Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
(beírom ide is, ide is tartozik, meg nem biztos, hogy olvassa mindenki a másik topicot. aki kétszer olvasná, attól elnézést!)
Így jártam any... avagy egy újabb fejezet az Ilyen-még-nem-volt kategóriában.
Előzmény: Öcsém Defy+-ján QCMX 12.05-as verzió figyelt fent.
Követelmény: WIUI kell
Bonyodalom indul: valahol olvasta, neki olyan verziójú Defy+-a van, amire Froyo kell, hogy felmásszon majd rá a WIUI. (persze engem nem kérdezett... de... akkor nem született volna ez a hsz...)
RDS-sel felmászott valami, ami hazavágta a telót. Olyannyira, hogy tök süket, semmi képernyő, semmi semmi, hangerő fel - le - power gombokkal belépni bárhova nem lehet. Töltést nem jelzett ki. Átjött, fogtam a fejem, próbáltam az én Defy-s akksimmal bármit is csinálni, semmi. Telefon süket - képhalott - agyhalott?
Az akksija fel volt töltve 85%-ra, ez legalább kiderült az én telómban.
Próbálkoztam pc-re dugni - akksi ki-be, mindenféle verzió - fórumtúrkálás - minden, semmi.
Aztán néztünk egy videót, kellett hozzá hang. Laptopon hang bekapcs.
Megoldás: Ismétlem - laptopon hang bekapcs! valamiért próbálkozok újra: RDS lite-ra megint rádug, usb pittyent... Nézek meredten, RDS felismeri a telót, pedig ugye a telefon sötét - nincs képernyő - így aztán nem is tudtuk, hogy már benne vagyunk a gyári rom telepítéséhez szükséges menüben! Gyorsan feltol ROM, s minden ok.
Örülés: ezerrel!
Tanulság: megosztás Többiekkel, hátha valaki belefut ebbe a hibába/bugba/gebaszba. A lényeg, ha tök sötét a telód, s úgy látod, nem reagál semmire, csinálj egy akksi ki-bet, hangerő fel+powerrel lépj be a menübe, várj egy percet, biztos ami biztos, s utána dugd fel pc-re - ha RDS felismeri, örülés ezerrel!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Formula-1
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest