Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Humbro #23624 üzenetére
Szia!
Nincs mit.Örülök, hogy jó lett. Én is ugyanígy érzem. Ha nem használom, bírja sokáig. Használat közben meg merül, de nem jobban, mint a CM7.
Köszi az infot. Előbb megnéztem, és itt is ki lehet tolni végtelenre (01.17). Hát akkor nem tudom, mi lehet a változás az újban. Changelogot nem kaptunk, pedig jó lenne.(#23660) forceberg: Gyári nincs, csak főzött van. Abból van 4.2 is, de az jelenlég még nem igazán alkalmas mindennapos használatra. A 4.1-es viszont jól működik.
-
pete_21
addikt
válasz
Humbro #23566 üzenetére
Annyira talán nem fog merülni, mert most már az akksi teljes kapacitását tudja használni.
Néhány töltési ciklus, és be lesz kalibrálva az akksi. Ahogy írtam múltkor, lemeríteni 5-10 %-ig, majd 100% +1 órát hagyni a töltőn. Ezt 2-3x eljátszani, és jó lesz.
Egyébként én azt vettem észre, hogy nem fogyaszt mérhetően többet a CMX, mint a CM7. Üresjáratban mindkettő 0,4-0,5%/h-t fogyaszt, használatnál meg mindkettő meríti rendesen. Ha nem sokat használom, 2 napot elmegy mindkettővel, ha meg nyomogatom, netezek, játszok, akkor meg 1 nap után a töltőn van most is, és a CM7-nél is ez volt.
Köszi az infokat a kameráról. Igazából nem sokat fotózok, mondhatni nagyon ritkán használom. Ha minőségbeli javulás nincs, akkor nem sokat vesztek szerintem.
Az utolsó mondatodban hogy érted, hogy tovább tart a vaku és fókuszálás? -
pete_21
addikt
válasz
Humbro #23561 üzenetére
Szia!
Ez egy CWM-es hiba. Néhány CWM verzió szarakodik, és nem hajlandó feltenni az egyes .zip-eket... :S
Próbáltad mind a kettő félét?
CM7_Defy+_Batt_Fix-signed.zip
CM7_Defy+_Batt_Fix-Nov2012-signed.zip
Ha csak az egyiket próbáltad, nézd meg a másikat is. Valamelyiknek mennie kell. -
pete_21
addikt
válasz
Humbro #23522 üzenetére
Köszi az infot. Azt nem tudod, hogy a fénykép minősége is jobb az újabb rommal?
Nincs mit, a Nova a kedvencem nekem is. Apexet is használtam, de az jobban lagolt nálam amikor widget van a kezdőképernyőn.
Azt a battery fixet nem kellett volna feltenni. Az az 1500 mAh-s a sima Defy-hez van, annak kisebb az akksija. Most azért nem tölt fel teljesen.
Az 1. hsz-ben keresd meg a Defy+ -hoz valót, és tedd fel. Szerintem valahol ott lesz, ahol Epsylon CM9-e van említve (mert ahhoz a romhoz kell feltenni alapból).
Utána recovery, wipe battery stats, majd tedd fel a battery fixet. -
mate0314
aktív tag
válasz
Humbro #23508 üzenetére
a 80%-ig töltés az azért van szerintem mert sima defy akkura van belőve a rom. Keress vissza pl 80 címszóval és le lesz írva a megoldás.
A kék led pedig utólagos "mókolás" eredménye lehet csak és kizárólag. Egyszínű a 4db led. Nem tudod szoftveresen módosítani a színét.
-
Moleman
addikt
válasz
Humbro #23420 üzenetére
Még mindig a CM7 a legstabilabb, abból próbálj ki valami újabbat, pl Euroskank vagy White Rabbit vonalon.
A fogyasztás leginkább a használattól és a procibeállításoktól függ, általánosságban a CM7-ek nagyon jól fogyasztanak azonos beállításokkal a többihez viszonyítva.
CM7-re tehetsz CM10-et, de nem lesz tökéletes. Érdemes tiszta telepítést csinálni.
A gombok színét nem lehet megváltoztatni. -
bepken
veterán
válasz
Humbro #16838 üzenetére
Kedves Humbro!
szeretettel ajánlom figyelmedbe a topic első hozzászólását! úgy érzem, immár tényleg majdnem minden benne van, amit illendő tudni a készülékről, tehát már csak ezért is érdemes végig olvasni. emellett persze a most felsorolt kérdések mindegyikére is választ fogsz kapni
hj.jani95! mert még valószínűleg nem találkoztál Eclair vagy Froyo romokkal!
(alias CM6) mi Zsoltival anno epedve vártuk (remélem nem veszi sértésnek, ha mégsem így érzett ezzel kapcsolatban
), hogy végre összedobjanak egy olyan CM6-os romot a kis Pulse Mini-re, ami egyáltalán elindul!...vagy mondjuk lehet vele telefonálni, hohooo! még fényképezni is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest