltam, kimentettem a contactokat, utána ráraktam a zip fáljt. Elkezdtem telepíteni zipről, felment.Ezek után wipoltam mindent, restart és félóra után sem tölt be. Mit lehet ilyenkor csinálni illetve mit ronthattam el?
-
Darthforce92
tag
Sziasztok! 2.3.7 android van a telomon.( cyanogen féle) Hogyan tudnám frissíteni a legújabbra, szerintetek melyik az ideális?
-
Darthforce92
tag
Sziasztok ismét. Köszönöm a tanácsokat és az infókat. A telefonnak valóban csak a tp-link routerrel volt problémája "sorosan" rákötöttem a régi dlink dl524-es routerem és tökéletesen üzemmel . Az azonban tovább is rejtély számomra ,hogy hol lehet fix ip cimet állítani , mert egyáltalán nem olyan részletesek a wifi beállítások mint wm5 vagy 6 alatt. Erre azért lenne szükségem mert sulimban csak fix ip -cimmel lehet használni a netet. Előre is köszönőm a válaszokat.
-
Darthforce92
tag
Üdv Mindenkinek! 2 napja van tulajdonomban ez a csoda. Eddig minden ok. Egyetlen kardinális problémám lenne ez pedig a wifi. Upc 120 netem van Tp-link TL-WR1043ND
típusú wifi-m van. Jel bőven mivel mellette ülők és ugyebár 3 antennája van. Állandóan megszakad majd újra csatlakozik ezt kiírva : Obtraining ip adress from tp link.... dhcp auton-van. Valami ötlet mi lehet a gond? Én valami energia takarékossággal kapcsolatos dologra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest