Hirdetés
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
a szerencsésebbeknek kis rom-oskodással igen, tudja.
kétféle lencsével készítették a Defy-t, zöld és piros. (leegyszerűsítve!)
a piros hd-képes, a zöld nem.
a piros rom-kodással fel is vesz szépen hd-ban, lásd fentebb, a zöld nem is fog. (épp most zajlik egy piros-lencsés kamera beszezés-beszereltetés projekt a zöldeknek )vagyis azon Defysek, akik piros lencsések, símán feltolják majd a Defy+ rom-ot a telóra és kész, +-uk van, picivel gyengébb akksival. A hd-felvételhez pedig egy kis mókolás után képes lesz a gyári + is, meg az újonnan +-szá tett régi Defy.
továbbiak, s részletek a Defy fórumokban
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
-
Halo
senior tag
Nesze neked fogyasztói társadalom
Nem kétmagos... Nem ilyen, meg olyan...
Rendben, veszel olyat amiben van. Csak áruld el, minek a 2,4 mag? A launcherhez? A.... Mihez?
Jó, játékhoz, ok. Fél nap alatt leszivja az akksit, akkor meg az lesz a baj.
Ha normálisan optimalizálva lennének a programok a vashoz, nem kellene erőből, 2, 4 maggal megoldani. De mivel nem ez a helyzet, ezért elhitetik a userrel, hogy akinek csak egy magos van, akinek csak 2 szobás háza van, akinek csak 1300 köbcentis autója van, s sorolhatnám, hogy az már nem is ember.
Fogyasztói társadalom, vagy népámítás? Minek nevezzelek...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
válasz Bálnaborjú #217 üzenetére
és ha a motorola.com-on belül van/lesz HU rész...?
nem értek hozzá - csak kérdezekMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
Üdvözlet!
A családba került egy + a két sima defy mellé.
A + magyarítása megtörtént, más egyéb extra nem lett a telón.
A lényeg, hogy a telefon nem ad smst a nem fogadott hívás után. A sim erre beállítva, a szolgáltatás is, a készülék valamiért mégsem jelez. Kicserélték a kártyákat, az én defymben minden rendben, az én simemmel ugyanúgy semmi. Hol kell a defy+ ban beállítani mindezt? Nem találtuk sehol...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
válasz macskajancsi #7752 üzenetére
épp ez az, valami a telefonon van elállítva, nem beállítva, mert mint mondottam volt, az én telefonomba átrakott sim-kártya már produkálta a szükséges sms-t, s fordítva, az én sim-em, ami ugye működött a defymben, átrakva a defy+-ba nem adta a hivásértesítős sms-t.
esetleg, ha valakinek van kedve/ideje megnézni, hogy bugot találtunk-e...
kellékek: defy+, gyári szoftver magyarítva, vodafone sim, beállítva rajta a hívásértesítős sms.köszönettel!
premete: részvétem, és kitartás!
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
Üdv!
Van egy kedvenc app-om, SMS Key (Playről letölthető, free - direkt nem linkelem, nehogy reklámnak vegyétek... )
Ez annyit tud, hogy weboldali bankos bejelentkezéskor az érkező sms-kódot "megfogja", egy tappintással, vagy rázással a vágólapra másolja, amit aztán már be is lehet másolni a bejelentkező részhez.Jelenleg QCMX -et használok, 0912-es az utolsó, és sajnálatos módon nem működik ezen ROM alatt a program. Amikor jön az sms, s átvált a rendszer az app-ra, vissza már nem ugyanarra az sms beírós weboldalra megy a rendszer, hanem egy bejelentkezés sikertelen oldalra.
Írtam a fejlesztőnek - szerinte nem nála a hiba, s azért írok, hogy segítsek neki, s egyúttal visszakapjam kedvenc app-omat
Kéretik tehát vállalkozó egyénektől, hogy ICS, ill. JB alatti főzött ROMoknál teszteljék a fenti app-ot! (JB alatt Chrome, alap böngésző, Delfin - alatt se működött, így tovább már nem is néztem...)
Ha valakinél működik, kérem jelezze a fórumban!
Az esetleges hibás működést pedig nekem - privátban lehet kevés lesz a hely, de az email címem elérhető.
2-3 napot várok, aztán jelzem a tapasztalatokat a fejlesztőnek.
Köszöntem! (És bocs, ha valaki többször olvassa )Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
-
Halo
senior tag
(beírom ide is, ide is tartozik, meg nem biztos, hogy olvassa mindenki a másik topicot. aki kétszer olvasná, attól elnézést!)
Így jártam any... avagy egy újabb fejezet az Ilyen-még-nem-volt kategóriában.
Előzmény: Öcsém Defy+-ján QCMX 12.05-as verzió figyelt fent.
Követelmény: WIUI kell
Bonyodalom indul: valahol olvasta, neki olyan verziójú Defy+-a van, amire Froyo kell, hogy felmásszon majd rá a WIUI. (persze engem nem kérdezett... de... akkor nem született volna ez a hsz... )
RDS-sel felmászott valami, ami hazavágta a telót. Olyannyira, hogy tök süket, semmi képernyő, semmi semmi, hangerő fel - le - power gombokkal belépni bárhova nem lehet. Töltést nem jelzett ki. Átjött, fogtam a fejem, próbáltam az én Defy-s akksimmal bármit is csinálni, semmi. Telefon süket - képhalott - agyhalott?
Az akksija fel volt töltve 85%-ra, ez legalább kiderült az én telómban.
Próbálkoztam pc-re dugni - akksi ki-be, mindenféle verzió - fórumtúrkálás - minden, semmi.
Aztán néztünk egy videót, kellett hozzá hang. Laptopon hang bekapcs.
Megoldás: Ismétlem - laptopon hang bekapcs! valamiért próbálkozok újra: RDS lite-ra megint rádug, usb pittyent... Nézek meredten, RDS felismeri a telót, pedig ugye a telefon sötét - nincs képernyő - így aztán nem is tudtuk, hogy már benne vagyunk a gyári rom telepítéséhez szükséges menüben! Gyorsan feltol ROM, s minden ok.
Örülés: ezerrel!
Tanulság: megosztás Többiekkel, hátha valaki belefut ebbe a hibába/bugba/gebaszba. A lényeg, ha tök sötét a telód, s úgy látod, nem reagál semmire, csinálj egy akksi ki-bet, hangerő fel+powerrel lépj be a menübe, várj egy percet, biztos ami biztos, s utána dugd fel pc-re - ha RDS felismeri, örülés ezerrel!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
Üdv!
no, elbaltáztam egy Defy+ grariját!....
bevallom töredelmesen, hogy okuljon más ebből a dologból!magyarítva lett a rendszer, használta is a srác, minden ok.
töltője nem töltött, meg be-bevillant a közelségszenzortól a képernyő.
szervizelés.igen, előtte felpakoltam egy gyári romot - angol nyelv visszaállt, minden ok.
srác gyanútlanul bevitte, visszakapta garimegvonással, mert rootolt a készülék - vodafone...
olyan sbf-et sikerült felpakolnom, amibe belecsempészték a superuser app-ot, vagyis rootolt volt....
igazából egy hetet bukott... de hogy a töltő miatt... garimegvonás.... grrrrrr....
szóval tanuljatok belőle, "gyári" sfb után nézzétek meg a superuser-t
Happy end: a cserekészülék töltője viszont nála maradt, totál véletlen, szóval van egy jó töltője...S most erre a készülékre szeretne megint magyar nyelvet, ééés 720p videorecordert.
Milyen hülyebiztos romot ajánlanátok, ami mindenféle mókolás nélkül viszi a 720p felvételt?
Gondolom a JB még nem - meg azt ki is hagynám egyelőre.köszönet! és figyeljetek oda....
-
Halo
senior tag
hmhm
valamit nem akar ez a +... (A pluszos készülékekkel mindig szívok mostanság...)
szóval felpakolok rá egy gyári romot, 2.3.4-et, egy DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-125_...-tinnen viszont semerre
root meg van, doomlorddal, kártyán fent a 2ndinit, fel is pakolok mindent, minden rendben.viszont bármelyik romot zippelem fel, semmi... olyan bootloop fogad, hogy csak na. felpakolás utáni törlések is meg vannak, csak utána van reboot.
és semmi... most pl. wr2.1.1 forog - kb. 20 perce már, de semmi... (előtte egy sima CM7.2-vel próbálkoztam)mi a manót pakoljak fel rá, hogy működjön is?
-
Halo
senior tag
válasz whatnot #22972 üzenetére
ha előfizetős neted van a telefonon, itthonra bőven elég a Google Maps.
ha le is korlátozzák a sebességed 32kbps-re, hangos navigálásra még elég.a térkép is frissnek mondható, én így használom már vagy másfél éve - külföldre meg lementem a térképblokkokat.
-
Halo
senior tag
nem tudom mit balfékeskedtem el, de egyszerűen nem ment fel a 2.3.5-re a root.
aztán felpakoltam a 2.3.6-os_ROOTED romot
aztán....aztán megint semmi, csönd, süketség, bármelyik romot is próbáltam felrakni rá, bootloop, ezerrel.
végül felpakoltam egy QCMX-et, azt hiszem a 02.10-est. és lőőőn, világos, elindult.
utána újra felraktam a WR2.1.1+-t, azzal is elindult, majd ment fel szépen a plus rész is.érdekes... most működik - ez a lényeg.
Viszont elcsodálkoztam, mennnnnnnnnyi mindent be lehet állítani a WR alatt! Pofás jószág, kalapemelés ON.
200+ szabad ram - pöpec, igaz, belakásmentesen. Kíváncsi vagyok, az Ingress hogyan muzsikálna /legutóbb GB-s WIUI alatt néztem 7 kemény fps volt... szinte játszhatatlanul lassúnak bizonyult, QCMX alatt visszajött a 20 fps körüli, amivel már normálisabban lehet Portálkodni /Köszönöm az építő/segítő hsz-eket!
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
válasz killzone1987 #23013 üzenetére
a minap, mikor szarakodtam a gyári romokkal - nekem is volt egyszer egy ilyen hibaüzenetem, legalábbis az Err blabla számok ismerősnek tűnnek, viszont más nem volt kiírva! ezért is volt totál furcsa az egész...
próbáld újra mindenképpen - akár több gyárival is!
akksi töltöttségére nagyon figyelni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest