Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0car
csendes tag
válasz
premete
üzenetére
Nem tudom, nem értem és valszeg soha nem is fogom, hogy miért rossz az ha valaki arra "vágyik" hogy ha már kiad közel 60-70-80ezer forintot egy telefonért akkor az ne akadjon, és ne kelljen romok után vadászni.
Számomra ekkora összeg igenis nagy pénz. Ájfónról meg annyit, hogy nekem nem túlzottan tetszik, pedig csoporttárs 4S-e volt már a kezemben jópárszor. Talán ha feleannyiba kerülne mint most elgondolkozna rajta az ember.
A konzervek.. van aki azért eszik inkább kész kaját, mert nem időmilliomos, és mondjuk szigorlatok előtt, nem a főzéssel szeretne foglalkozni, csak élvezni a kaját, jóllakni, hogy utána foglalkozhasson az aktuális feladatával
Ezektől függetlenül, mivel régóta olvasom ezt a topicot, tudom, hogy sokkal több tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeztek, köszönöm, hogy segítetek.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő