Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #10684 üzenetére
Csak wifin használom a telót,azzal semmi gond ,reggel óta fent van szakadás nélkül.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #10686 üzenetére
Nem volt gond a hívásokkal nálam.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #10688 üzenetére
SD kártyát formázd le kezdés elött! A zippet és a gapps rakd rá. Indítsd újra a telefont majd lépj be a Clockwork recovery-be (megjelenik a Motorola logó kb. 8. mp-nél a felvillandó kék led alatt nyomd meg a hangerő le gombot, és már a ClockWork-os BootMenü jön elő.) Recovery->Stable Recovery->Wipe data/factory reset->Yes + Wipe cache partition->Yes + Advanced--->Wipe Dalvik Cache->YES
Válaszd a +++++Go Back+++++ sort és nyomd meg a bekapcsoló gombot.
Install zip from sd card->choose zip from sdcard->wiui_Signed.zip( Vagy legfrissebb verziót amit letöltöttél)-> Yes
Válaszd a +++++Go Back+++++ sort és nyomd meg a bekapcsoló gombot! Itt válaszd a wipe cache partition->YES
Válaszd az advanced sort, nyomd meg a bekapcsoló gombot, majd az almenüben válaszd ki a Wipe Dalvik Cache->YES + Battery wipe
Válaszd a +++++Go Back+++++ sort és nyomd meg a bekapcsoló gombot.
Válaszd a reboot system now sort és nyomd meg a bekapcsoló gombot.Szerintem így kellene ezt csinálni.Telepítés után ujraidít feláll a rendszer ,apk újratelepítése,wipe cache partition,és lehet használni
[ Szerkesztve ]
-
pudingstyle
tag
válasz Black Phone #10686 üzenetére
Nálam is ugyan ezt csinálta. Első 5-10 percben még tudtak hívni, utána semmi..
Nexus 5 D821
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #10690 üzenetére
Nekem reggel 10 óta van fent ,hívtak többször is gond nélkül.Az adatforgalom nálam tiltva van az apn-ek is átírva,nincs előfizetésem
-
senior tag
válasz Black Phone #10696 üzenetére
pikachut fel lehet tenni defy+ ra is?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
mate0314
aktív tag
-
maaniac
aktív tag
válasz Black Phone #11289 üzenetére
cm9 után is próbáltam, de ugyanez...majd még próbálkozom amíg meg nem unja a szivatást
-
lordyka
aktív tag
válasz Black Phone #11562 üzenetére
nem, csak ha bl6os és felrakod rá a bl6os froyo sbf-et
[ Szerkesztve ]
-
lordyka
aktív tag
válasz Black Phone #11564 üzenetére
ha az android verziód 2.3.5 akkor az bl6, ha 2.3.6 akkor nagy valószínűséggel bl7
-
törölt tag
válasz Black Phone #11570 üzenetére
ha a somi52 féle fekete kutyárol van szó akkor igen
-
mate0314
aktív tag
válasz Black Phone #11587 üzenetére
beirogattam azt ami a leírásban volt.
Mindenkinek szól! Valaki próbálja még ki ezt a romot! Valami nem 100-as benne, de jó úton halad a story...
-
törölt tag
válasz Black Phone #11595 üzenetére
Ugytudom hogy igen. Nemtudsz visszatérni 2.3.5re. Bl7 a 2.3.6 a 2.3.5 pedig Bl6os aszem
-
törölt tag
válasz Black Phone #11599 üzenetére
De lehet. Gyári frissítés a 2.3.6.
-
obZen
tag
válasz Black Phone #11619 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi ilyesmit, sőt! Határozottan elégedett vagyok vele. Semmivel se merül gyorsabban, mint a többi CM9 ROM-al.
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
nud
tag
válasz Black Phone #11654 üzenetére
köszi,de már dobták a linket!
Valaki azt írta h cm7-en nem müxik a 720....
Megpróbálom eztothing But Speed 1.0 -
nud
tag
válasz Black Phone #11654 üzenetére
Csak 3gp-be tudok felvenni videót?
http://logout.hu/cikk/nothing_but_speed_rom_defy_hoz/teljes.html
Ez jónak tünik.... -
senior tag
válasz Black Phone #11658 üzenetére
Nálam az nagyon fc-zet,amit ajánlottam programot azzal mpeg-be is tudsz felvenni.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
nud
tag
válasz Black Phone #11660 üzenetére
Mi az h fc?
-
nud
tag
válasz Black Phone #11662 üzenetére
Jaja első 10perc után meg is történt...
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #12116 üzenetére
somi-mokeeos-v1.10.398-defyplus-release ez cm7 alapú?
-
bepe79
addikt
válasz Black Phone #12121 üzenetére
Ez nem a sima Defy? Ő gondolom Defy+t keres.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz Black Phone #12119 üzenetére
Ahogy látom nincs benne magyar nyelv, azért használható a rendszer?
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz Black Phone #12124 üzenetére
Ja oké, azthittem ugyanaz a rom, csak az sima defyre való . Akkor ez így zsír, majd kipróbálom ha otthon leszek.
-
hk9mxz
tag
válasz Black Phone #12126 üzenetére
van somi-mokeeos defy+ra? de jo... hasznalta mar amugy valaki vagy csak sima defyn... lehet megkene neznem...
-
konigjanos
senior tag
válasz Black Phone #12128 üzenetére
Ez cm9-re épül?van már benne hwa? Igazából a quarx utolsó apex launcherrel maximális, egyedül a hangosodó csengetést hiányolom a kang-ból...nem lehet belehegeszteni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz Black Phone #12116 üzenetére
Van esetleg hozzá valami "hivatalos" (pl xda-s) link ahol utána tudok nézni hogy mit tud?
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz Black Phone #12133 üzenetére
Azt értem hogy abból készült, de attól az még nem ugyanaz. A WhiteRabbit 1.6 sem egyenlő az euroskank-féle CM7-el, mégis abból készült............
[ Szerkesztve ]
-
Deeday
senior tag
válasz Black Phone #12145 üzenetére
Bele lehet tenni a magyar nyelvet a gyári romba ? Esetleg bővebben is tudnál nekem erről írni ? Mert eddig meg vagyok elégedve ezzel a rommal csak a magyart hiányolom...
LG G4
-
Deeday
senior tag
-
Deeday
senior tag
-
spinkler
tag
válasz Black Phone #12151 üzenetére
Nem értem ezt a vsel-t nem tudom mit, hogy állítsak, hogy jó legyen.
-
spinkler
tag
válasz Black Phone #12154 üzenetére
Gyári, magyarított. 2.3.5-ös rendszer fut rajta.
-
spinkler
tag
válasz Black Phone #12156 üzenetére
Köszi, lehet az lesz, de azt már csak holnap, nincs feltöltve teljesen a telefon. Addig meg hátha válaszol valaki, hogy be lehet e állítani, vagy más baja lenne a telefonnak.
-
spinkler
tag
válasz Black Phone #12159 üzenetére
Unrootoljak is, vagy csak állítsam vissza a gyári mentést?
-
spinkler
tag
válasz Black Phone #12161 üzenetére
Már nem tudom,de mintha az érintetlen rendszer is 1x újraindult volna. Valószínű, hogy letörlöm, és újra megcsinálom elölről. Hátha az segít.
-
Deeday
senior tag
válasz Black Phone #12151 üzenetére
Szia Szeretnék még egyszer köszönetet mondani ! Megcsináltam sikerült minden a leírás szerint
Köszönöm!
Annyit szeretnék kérdezni hogy felül hogyan lehetne eltüntetni a Cella Adat letiltva értesítést ? 2 szép piros nyílról van szó )
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
Deeday
senior tag
válasz Black Phone #12201 üzenetére
Vissza kapcsoltam mert végül is a szolgáltatónál le van tiltva a net gond nem lehet belőle
Most már hogy rootolva van root explorerrel ki lehet törölni a felesleges dolgokat ugye ? Hol találom azokat App mappába ?
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
csampei
senior tag
válasz Black Phone #12273 üzenetére
Elvileg a Battery Monitor Widget Pro-val
(#12275) -inferno
Nem tudom,mert én nem használom.De 105Kacsa kolléga igen!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #12275 üzenetére
-
obZen
tag
válasz Black Phone #12321 üzenetére
Hehe! Nem alszik, aki ébren van!
Tuti húzza pár lelkes arc, mert szutyok lassan jön lefelé.
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
mate0314
aktív tag
válasz Black Phone #12553 üzenetére
Tegyük fel hogy nincs market a mobilon, azt utólag fel lehet rakni? (.apk-ra gondolok, nem pedig gapps telepítésre, valamint nézhetjük általánosságban is, nem csak a defy volnal esetében...)
[ Szerkesztve ]
-
maaniac
aktív tag
válasz Black Phone #12553 üzenetére
ezt a MIG-et próbáltam én is, de vhogy nem fogott meg...friss telepítés után már vmi fc-zett és volt h megakadt rendesen ill. nem éreztem olyan gördülékenynek mint a másik német v0.1 romot
-
maaniac
aktív tag
válasz Black Phone #12558 üzenetére
tudom melyikről van szó MIG =Moto Ice Gun...a másik amit használok az a defy+++ -os cm9 v1.0
-
trane08
tag
válasz Black Phone #12601 üzenetére
Hat en nem tudom, hogy nalam mi a baj, de nalam igen csak gyengen teljesit a rendszer :S valaki irta, hogy talan a gapps miatt? En quarx oldalarol valot tettem fel
[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
-
trane08
tag
válasz Black Phone #12603 üzenetére
Ertem, koszi! Ha holnapig nem jelenik meg feb 1.3 akkor ujra huzom a rendszert a masik gappsal
[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
-
arzén2
csendes tag
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz Black Phone #12619 üzenetére
Húzni tudod a procit a mig alatt? Én hiába állítottam be recoveryben az értékeket, a rendszerben nem változott semmi, 1000mhzen maradt.
-
maaniac
aktív tag
válasz Black Phone #12622 üzenetére
ezt velem is eljátszotta...sztem akkor vagy nem használja vagy eleve vmi "gebasz" van a rendszerrel
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz Black Phone #12622 üzenetére
Akkor ott valami nem kerek Anno még az euroskank-féle CM7-ekben volt ez a bug, hogy akármit állítottál recoveryben, attól még a rendszerben nem változott semmi. Mondjuk ott az volt a gáz h 800Mhz volt a max, itt azért az 1Ghz már nem olyan rossz
Nem tudom, hogy húztad-e a procidat recovery-ben, de ha igen, akkor megnéznéd nekem, hogy a CPU-spy mit ír? Ha azt, amit a recoveryben beállítottál, akkor nincs gond, és tényleg "csak nem írja ki helyesen".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest